Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 16
Naty spune:
HAI VERONICA! 

alina bravo pentru reusitele Anei! E domnisoara mare, ce mai!
irina eu am scos-o pe Nadia afara, dar numai in zilele cand a fost soare. De fapt as mai scoate-o si acum dar mi-e cam greu sa ies cu amandoua si cum nu as sta mult din cauza vremii urate nu ma mai chinuiesc.
Ca sa nu te mai patezi de lapte - pune tampoane de sani.
Azi m-am mai relaxat un pic ca au venit doua colege in vizita si timp de 2 ore am mai discutat si altceva decat schimba scutecu - baga tata in gura - spala de kk, etc.
Am iesit si afara putin cu Ioana si, cum nu am magazine in jur (sunt numa banci aproape) dar vroiam neaparat sa imi cumpar ceva, am intrat la farmacie si mi-am luat 2 creme.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
IRINA.C spune:
Naty nu am vrut sa te supar, nici nu mi imaginez cum e cu 2..vad cum e cu unul!
voiam doar sa stiu cand naiba ajung sa ma plimb cu baiatul cu ora cu carutul ca asa de tare imi dorescccc.....![]()
da e ca si cand as intreba cand vine vara![]()
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Irina, daca sunteti imbracati bine si nu bate vantul tare si/sau nu e ceata sau prea umed puteti iesi afara si maine pup]
Noi am iesit de cateva ori...prima data Lachlan avea o saptamana, ultima data duminica, desi cam batea vantul si ploua un pic, dar in Glasgow vantul bate tot timpul iar cat despre ploaie... ce sa mai zic... locuim in Scotia ![]()
Tare rau imi pare ca tatal tau e disponibilizat! Desi...sanatos sa fie si voi la fel ca in rest se rezolva toate cumva pana la urma (azi am citit la odiseea de martie-aprilie
si m-a dat peste cap! offf..)
Aryia, pe unde esti? Sper ca toate sunt bune pe la voi.
Alina, felicitari pentru progresele Anei!
Daiopri, sanatate multa la toata familia! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Naty, Dark, multumim 
Naty, cat ma bucur sa aud ca esti mai bine cu psihicul...chiar ma gandeam la tine si ma rugam sa nu fi cazut in depresie ca greu se mai iese. 

Mai, ce-o fi cu Bebelusi de nu a intrat ea sa ne zica nimic...foarte ciudat...as suna-o dar e cam tarziu totusi...sper ca e OK.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Mai...chiar e slaba miscarea...din ce in ce bag seama...
Eu tocmai am terminat baia Sabinei si cand sa-i dau sa pape a apucat-o somnul..asa ca ma duc sa ma uit la un film pana una alta...acum cat mai e trai ca de cand se intoarce Ana de la bunici, la revedere timp.![]()
Va pup, noapte buna...ne auzim maine.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
miereamara spune:
Veronica, nastere usoara si bebe sanatos is mancacios1
Daiopri, sanatate la toata familia si incearca sa te odihnesti un pic!
Eu l-am scos pe Aidan afara dupa vreo saptamana, dupa ce am iesit din spital, acum stam cam 45 minute - o ora, dc este frumos (azi au fost vreo 10 grade).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
bebelusi spune:
Salutare gagici! Abia acum am ajuns acasa
Bebe este bine, asezat destul de jos, mi-a facut si control pe masa si a zis ca mai mult de 2-3 zile nu ma mai tine. Mi-a zis sa ma mai duc la un control joi. Cand si-a amintit ca sunt din Sibiu a zis sa ma duc cu bagajul pregatit ca ma interneaza 

A zis ca daca nu nasc joi, nasc vineri, sambata si tot nasc. A zis ca ma costa la fel indiferent daca stau in clinica 2-3 sau 6 zile. Ce mi-a mai placut este ca nu am platit nimic la consultatie ca cica e ultima inainte de nastere. 

Aaaa, aveti idee ce inseamna "sa imi puna balon" ????Asa a zis medicul ca imi pune balon joi seara
Cea mai tare faza stiti care e, ca se poate sa nasc o data cu prietena mea de care v-am tot povestit. Ea a facut ieri 40 sapt si are colul sters. Maine se duce la control si sigur o va interna si pe ea 
. O sa va rog sa bagati niste agitate si pentru ea o data cu cele pentru mine ca v-a citit de la inceput dar nu s-a inregistrat. O cheama Cristina.
Alina
sunt foarte mandra de printesa ta, am vazut ca a avut multe realizari.
Hai Vero 

38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Anuc spune:
Seara buna fetele!
Am apucat sa citesc cate ceva din urma...
VERO! nastere usoara mami! Hai cu vestea cea buna!
Fetele, cat trebuie sa ia un bebe in prima luna? o medie...
Filip a avut 3100 la nastere, am iesit din spital cu 2900, iar azi l-am cantarit si in 5 zile (de la externare) a luat 250 gr. Eu zic ca e ok. Ioana a luat 1700gr in prima luna, dar ea a fost f mica si a recuperat mai bine, zic eu. Ma gandesc ca daca baiatul ia macar 1 kg in prima luna, suntem foarte tari.
Papam numai san, deocamdata cam haotic, adica la cerere..doarme si cate 3 ore, apoi papa, mai doarme 1-2 ore, iar papa. Cateodata suge 10 min, adoarme un pic, il schimb de caca, se trezeste, mai suge, il pun in pat, il ia sughitul, iar san sa-i treaca-> nu e cam des sa-l pun la tata de 3 ori intr-o ora?
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Anuc spune:
Irina, nu-ti mai face probleme ca e mic. Nu e mic deloc. si al meu pare mai mare in poze si are niste picioruse de pui de crevedia...lasa ca se fac ei mari.. Eu m-am certat rau cu soacra-mea ca a venit iar cu impunerile ei. Cica sa incep sa-i dau formula, ca sa ia sigur in greutate, ca daca laptele meu nu e bun, ca daca nu stiu ce...ca e mic rau, ca e galben (inca are icter)...ca sa-i dau ceai..chiar nu intelege ca vreau alaptat 100%. E dusa rau! Bine ca nu mai vine asa des pe aici ptr ca e Ioana la ea cateva zile.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
crysyana spune:
bebelusi ma bucur ca esti bine atat tu cat si bebe....nici nu-mi vine sa cred ca mai ai atat de putin pana nasti...
din pacate nu stiu ce inseamna "ca-ti pune balon". poate fetele au auzit totusi si iti vor spune
hai ca deja bag agitatele pentru tine
iti doresc sa ai o nastere usoara:
hai bebelusi

si pentru prietena ta cristina

eu mai am din pacate cred ca o sa raman printre ultimele ....![]()
vad ca incet incet se inmultesc licuricii!!!!
crysyana
38+
Andrei Valentin