Bucurii de sept-oct 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neatza, prezenta si eu la cafeluta

Moni, da vazut pozele, dar musai sa mai spun si aici cat sunteti de dragute amandoua si ce harnicuta fetita ai! In curnd scapam de gatit ca, si a mea trebuie sa ma ajute la orice, in special cand e faina prin preajma

Cristina . Patri e bine, nici nu are timp sa vorbeasca cu noi la telefon, atata treaba are. Ieri am intrebat-o daca vrea sa ma duc la ea si imi zice: "nuu, mami la ucu, aie teaba". Ii place mult acolo si cum e obisnuita cu mami, nu are nici o treaba Ii place mult si cu tata, care parca a dat in mintea ei, asa frumos se joaca amandoi doar ca noua ne e un dor de ea de nu mai putem..., dar i-am zis sotul ca trebuie sa ne obisnuim pentru ca puiul mic creste fara sa ne dam seama si nu e bine sa fim asa posesivi si dependenti. I-am sugerat ca poate ar trebui sa ne gandim la bb2, dar el: nu, eu am una si buna!
Ce dragalasi trebuie sa fi fost aseara puii tai , de fapt sunt tot timpu, dar in momentele acelea de ras si dragaleala uiti de toate.

elenia hai ca mai e un pic si o sa fii cu puiul mic!

Adina felicitari puilor tai pentru asa o reusita in sala de gimnastica! e super ca aveti asa o sala pentru copii!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Alina - pai tu esti mamica eroina ca inca mai alaptezi pana acum! Dragos ce zice cand vrea Ade jucariile lui? O cearta sau e mai ingaduitor?

Sa va zic cum face Daria cand ii trebuie ceva de la Vladut si Vladut, cum e si normal la varsta lui nu vrea sa-i dea nimic. Asta se pune cu spatele la ea si fata la jucarie ca si cum ar ascunde jucaria "a mei uiu (ursu)",Daria il ocoleste pe Vladut si tot cauta o pozitie favorabila pt a ajunge la jucarie, asta se tot invarte in jurul jucariei si Daria in jurul lui Vladut. Ii mortala DAria cum nu se lasa cu una cu doua. Tare perseverenta e. La fel face si cu mancarea lui Vladut, tot cauta modalitati de a ajunge in farfuria lui, chiar daca are farfuria ei in fata.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Monique, aseara am vrut sa ma uit si eu la poze si tocmai cand am deschis linkul m-a strigat fii-mea ca vrea s-o legan sa faca nani. Asa ca a trebuit sa renunt. E o scumpa Cosmi, stiu ca ma repet de fiecare data dar tu stii ca eu sunt fan. Pozele cu ea in bucatarie imi amintesc de Maria, ca am pozat-o si eu pe a mea spaland vase si tot asa, i-am legat un prosopel in fata.
Ramo, uite ca e deja mijlocul saptamanii . Inca un pic si ai puiul langa tine.
Xandrutza, voi ce mai faceti? Cum e sanul? Dar Narci, cum mai sta cu pisulica? Si nr. 2 tot la olita il face? V-am spus eu ca Maria mea va fi ultima Bucurie cu pampers si suzeta. De ceva timp incoace a inceput sa spuna la toate obiectele din casa "a meu/ a mea". Asa ca o aud intruna prin casa atunci cand isi cauta suzeta "sica mea, sica mea!" Ca sa nu mai spun ca rasfoieste diverse cataloage si zice mereu aratand catre vreun obiect "Asta a lu Mia! Cumpam, mami! Cumpam si asta! Si asta a lu Mia!" si tot asa pana cand ajunge sa vrea sa cumparam tot catalogul.
Ma tot straduiesc de ceva timp sa o invat culorile dar fara succes. La ea toate obiectele sunt galbene sau albastre. Daca o intreb ce culoare are un obiect, se gandeste, face o pauza si se uita intrebator la mine. Dar totusi nu-mi fac griji ma gandesc ca mai are timp sa le invete. Stiu ca sunt copii de varsta ei care deja recunosc cifre si litere, si probabil ca si noi daca ne-am ocupa mai mult de ea, le-ar sti. Dar sotul meu nu mai are rabdare sa-i arate si s-o invete una sau alta iar eu nu prea am timp. Cand am, incerc, dar trebuie perseverat. Cred ca de-aia a ramas mai in urma si tot din cauza asta nu am inceput inca operatiunea suzeta si olita.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Lexi - pot sa se ia de mana ai nostri, asta scriam si eu mai sus ca de cateva zile Vladut tot spune "a mei" la toate. si cu suzy ne putem lua de mana. Eu inca nu am nicio strategie cum sa-l dezvat de suzy. Tot sper ca intr-o buna zi va renunta singur, daca nu, cand mai creste Daria ii lipsesc fortat de ea.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

LEXI sti cum am invatat noi culorile. Asta vara cand inca mai foloseam caruciorul, mergeam pe strada si o intrebam ce culori au masinile parcate . Si uite azi asa maine asa pana la urma le-a invatat.

Ramo a fost buna tigarica fumata cu mine dimineata....virtual ....sa nu creada fetele altceva.

Cristina sigur va renunta stai linistita ca nu o sa stea cu suzi toata viata.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Cristina, multumesc pentru cafea.
Nu am timp de nimic azi... Sanul e mai bine, a ramas o durere usoara. Narci face la olita No.2 nu mi-a facut ieri, nici azi... Asteptam, oricum suntem pe drumul cel bun.
Adina, fain tare ca ai fost cu baietii la ora de sport, vreau si eu asa ceva, dar unde, aici...
Moni, am vazut doar prima poza cu Cosmi harnicuta, pe mail, o sa le vizionez pe toate pana la urma.

Multumesc mult pentru felicitari si pentru ca va ganditi la noi! Va pup. Revin.

Mergi la inceput

mda Moni, tare buna a fo tigarica fumata cu tine De cate ori trageam cate un fum ma trezeam zambind si cu gandul la tine

ei lexi, ce-i cu pesimismul asta pe capul tau. POate tu vei incepe operatiunea olita mai tarziu cu Maria, dar va fi mai harnicuta si veti scapa repede.
La noi cu culorile a fost simplu, pur si simplu ma intreba ea ce culore au ba poneii, ba imagini sau diferite forme din carti, ba creioanele colorate si acum stie o gramada, dar cel mai tare ma distreaza cui ii zice la galben=bamben

wow, Alina si acum o alaptezi pe Ade!? Bravo mamico, ca mai ai laptic si nervi

Cristina m-am distrat bine citind cum ii da tarcoale Daria lui Vladut si cum isi apara el jucariile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

una

moniq, bine ai revenit, chiar aveam de gand sa te sun azi, ca nu mai stiam nimic de voi. Super haioasa Cosmi, cum gateste, super tareee

Cristina Goji, cum sunteti voi cu suzy asa suntem noi disperati cu scutecele, nu mai sper sa scap vreodata de ele, acum face intentionat kk pe el, pt.ca ii tot spunem noi sa nu mai faca
i-am luat si o super jucarie si ne-a promis ca nu mai face, dar cand a primit-o si se juca cu ea, a facut pe el....deci, asta e

aseara l-am luat pe al meu sotz in brate si Vlad a inceput sa urle la mine
"nu-l iubiii, i-a mana de pe el"
iar eu "dar mami, e sotul meu si il iubesc, noi trei suntem o familie si ne iubim"
el "nuuu, nu suntem o familie"
eu "dar ce suntem ?"
el "suntem urati" am lesinat de ras, ne-a lasat masca

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Lilina - eu zic sa nu insisti o vreme cu scutecul si sa i-l pui de cate ori cere scutec. La Vladut asa am observat ca de cate ori il fortez sa faca ceva impotriva vointei lui, de atatea ori mai tare se inversuneaza sa faca asa cum vrea el. Cred ca pana la urma singur o sa-ti ceara sa-i scoti scutecul. Asta-i strategia pe care o aplic acum eu cu suzy. Sa ma vedeti ce le mai iau la rost pe toate binevoitoarele si bineintentionatele doamne mamici sau bunici din parc (cel mai des bunici sau bone in varsta) care incearca sa-mi rusineze baiatul ca-i asa mare si cu suzy! Se uita la mine ca la felu 14, ca ele-s sigure ca printr-un astfel de comportament imi dau o mana de ajutor si eu, o ingrata, nu stiu sa apreciez!

Ma minunez de fiecare data de perlele lui Vladone!
Mei, Monico si Ramonico!!! pai voi fumati si nu serviti si lumea pe-aici??? O strigare ceva! Luati cafeaua si va retrageti la tigara?

Flavia - tu nu m-ai visat cumva ca am venit la Arad?

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji
Mei, Monico si Ramonico!!! pai voi fumati si nu serviti si lumea pe-aici??? O strigare ceva! Luati cafeaua si va retrageti la tigara?

Vladic
Daria

Author unknown

Cristinico... uite fac acum strigarea vii?

Mergi la inceput