Bucurii de sept-oct 2006 (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Gety, dar din moment ce Maria nu e mofturoasa, ce rost au vitaminele ? Pikovit eu tzin minte ca-mi dadea maica-mea cand aveam vreo 4 ani fiindca nu aveam deloc pofta de mancare si era deja disperata. Ma bag si io acum ca musca ...

Fetelor, voi ati inceput sa pictatzi cu copilasii vostri? Asa cu pensule, acuarele , tot tacamul? eu am de gand sa ma risc zilele astea, sunt tare curioasa .

Ionica, tu cum apari, cum dispari? Tzi-ai facut rost de popcorn intre timp ?

in weekend vine frate-mio la noi, gemenashii deja tremura ca raciturile de bucurie, toata ziua il pomenesc.

O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gety, 21.30??? Dar Maria ta la ce ora se culca, fericito? Ca eu nu vad patul NICIODATA mai devreme de miezul noptii...
Eu i-am luat Mariei pentru pofta de mancare Liv52 dar mi-e frica sa-i dau ca cica e si energizant si numai de asa ceva n-am nevoie!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Gata luta.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, baut , astept sa ma trezesc.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristinica, n-ai gresit ordinea? Intai trezitul si apoi cafeaua?

Lexi, pana la urma ne-am culcat pe la 22,15.

AdinaF, de ce-i dau Pikovit? Nu pentru pofta de mancare, ci pentru a sustine procesul de crestere: ii cresc si masele, a crescut si in inaltime, am masurat-o zilele trecute si are vreo 91-92 cm.
Si poate se mai "intareste" si n-o sa mai raceasca.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, mi-a placut comparatia "ca raciturile".
Inseamna ca ai sa ai un week-end relaxat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mi-am bagat cafea direct in vena si m-am trezit.

Adina - eu m-am aventurat cu acuarelele. I-am luat din alea de pictat pe cana, farfurii. Eram sigura ca au si pensula, dar nu aveau si eu deja le desfacusem, asa ca a fost imposibil sa nu i le dau. Ei, a picat Vladut cu mana, dar nu doar cana. A golit toate tuburile pe masa le-a amestecat, a intins toata vopseaua aia pe masa cu mana, numa vopsea era in jurul lui. Cand a mers sa se spele, fiind un baiat independent, a vrut sa-si aprinda singur lumina in baie, asa ca a mai pictat si peretii din jurul intrerupatorului, si usa de la baie. L-am bagat cu totul in baie, s-a spalat singur. Am vrut sa-i fac poze, dar imi era descarcat aparatul. In orice caz privelistea era faina. Pozele cu aluatul is copii mici pe langa ce a fost in casa dupa exercitiul de pictat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Am venit la cafeluta, dar nu stau, am ceva treburi...
Am vazut Maria cea frumoasa, marca Gety! Narcisa are si ea peste 15 kg, nu stiu exact cat, nu am mai cantarit-o...
Noi de pictat inca nu ne-am apucat, am avut doar niste tentative de desenat, cu creioane cerate...
Iar la capitolul spart stam excelent, doar o canita, o farfurie Am tot ferit pana acum vesela, desi parca mai mult am spart noi decat Narcisa
Fug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

prezenta si eu la
ce simpatica esti Cristina cum te "injectezi" tu cu,,,cafea
Ne-ai luat si la spart vase, nu numai la injectari, a mea nu prea are multe la purtator, doar o sticluta de ceai si un pahar
Acum merge o ?
lilina felicitari ca ai redus tagarile Ce n-as da si eu sa am ambitia necesara....
Adina, noi am inceput "pictatul" inca de anul trecut In seara in care aprimit tablita de pictat, desenat, etc nu s-a culcat pana nu a terminat toate acoarelele din dotare. A pictat doar pe hartii, nu s-a murdarit si nu a pictta nimic din casa. De fapt am o domnisoara tare sensibila la mizerie, intr-o dupa-masa am venit de afara si cand a ajuns in hol a lasat urme de noroi pe gresie. A fost asa suparata ca a murdait pe jos ca a inceput sa planga; mi-a rupt sufletul de mila, nu stiu cum de a reactionat asa, pur si simplu nu-i place mizeria, ca doar noi niciodata nici macar nu am atentionat-o sa nu faca mizerie, ca doar e copil si numai murdarindu-se poate descoperi lumea
Deci gemenasii tai vor fi ocupati in we cu unchiu'! Si Patri e mare fun unchiu-sau (fratele meu)

Gety, vazut Maria cea rotunjoara si frumoasa. Chiar sta bine la cap. kg, dar imi place tare mult culoarea parului ei
La bb2 vad ca stai bine, tu esti cocosul

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Baui si eu cafeaua cu voi, merci!

Gety tare dulce Maria, ce mare s-a facut! Si ce bine sta cu greutatea, al meu e un slabanog, nici buci nu are. Acuma sanatosi sa fie, indiferent de greutate. Felicitari! Am vazut ca-si da drumul la vorba.

Fi-miu se culca f tarziu, pe la 11 de obicei si chiar mai tarziu, desi programul de zi e acelasi. Am incercat sa-l pun la somn mai devreme dar cu scandal, l-am mai pacalit cu povesti si-l ia somnul. E simpatic cum le amesteca el apoi, ii spun "cei trei purcelusi" si apoi il las pe el sa povesteasca, il intreb ce a facut lupul si el: "lupu' s-a suit in escavator". De multe ori le scoate multe de la el, are o imaginatie bogata.

Cred ca e specific varstei inversunarea asta, al meu nu vrea nik daca vrem noi, chiar si cand trebuie sa iesim afara face figuri ca nu vrea imbracat, nu vrea schimbat, nu vrea mai nimic... in schimb face treaba toata ziua, ca sa pot face mancare trebuie sa-i dau si lui treaba, eu curat cartofii, el ii spala, din astea...

Eu sunt sub stare de soc, aseara am iesit afara pe la 19 cu David si la coltul strazii unde e putin mai intunecat a atacat un individ o femeie cu o piatra i-a facut capul bucati, doar noi eram pe strada si ne plimbam si am auzit cainii comunitari latrand, asa ne-am dat seama... faza este ca pe acolo trecem in fiecare zi, e un scurtatura foarte circulata dar cam intunecata. Era o vecina din cartier, nu se stie daca mai traieste. Eu si asa sunt o fricoasa, imi e frica si-n scara, acu nu mai ies nicicum din casa seara. Nu mai poti sta linistit in tara asta, nu stiu unde o sa ajungem.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput