Bucurii de sept-oct 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

microbu Sa stii ca incep si eu sa constientizez ca sunt norocoasa ca o am pe soacra, mai ales cand vad fetele de aici cum nu au reusit de 2 ani sa lase nici macar o zi copilul cu cineva. Sper sa fie sanatoasa si sa mai traiasca multi ani inainte Si Fabi e incantat ca isi schimba mereu domiciliu

AdinaF Din fericire nu mai am nevoie de nicio solutie acum nu-i mai dau san de 7 luni, desi mai visez des ca o fac

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mamici, caut printre acte cartonasul cu codul IBAN de la Reiffeisen.
Pana atunci, facem lista sa stiu cui il trimit pe PM.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Va invit la o luta de weekend.

Alina bine ai revenit cu vesti despre voi. Ma bucur ca sunteti bine.

Tanima felicitari pt Mirunica. Sa creasca mare si sanatoasa. Tu parca ai nascut cu Tutunaru pe Rares.....acum tot cu el ? Asteptam pozici cu printesa.

Fetelor cam cat lapte beau ai vostrii copilasi pe zi, pt ca a mea de ceva vreme incoace cred ca ajunge la 1 l in 24 ore. O fi prea mult????E adevarat ca am renuntat la formula (care ma gandesc ca era mai consistent)de vre-o 2 saptamani sa spun, dar si din ala tot asa bea. Acum ii dau primele zile din saptamana cand am lapte de la tara iar in rest din comert....dar la asta stau in dubii ca nu stiu la ce firma sa ma opresc. Sugestii.....ce consumati voi ?

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Maria sta un pic cu puii, si incerc sa mai scriu cate ceva.

Itzy, ma bucur sa citesc si despre voi.

A revenit Maria in bratele mele.

Am de facut mancare, noroc ca am spalat ieri seara 2 masini de rufe.
Spal non-stop. Mare inventie masina asta de spalat.

Princess, condoleante! Si multa sanatate! Sa te faci repede bine.

Am sunat dr. Mi-a zis si el sa nu-i mai dau vitamine (de asta mi-am dat si eu seama cand mi-ati spus si voi), dar sa-i dau Ca in continuare.

Tanima, bine ati revenit acasa. Sa ne mai scrii despre voi. Eu astept si o pozica - doua, inca mi-e dor sa vad bebelus mici. Mai vad si in spital, dar nu de aproape.

Lista:
1. Tasia
2. Xandrutza
3. AlinaMoro
4. Itzy
5. Gety

De aseara o las pe Maria fara pampers. Vreau sa va spun ca s-a pisat de 3 ori intr-o ora.

Revin.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Monique_new, cam 400 ml./zi, dar amestecat cu cereale. Simplu nu.

Si cand mi-aduc aminte ca pe la 1 an ii placea foarte mult si fara cereale!

Noi ii dam Vio si Napolact. Dar de 1,8, ca asa ne-a recomandat dr.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Constat cu bucurie ca a reaparut Itzyshor!! Ce ma bucur!! Sper ca vei da mai des pe la noi
Sandra, ma bucur cu Alexutza a primit coletul. O pentru tine, ca te-ai implicat.
Gety, eu iti voi vira banii marti, cand imi intra indemnizatia; constat ca voi scapa de comision ca doar apartinem de RZBR amandoua
Moni, in unele zile Narcisa ajunge si ea la 1 l de lapte; noi nu luam din comert, luam de la o vecina.
Revin, acum merg la treburi...

Mergi la inceput

Ma apuc acum de cautat. Sper sa nu trebuiasca sa sun la banca. Chiar daca va ajunge pachetul mai tarziu, cred ca va fi bine-venit. Am pus si oala pe foc.

Si eu i-as da lapte de la tarani, cum ii zicem noi, dar daca as avea o sursa sigura (curata). Mai aduc de la servici, dar sotul nu ma lasa sa ii dau. Ca nu-i verificat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele

nu am mai intrat de o vesnicie pe aici, mi-e dor de zilele cand stateam statea ore in sir in fata DC-ului..

acum scriu cu o mana a cealalta o sprijina pe printesa

s-a cam invatat o rasfatata, sper sa ne dezobisnuim de brate

Vreau sa va multumesc din suflet pt lucrusoare...sunt absolut superbeeee, iar Andra 1000 de stii tu pt ce

Am citit capitolul asta cam pe diagonala, am vazut vestea proasta despre Dariuta - Roxana - multa putere, rabdare si incredere ca va fi bine

Gety - multumesc ca ti-ai mai adus aminte de mine si....trece-ma si pe mine in lista...si as dori pe PM nr contului
Tanima - felicitari sa va traiasca Mirunica, sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa!!!!

Despre noi- suntem tot singuri singurei, dar deja am inceput sa ma obisnuiesc, nu mi s emai pare greu, nasol e cu iesitul afara, momentan suntem toti 3 raciti, pe antibiotic...de abia astept sa treaca iarna asta pacatoasa

Diana - are 5,7 kg, 60 cm, e o grasana,gabi este ff incantat de ea, nu-l lasa pe taxu sa se apropie de ea, e circ la noi in casa cand saracu' om vrea sa isi tina fata in brate...dar lucram la partea asta................

sambata trecuta am avut botezul - unde a dormit de la 3 pana la 9 seara in continuu, ne-a lasat si pe noi sa ne mai facem de cap - sper sa apuc in we asta sa incarc niste pozici, daca nu apuc nu dati cu pietre...

Va pup ca deja a adormit si o duc la ea in patut

Mergi la inceput

Am dat tonu' la Diane!
Trimit codul pe pm-uri!
Si ma intorc sa fac mancare!
Si vorbim mai tarziu!
Maria a plecat afara.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Alexutza, m-am topit cand am vazut pozele cu voi!
Sa va traiasca micutza crestina.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput