Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF xandrutza, i-ai pus pe nepotzi la babysittereala? Adina, imblanzit(a)oare de Fabian si Alexander (06.10.2006) |
Da! Iar eu am stat la copt covrigi
Bine i-ai facut femeii aleia, daca se loveau gemanutii?
xandrutza_76 spune:
Lexi, sper sa primiti si confirmarea oficiala de la gradi. Si sa apuci sa te odihnesti si tu mai bine, noaptea.
tanima_i2002 spune:
Fetelor, multumesc mult ptr sustinere si urari.
Am nascut duminica seara pe 1 febr la ora 23.30 o fetita pe nume MIRUNA de 3,180 si 50cm.
Miercuri am venit acasa si incercam sa ne acomodam. Am avut o prima zi acasa ff grea, intrasem in panica, credeam ca RAres va avea un comportament f urat fata de surioara lui, dar se pare ca a fost doar de moment (tragea de ea si vroia sa ii dea cu picioarele, sa se urce pe ea, cosmar nu alta) ptr ca acum e foarte dragastos si dornic sa o mangaie toata ziua. De cand a venit surioara el nu mai vrea sub nici o forma la cresa. De luni tati incepe serviciul si daca nu reusim sa il convingem cu cresa va fi durere, dar sa speram ca le vom rezolva pe toate. Am ajutor din partea mamei, dar uneori parca as vrea ca ziua sa aibe 48 de ore. Recuperarea a fost usoara, desi am facut alergie la fire si am operatia super inflamata. Nasterea a fost insa una f grea, am simtit ce inseamna un travaliu fara epidurala pana foarte aproape de final.
Fetita e foarte vioaie, momentan e binisor noaptea, dar ziua doarme f haotic si in multe reprize. Speram ca ne vom acomoda cat mai curand si ca vom reusi sa facem si un program cat de cat.
CAnd voi avea timp va voi povesti mai multe. Momentan suntem in acomodari iar eu incerc sa ma impart intre doi prichindei si casa:curatenie, mancare, spalat, calcat.
Va pup si va doresc numai bine.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

tasia spune:
beatrix ai dreptate si nu cred ca se supara cineva daca aude si alte pareri, pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine. Dar categoric este util sa stii si parerile altor persoane.
gety cum sa-ti trimitem banutii?
angel_lexi intr-adevar sunt o norocoasa din punctul asta de vedere, soacra mea sta 2-3 saptamani cu Fabi fara sa comenteze. Chiar daca nu am treaba sau nu sunt la servici. Ti-as imprumuta-o si tie macar cateva zile sa stai linistita
Eu cred ca dupa varsta de 3 ani e mai usor cu copii, ma gandesc....![]()
adinaf imi imaginez cat de mult te-a enervat baba nebuna
si cred ca sentimentul de furie este dublu cand ai 2 copii
Eu sper sa nu mi se intample vreodata asa ceva pentru ca sunt impulsiva si cred ca as fi in stare sa ma iau cu oricine la bataie chiar in magazin 
tanima recuperare rapida si multe bucurii langa familia ta
Mai spun odata sunteti niste curajoase, cele cre faceti copii unul dupa altul 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
alinamoro spune:
| Citat: |
| alinamoro Mi-am amintit acum ca vroiam sa te intreb, cum de-i mai dai tzitza Adelinei? Vrei tu, sau nu poti sa nu-i mai dai? |
Tasia, eu sincer n-as mai vrea, dar nu stiu cum s-o intarc fara "scandal".
Roxana, multa sanatate Dariei si sa fie eficient tratamenul care-l veti face.

Sa va zic si eu cum stam la capitolul pampers...la Adelina ii mia pun doar cand doarme (noaptea si la amiaza), in rest spune singura si nu face in chilotei. Deocamdata n-am chef sa ma trezesc noaptea de n-shpe mii de ori sa o pun la pishu.
Gety, eu sunt de acord sa strangi banii si sa-i cumperi un cadou Tanimei din partea noastra. Astept contul pe PM.

Tanima, bine ati venit acasa!
Sa va traiasca Mirunica! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
itzy-bitzy spune:
Buna seara...si La multi ani pe nou an
...caci nu ne-am mai auzit dinainte de Craciun. Efectiv n-am mai avut timp de forum...
Aseara am verificat mailul, pt ca 3 spatamani laptopul a fost formatat si devirusat....si am vazut un mesaj de pe info@desprecopii.com....in care ma anunta ca am un mesaj de la Roxana01. Asa ca m-am logat pe forum si am aflat din PM si apoi am citit rapid vestea cumplita despre prietena noastra Dariuta. Eu inca sunt fara cuvinte...
Roxana 
ti-am raspuns la PM ...mai detaliat....
Tanima ma bucur mult pt tine si sotul tau...sa va traiasca bebelina si sa i parte numai de bucurii din partea ingerasilor tai.
De asemenea ma bucur ca ati luat deja initiativa sa ii trimitem o mica atentie din partea noastra, asa cum obisnuim deja. Gety vad ca te vei ocupa tu de data asta...
si multumim. Dar nu am vazut inca nicio lista....
Rugamintea mea este ca una dintre voi sa puna suma aferenta si pentru mine si promit solemn ca i-o voi inapoia cu prima ocazie. Si la Adriana mica am o datorie de 5 ron...nu am uitat
Multumesc anticipat

Lilina am vazut pozele pe care mi le-ai trimis pe mail...suuuper haioase. I miss you too...

Ai fost cea mai tare din pozele alea. Vrei sa iti spun ceva ?
ca deja m-am obisnuit...cu coincidentele... Culmea e ca si noi de revelion am fost mascati
... dar nu asa spectaculosi ca voi
Am fost la un restaurant nemtesc si acolo, fara sa stim, ne-au asteptat cu jobene, masti, si tot felul de zornaitoare....o sa va arat si poze ca de cand va tot promit...Dar eu sunt la fel de ocupata, plus ca asta cu fusul orar ma enerveaza...acum la mine este 1 noaptea...doar cu parintii mai apucam sa stam pe mess si atat.
In rest bine sanatosi, ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca Ana-Maria este bine, ni macar nu a racit iarna asta...sper s-o tina tot asa...in general e rece, vant uscat... in vreo 2-3 zile au fost si -14 sau -18 grade, credeam ca ne pica fata, dar nu ninge niciodata si nu este f ger de obicei...nici n-am prea purtat cizme...
Princess 
si multa sanatate si tie si lui Rares. Numai bine si sa auzim vesti bune
Va mai scriu de acum ...insa ma duc la nani...daca am din nou net o sa revin in forta sper. Ma tot gandesc la Roxana de ieri...m-a ravasit vestea asta. Eu am o prietena de-o seama cu mine cu poliartrita reumatoida...declansata in copilarie...si stiu ...
va pup pe toate chiar daca nu v-am mentionat acum in mesaj dar o sa citesc pe indelete si ma pun la curent...
noapte buna
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
tasia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinamoro
Tasia, eu sincer n-as mai vrea, dar nu stiu cum s-o intarc fara "scandal". |
Stiu cum e acest "scandal"
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
microbu spune:
Buna seara!
1) Am intrat sa va anunt ca Alexutza m-a sunat azi sa-mi dea o veste buna: a primit in sfarsiiiiit cadoul nostru. Va multumeste mult si e f incantata de lucrusoare si jucarele.
2) Pe "diagonala" am citit ceva de Daria si atunci am rasfoit in urma sa vad ce anume. Roxana, vreau sa te ajut cu drumul, macar atat sta in puterea mea. Cum facem sa luam legatura? Poate iti dau fetele nr meu de tel, ti-l las eu pe PM dar nush cand mai intri. Te rog, vreau sa vb pt ca pot sa te ajut. Noi avem cursa directa la Munich.
Lilina, da-i nr meu de mobil Roxanei stiu ca voi mai vorbiti.
Multa sanatate Princess
, felicitari Tanima; Mira ce sperietura ai tras...Lexi tinem pumnii cu gradinita
, Lilina super faza cu "suntem uratzi"
, Ramo cred ca il vei convinge pe sotz cu BB2 daca asta iti doresti, Alinamoro woooww supermamica...Tasia esti norocoasa forumului...
Atat mi-aduc aminte rapid pe "diagonala", pup pe toate Bucuriile si mamicilor le dau cate o
, poate vine si primavara!
AdinaF spune:
Tasia, Alina eu ii dau lui Alex cu o solutzie super amara pe degete,sa nu si le mai roada, se gaseste in farmacie, si nu e deloc nociva.
itzy, bine-ai revenit!
AdinaF spune:
Roxana, daca te pot ajuta cu ceva cat timp esti aici, nu ezita sa ma contactezi. Imi pare rau ca nu veti fi mai aproape de mine, dar nu se stie niciodata ...
. Iti trimit nr de tel .