Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 10
beatrix spune:
Buna dimineatza!
Cristina, saru’mana de cafea! Deocamdata am setul de oale intreg, dar poate i-l iau pe Eric intr-o zi la facut reactii si i-l rezolva! Distractie placuta azi sis a ne spui cum a fost!
Princess, insanatosire grabnica si condoleantze pentru pierderea suferita!
Mirabela si tie la fel! sper sa-i dai de cap infectiei cat mai repede totusi!
Lilina, success in continuare cu operatiunea olitza!
Gety, ma bucur ca nu te-ai suparat! Cat despre Ca, theoretic daca bea 450-500 ml lapte/ zi plus din alte alimente nu ar mai trebui sa-i dai suplimenar decat daca e dovedit prin analize ca nu i-l asimileaza! Oricum, chiar adac nu ajungi la doctor, suna-l pt linistea ta sufleteasca!
Si apropos de asta, nu cred ca exista aici mamica care sa nu-si iubeasca copilul si care sa nu faca ce crede ca este mai bine pentru el sa creasca sanatos! Eu cred ca atata timp cat se discuta civilizat ne putem spune parerile despre ceva anume! Teama asta de a-i spune unei mamici o alta parere decat cea pe care o are ea ca sa nu se supere, nu este deloc constructiva! Pai atunci la ce mai povestim? Nu ca sa facem schimb de parareri, idei sa ne consultam? Oricum fiecare i-a propriile decizii trecute prin propriul filtru, dar o alta parare auzita te face sa te gandesti de doua ori inainte! 
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
GETY spune:
Buna dimineata!
Ma gandeam ca daca as strange eu banii pentru Tanima, eu as putea sa fac asa: cumpar niste hainute frumoase si niste jucarele de banii care se strang pentru fetita (ca am experienta
) si le trimit prin Posta Romana. Dar atat ma pricep. Cu florile nu stiu daca m-as descurca.
Ce ziceti?

Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Buna dimineata! Ma gandeam ca daca as strange eu banii pentru Tanima, eu as putea sa fac asa: cumpar niste hainute frumoase si niste jucarele de banii care se strang pentru fetita (ca am experienta Ce ziceti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asa creste Maria Diana |
Gety, eu zic ca e bun si daca trimitem lucrusoarele respective, de buchet ne cerem scuze, ca nu stiu cum l-am putea trimite...
Oare nu o fi mai avantajos prin curierat? Chiar daca e putin mai scump, ajunge la usa...
GETY spune:
Nu stiu cum e curieratul. Eu am primit aparatul de aerosoli prin Fan Curier si au fost neseriosi. Tre sa mergi la ei la sediu? Cuim se procedeaza?
Care e mai sigur?

Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Gety, eu de FanCourier am auzit vorbe bune; mi-au venit si mie la poarta. Cred ca trebuie contactati telefonic, si parca vin ei la tine sa preia comanda, dar nu stiu sigur...
GETY spune:
Au venit si la mine la servici pana la urma si mi-au adus pachetul, dar cu vreo 3 zile intarziere (si era atunci cand era Maria foarte bolnava si-mi "tipa maseaua" sa mi-l aduca) si dupa amenintari telefonice ca daca nu mi-l aduc in ziua respectiva, nu-l mai iau deloc, sa-l duca inapoi de unde l-au luat.
Astept idei. 

Asa creste Maria Diana
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Neatza! Noi azi mergem la un Club de mamici organizat la gradinita unde va merge din toamna Vladut. Acolo vor mai fi 2 baieti de varsta lui Vladut care vor merge si ei din toamna la gradi. Sper sa se acomodeze cu ei si sa nu-i mai fie atat de greu sa ramana acolo din toamna. Nu va sta mult la gradinita, au program pana la 1, asa ca sper sa fie totul bine! Mami de Daria (21.04.2008) si [b][blue]Vladic |
wow, super interesant...have fun
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Princess, imi pare tare rau de pierderea suferita si de diagnoticul primist. Multa sanatate tie si lui Rares, si, cand ai timp te asteptam sa ne mai povestesti de voi!
Cristina, cum a fost la clubul mamicilor? Maria va merge din toamna la o gradi aproape de casa, inca nu am primit confirmarea oficiala dar cand am fost acolo mi s-a spus ca sunt locuri din toamna si mi-a dat sa completez un formular de pre-inscriere.
Tasia, esti una din destul de putinele mamici foarte norocoase. Ai cu cine lasa puiul ca sa te odihnesti! Nici n-ai idee ce norocoasa esti. As da orice sa pot s-o las si eu cu cineva 2 zile macar, sa ma satur de somn!
Azi-noapte a adormit dupa ora 12, pe la 1 m-am bagat si eu in pat si exact in secunda aia s-a trezit si a trebuit s-o adorm la loc. Asta mi-a mai luat juma de ora. Deci m-am culcat azi-noapte la 1.30, m-am trezit la 5.20 ca-i era foame printesei dupa care nu mai avea somn si a trebuit s-o adorm iar la 6.40 a sunat ceasul. Si cam asa arata fiecare noapte la mine...

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
AdinaF spune:
Princess, condoleantze . imi pare rau sa aud ca ai probl de sanatate, sper sa nu mai treaca mult pana reincepi planul de bb2.
Beatrix, ai mare dreptate in ceea ce ai scris. Spor la oale!
lexi, ai putea s-o inscrii si pe Maria impreuna cu unul dintre voi ,la un club de turnen (gimnastica)
(iau copii de la 2 ani), sunt sigura ca ar fi foarte amuzant pt ea intre copii de varsta ei si v-ar ajuta si pe voi sa va facetzi noi cunostintze . Aici cam in fiecare satuc exista astfel de cluburi, te potzi interesa la primarie. Dar poate stii deja toate astea, daca vrei detalii, ma potzi intreba pe pm.
xandrutza, i-ai pus pe nepotzi la babysittereala?
Ieri mi-am iesit din pepeni cand eram in Kaufland. Fabi impingea caruciorul de cumparaturi, Alex statea cumva agatzat de el, si inaintam noi asa cu viteza melcului. La un moment dat vine o baba (scuzatzi expresia, dar nu merita numele de doamna in varsta), din sens opus, trece aproape de noi, si numa o vad cum impinge cu putere la o parte caruciorul de care erau agatzatzi copiii. Saracii s-au dezechilibrat, fiind surprinsi, noroc ca n-au cazut. Woai, am facut-o de toata minunea, se uitau oamenii la noi ca la urs. Pai zic, femeie nebuna, cine-tzi permite tzie sa-mi impingi asa copiii. Ea: pai n-am loc sa trec ! Eu: Pai si daca n-ai loc asteapta 2 secunde pana indrept carutzul, chiar asa grabita esti? I-am adresat si alte epitete, pe care nu le reproduc, dar mi s-a parut super nesimtzita, si-atunci scuze, dar nu ma-nclin numai pt ca are tamplele albe!
O zi faina va doresc!