Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 5
Naty spune:
carmen eu ii fac baie in fiecare seara. Asa i-am facut de la 3 zile, cand am venit acasa. Si era si ea mititica tare. Cum ti-au spus la spital?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
bee curata buricul cu alcool alb. Eventual pune si niste baneocin pudra dupa. Si nu intra in panica, se intampla! Si Nadiei i-a cazut la 5 zile si a tot sangerat pana la 2 saptamani su ceva.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris30 Alina eu ii dau Dariei Gripe Water si functioneaza si din cand in cand ii dau si picaturi antigas (substanta activa-simethicone).Iti dau un link ca sa-ti poti face o idee; http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=161549&catid=9321 http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png |
Am vazut ca livreaza si in Romania...insa produsul costa 7.7 Euro si cu livrarea standard (adica 8-14 zile) ma costa vreo 40 Euro ...si daca imi ajunge in 14 zile...s-ar putea sa fie cam tarziu...so...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Alina eu am in casa mylicon, dar nu l-am folosit inca. http://www.mylicon.com/products/index.jhtml |
Saru'mana. Iti doresc sa nu-l folosesti!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Naty spune:
Fetele, probabil va intrebati de ce nu ies din casa si de ce nu ma ingrijesc si ma plang pe aici - ei bine, pentru ca dimineata sunt singura cu fetele si afara e urat si nu putem iesi; dupa masa cand am ajutor Nadia e foarte agitata, mananca din ora in ora, plange mult si se linisteste numai la mine in brate. Cum nu ii dau lapte praf de loc nu am cum sa ma msic de langa ea. Sigur, as putea sa ma mulg, dar sunt asa de obosita ca simpla idee de a ma mai si mulge ma dispera in asa hal ca imi trece orice chef de plimbare. La fel am patit si cu Ioana si mi-am propus ca a doua oara sa nu mai fiu asa, sa ma ingrijesc si de mine. Numai ca am avut nesansa de a avea nu unul ci doi copii rai, care nu dorm, mananca des, urla si se linistesc numai la mami. Noroc ca ma voi intoarce repede la servici si vreau nu vreau voi intra in ritmul obisnuit al vietii.
NOI
miereamara spune:
Naty si cand te intorci la servici cum vei rezolva problema cu alaptatul? Cand planuiesti sa te intorci?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Naty spune:
FELICITARI CRISSPOLISS!
NOI
Naty spune:
miere planuiam sa ma intorc in aprilie, dar cred ca o aman pe mai. O sa ii bag o masa sau doua de lapte praf pana incepem diversificarea, apoi cele doua mese vor fi usor-usor inlocuite de fructe si supa. In rest ii dau san. La fel am procedat si cu Ioana, m-am dus la servici cand avea 4 luni si am alaptat-o in continuare pana aproape de 7 luni, ii dadeam masa de dimineata san, apoi o masa sau 2 lapte praf, apoi celelalte san. Cateodata fugeam de la birou sa o alaptez si in timpul zilei, din fericire biroul e la 10 minute de casa.
NOI
Naty spune:
catisto cum se comporta Ana? O iubeste pe surioara? Si-a schimbat comportamentul?
Va pup ca mi s-a terminat mica pauza, se trezeste micuta, mergem la baita. Apropos, azi am reusit sa ma spal pe cap!
Edit ca sa va spun una de-a fie-mii (Ioana): imi citeste o poveste in fiecare dupa masa; azi "citea" Jack si vrejul de fasole: "a fost odata ca niciodata o famile de oameni foarte saraci. Erau asa de saraci ca nu aveau nici apa, nici mancare. Nu aveau nici apa plata, nici minerala"
NOI
cami_antonia spune:
feteleeeee
aici sunt si eu ...
irinac sa stii ca incerc sa dorm cat pot de mult desi dupa amiaza nu am somn deloc .... joi vin la bucuresti ca vineri am programare la spital .... la marinescu ... asa ca poate nu mai am nici eu mult ...
bebelusi are dpn-ul trecut gresit .... ea are dpn pe 11.02 si eu pe 12.02 ... noi suntem unele dupa altele ... si jasmi pe 13.02 ... asa ca de aia mai are maxim 10 zile ca si mine ....
carmen mercic de amanunte ... daca mai imi aduc aminte ceva te intreb .... eu stiu ca bebele se spala in fiecare seara .... ca sa isi faca un program .... sa stie ca dupa baita trebuie sa doarma ... aaaa ... ce acte ti-au trebuit la internare si la declarare bebe????
pupi
jasmi cum mai esti???? moral vb ....
38+
AMR 11 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA
Camelia