Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty carmen eu ii fac baie in fiecare seara. Asa i-am facut de la 3 zile, cand am venit acasa. Si era si ea mititica tare. Cum ti-au spus la spital? |
Noua aici ne-au spus sa le facem baie cam o data pe saptamana, in rest doar stersi usor cu manusa uda.
1. Louis Pasteur a fost un impostor. Teoria vaccinarii este produsul acestei imposturi, care a fost perfectionata in timp pentru obtinerea unor profituri tot mai mari.
2. Teoria falsa a "imunitatii turmei" este folosita pentru a ne santaja sa ne integram toti in turma fara sa cracnim.
3. www.thinktwice.com/" target="_blank">Vaccinarea si www.vogelgrippe-aufklaerung.de/t537f4-Superantibiotikum-gegen-Superbakterien.html" target="_blank">antibioticele sunt armele cu care cartelul farmaceutic ne "ajuta" de secole sa devenim tot mai bolnavi si tot mai dependenti. Realitatea ne-o dovedeste zi de zi.
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii prin lege (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine, din toate punctele de vedere, si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
lisa79 spune:
TUTU,multa bafta maine,o sa fie bine.inca un pic si ai sa iti tii puiul in brate.
fetelor si Anuta mea mai regurgiteaza,e normal? nu mult dar ma ingrijoreaza sa nu se inece...mama zice ca e normal,bine de nu multe ori,dar am vazut-o de 2 ori asa putin.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
bebelusi spune:
Fetelor asa este, Cami are dreptate, DPN-ul meu este 11.02, mai am un picut.
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
tutu multa bafta maine
bebelusi eu am inceput sa nu mai pot sta in pozitie de scaun si am niste dureri iar ca de ciclu ... si toate astea ma apuca numai noaptea spre diaperarea meaaaaaaa
38+
AMR 11 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Tu iubita mea, eu pot sa stau si in fund, nu ma doare nimic, deci fiu-meo nu vrea sa vina curand. Soacra-mea mi-a prezis ca o sa iasa in 17 feb, dupa calculul din batrani
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
bebelusi spune:
Oanaq, Crisspolis ce faceti???under sunteti???
Yashi sper ca esti ocupata cu parinti, nu ai nascut si noua nu ne zici nimic. Eli nu poti sa ii dai tu un telefon sa vezi ce e cu ea, te rog .
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
cami_antonia spune:
bebelusi nici eu nu am prea mare lucru ... da am momente in care zic gata .... si dupa ce trece .... offffffffffffffffffff ... cred ca suntem prea nerabdatoare .... lasa ca nu mai e mult ... si ne vom tine si noi pruncii in brate ....
dar nici dalma nu ne-a mai scris de multa vremeeeeee ....
iar fetele care trebuiau sa nasca??? zisacami si celelalte????
38+
Camelia
cami_antonia spune:
noapte buna fetele
am mai stat putin crezand ca poate mai are cineva chef de scris ....
dar vad ca nimic ....
schimbul II?????
pupici la toti licuricii si mamicilor
38+
Camelia
DarkBendis spune:
Copiat mesaj trimis de zisaCami la odiseea gravidutelor prin FIV:
"Azi la ora 12.00 a venit pe lume minunea noastra RADU COSTIN, 3030 gr, 47cm, apgar 10, prin cezariana. Nu am dureri deloc! Suntem tare fericiti, bebe e un scump!"
Cami, multe multe felicitari, sa-ti creasca mare puiutul, sa fiti cu totii sanatosi, impliniti si fericiti
Tutu, tinem pumnii maine! Curaj, o sa fie totul foarte bine si in cateva ore o sa-ti tii in brate comoara!
Uff.. azi nu mi-a venit health visitor-ul ca in fiecare luni...deci nu stiu ce greutate are bebe. Nu au avut voie sa iasa pe teren din cauza zapezii. Nu mai mir... juma' de tara e paralizata pe aici...scoli inchise in nu stiu cate orase, multa lume sta acasa (ca nu au cu cine lasa copiii)...iar mesajul de la televizor e "relax ca it's not over yet, maine mai vine un val de zapada ". Oricum, am avut o zi tare productiva: spalat hainite la cel mic, comandat formularele pentru working tax credits (aici familiile cu venituri sub 60000 de lire/an primesc niste banuti de la stat - se pare ca, conform salariilor noastre vom primi imensa suma de 25 de lire/luna, da' buni sunt si astia, nu?), adunat un pic prin casa, facut o pasta carbonara ... toate in timp ce "povesteam" de zor cu bebe care se legana fericit in swing. Tare ma bucur ca l-am luat, se pare ca va fi de mare folos
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
dark, vreau sa vad si eu swingul,te rog!
fetelor,e ok daca regurgiteaza??
multumesc!
zisacami,sa iti traiasca fecioru',refacere rapida!
dalma,am vazut ca a scris la prematuri,din cate am inteles sunt acasa si bine,sper sa nu fi uitat de noi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!