Bucurii de sept-oct 2006 (157)
Raspunsuri - Pagina 5
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CristinaGoji Lilina - eu zic sa nu insisti o vreme cu scutecul si sa i-l pui de cate ori cere scutec. La Vladut asa am observat ca de cate ori il fortez sa faca ceva impotriva vointei lui, de atatea ori mai tare se inversuneaza sa faca asa cum vrea el. Cred ca pana la urma singur o sa-ti ceara sa-i scoti scutecul. Asta-i strategia pe care o aplic acum eu cu suzy. Sa ma vedeti ce le mai iau la rost pe toate binevoitoarele si bineintentionatele doamne mamici sau bunici din parc (cel mai des bunici sau bone in varsta) care incearca sa-mi rusineze baiatul ca-i asa mare si cu suzy! Se uita la mine ca la felu 14, ca ele-s sigure ca printr-un astfel de comportament imi dau o mana de ajutor si eu, o ingrata, nu stiu sa apreciez!![]() Ma minunez de fiecare data de perlele lui Vladone! Mei, Monico si Ramonico!!! pai voi fumati si nu serviti si lumea pe-aici??? O strigare ceva! Luati cafeaua si va retrageti la tigara?Flavia - tu nu m-ai visat cumva ca am venit la Arad? Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) Vladic Daria "We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing." Author unknown |
DAA, asta cu inversunatu' e lege, orice ii spunem noi nu face, ba dimpotriva - face pe dos, numai ca sa iasa ca el
i-am spus zilele trecute
"ma duc la baie sa nu vii ca tu nu ai voie"
si au inceput crizele
"nuuu, eu ma duc la baiee" (desi initial il invitasem sa faca baie si nu a vrut)
altadata i-am zis sa manance si tot asa, nu vroia si am aplicat aceeasi strategie
"eu ma duc sa mananc o banana, tu nu ai voie, numai eu am"
si urland
"ba io am voie, io o mananc pe toata" si a mancat-o in mare graba si disperare, de frica sa nu i-o mananc eu

da' e-al meu si altu' ca el sigur nu mai exista pe lumea asta
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina aseara l-am luat pe al meu sotz in brate si Vlad a inceput sa urle la mine "nu-l iubiii, i-a mana de pe el" iar eu "dar mami, e sotul meu si il iubesc, noi trei suntem o familie si ne iubim" el "nuuu, nu suntem o familie" eu "dar ce suntem ?" el "suntem urati" am lesinat de ras, ne-a lasat mascaLilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |
super simpatic Vladone

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
lilina spune:
apropo' de
- eu am redus drastic nr.de tigari
cam la un pachet pe LUNA !!! si asta doar asa, la un party sau la seara de fete
nu ca as fi fost vreo dependenta, dar asa, de plictiseala, le sudam
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Lilina, super tare Vlad cu perluta lui!
Si felicitari pentru reducerea numarului de tigari.
Si Maria se inversuneaza cand ii spun sa nu faca ceva. Iar cand ii spun sa faca, doar doar o conving sa nu faca, se uita la mine pe sub gene si zambeste sagalnic, parca ar spune "Pe cine incerci tu sa duci, mami? Ce, crezi ca nu stiu ca nu am voie?" si tot face. Asa ca n-o scot la capat nicicum cu ea.
Ieri mi-a spart castronul de salata.
Nu ar fi nicio problema, da' era singurul. I-am zis sotului ca urmatorul va fi din plastic, la care el a zis ca nici nu vrea sa auda, ca el nu mananca din plasticuri. Nah, ma intreb cate castroane de salata voi schimba pana intra fii-mea la scoala.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
CristinaGoji spune:
Ha, eu deja am schimbat aproape un set intreg de farfurii si cani de 40 piese. Mi-au mai ramas doar 4!!! V-am luat?![]()
Faci si tu strigarea Ramo cand dorm cu pruncii!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
GETY spune:
Ne-ai luat, Cristinico!
Buna!
Eu acum am reusit sa mananc ceva mancare, il astept si pe tatal meu sa o aduca pe Maria acasa.
Noi ii mai zicem Mariei "caca pute" si ne strambam tare ca sa ne lase sa o schimbam. Acum daca venim pe langa ea si incepem sa "mirosim", zice ea "nu pute".
Eu am ajuns acum de la servici, e belea traficul pana acasa, mai stau un pic si pun sa fac niste mancare.
Elenia, asteptam poze. Ne luam de o mana cu slabitul, asa e?
Monique_new, fotomodel o faci pe fiica-ta! Sta la pozat de numa - numa.
Mexxa, voi ati plecat din Iasi?
Cuscrele?
Eloise?
MamiLili?

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
2poze cu burduhanoasa mea, ca a ajuns la 16 kile!
Alexutza, ce face mititica ta? Pozici ai?
Ati hotarat care e mamica harnicutza care strange banii pentru Tanima?
Duminica i-am luat si eu 2 perusi Mariei, azi dimineata am lasat o portita intredeschisa, iar "el" a zburat si a lasat-o singura pe "ea" in cusca.
Oare nu-i i-e foame sa intre inapoi la loc?
Ramomar, "una si buna" poate deveni "doua si bune". ![]()
La mine e altfel, e cum vreau eu, numai sa ma descurc cu doi copii.
Nu zic, am ajutor, dar tot mamicile sunt baza, nu?

Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Gety, lasa mey fata ca nu-i burudhanoasa, arata excelent! Inseamna ca n-ai probleme cu ea cu mancatul, pe cand eu nu mai stiu ce sa mai inventez ca s-o conving sa manance si altceva in afara de pulpe de pui la cuptor cu piure sau orez.
Cristina, cred ca ne-ai luat, Maria nu are la activ decat 3 castronele de supa, 2 pahare de vin, castronul de salata, si vreo 2 cani.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
GETY spune:
Lexi, papa cam de toate, nu bea lapte simplu, ci numai cu cereale, doarme bine...
Vreo 2 kile le-a pus dupa ce n-a mers la cresa.
Scriati intr-o zi de vitamine... Eu ii dau Mariei Osteocare, Pikovit si Septilin.
Face si ea obraznicii, nu sta la schimbat, se lasa pe jos cand n-o lasi sa faca ce vrea (la cateva zile spal haine, ca se murdareste si de noroi). Si mai pot continua. Mai rau e ca nu sta la schimbat si daca o lasi mai mult, se "opareste". Si trebuie sa fugim dupa ea prin casa... Ca sa o schimbam...
Dar daca o vedem vesela si sanatoasa, parca celelalte trec mai usor, nu?

Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Lilina, si uite asa a papat Vladone o banana. Si ei zic ce ne "fac" pe noi. Bine ca ai prins spilul.![]()
Trag pe dreapta, ca am un somn cat casa. Am stat cu ochii mult in calculator azi la servici si cred ca aterizez la
maxim la 21,30.![]()
Ce mai stiti de Itzy_bitzy?
Gonghy?
Princess?
Lakioana?

Asa creste Maria Diana

Se uita la mine ca la felu 14, ca ele-s sigure ca printr-un astfel de comportament imi dau o mana de ajutor si eu, o ingrata, nu stiu sa apreciez!
pai voi fumati si nu serviti si lumea pe-aici??? O strigare ceva! Luati cafeaua si va retrageti la tigara?