Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

hai feteleeeeeeeeeeeeeee

yasky
TUTU
bebelusi
oanaq
veronica
lily

Multi aaani traiascaaaa, la o lunitzaaa sa traaiaaascaaa
Laaa muuulti ani!
micutzei Eliza

uauuuu Alina ce de surprize ti-a facut mandra. Felicitari!!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

adica oare naste jasmi?

da tu - ceva semne?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

io nuuuu
da' am facut azi curat toata ziua si maine am de umblat

Jasmi 38+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Bebelusiiii
hai cu bebeleeeeeeeeeeee

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutareeeeeeeee feteleeeeeeeee

uraaaaaaaa ce vesti frumuseleeeeeeee ..... deodata mi-am revenit .... sunt foarte fericitaaaaaaaaaa

hai cu nasterileeeeeeeeeeeee

VEROOOOOO .... MULTA BAFTAAAAAAA

BEBELUSI .... ce vrei sa zici???? ca ma parasesti si tu????? hmmmmmmmmmmm .... ma faci sa nu mai am rabdare pana ajung si eu la medic .... joi sau vineri .... .... ma bucur ca ti-ai mai luat o piatra de pe inima .... si multa bafta si prietenei tale ....

irinac si eu cred ca ar trebui sa iesiti pe afara .... ca deja au anuntat pt week-end in bucale 16 grade ..... ceea ce e super ...

naty ma bucur ca esti mai bine

alina1976 niste progrese de-a dreptul uluitoareeeee ... pupici Anei ...

38+
AU MAI RAMAS MAX 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bebelusi sper sa ma insel, dar aici procedura mentionata de tine inseamna dilatarea colului. Ti se introduce un balon care este umflat gradual si care ajuta la dilatarea mecanica a colului. Insa nu vad de ce ti-ar face asa ceva dc tu esti pregatita sa nasti. In fine, aici se cam evita procedura respectiva si se merge pe pastile de inducere.
Ar trebui sa intrebi doctorul de ce vrea sa recurga la asa ceva si care sunt implicatiile.

Eu iti urez o nastere usoara si sper sa nu mai fie nevoie de balon!Mai este putin si iti tii copilul in brate! Te pup!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hai Bebelusi

Hai Cristina

Crysyana nu te panica, mai sunt si eu p'aici, eu sunt ultima, te rog sa nu-mi iei locul

Bafta tuturor burticilor

Crisspy 37+ sapt Razvan Andrei

AMR 3 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu plec la somnic ca nu prea am dormit aseara cum trebuie si vreau sa imi revin .... va pup

38+
AU MAI RAMAS MAX 10 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bebelusi...nastere usoara!
eu stiu de chestia cu balonul e folosita pt ruperea apei.oricum bafta multa
am iesit si eu azi,singura,a ramas mami cu Ana.ma doare locul unde m-au taiat...trebuie sa stau pe curut sa imi treaca.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Veronica, nastere usoara! Bebelusi, nastere usoara! Deci, ramane pe saptamana asta!Si eu sunt programata vineri la cezariana! Numar zilele pana atunci, ca nu m-am simtit prea bine! Dupa controlul de joi mi-a curs din dop vreo trei zile, si cu firisoare maronii si fara! Si noaptea m-a durut burta ca la ciclul vreo trei nopti! Si bebele parca nu prea mai misca ca inainte! Burta o simt tot f sus si pe bb in aproximativ aceeasi pozitie, deci nu cred sa se fi intors cu capul in jos.Poate sa-mi spuna cineva cat se da la anestezist si la asistente, la cezariana?37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetele din USA, va rog spuneti-mi un remediu (medicament) contra COLICILOR. Ceva ce stiti ca e bun. Vreau sa o rog pe prietena mea sa-mi trimita, dar mi-a zis sa-i spun ce. De aici am incercat cam tot...doar la Bonnisan ce si-a mai facut efectul, insa vreau sa stiu ce optiuni mai am...in caz ca...

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

cele mai bune review-uri sunt la colic calm...

http://www.coliccalmreviews.com/
http://www.coliccalm.com/

cu primul meu baietel am avut prb foarte mari...avea colici destul de puternici...am incercat TOT de pe piata....si in disperarea noastra am gasit Colic Calmul. Pediatra l-a aprobat si asta a fost...ii lua durerea cu mana...

are carbune medicinal, solutia e neagra...carbunele e eliminat in scaun deci...scaune negre...dar se stie cat de benefic e carbunele medicinal pt tot tractul intestinal
sticluta de colic calm, se gaseste in magazinele naturiste sau pe net si e destul de scumpa intre 17-21$ (comparativ cu mylicon-ul care e cca 11$ dar nu intotdeauna eficient...are si ceva recall-uri pe anul trecut)
Irina mami lui Aidan, mareste doza de fenugreek daca te plangi ca ai productia scazuta...lichide multe, rau nu are are ce sa-to faca decat sa ai lacatia foarte puternica...dar apoi daca scazi doza...produci normal...

o zi buna mamici

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius

Mergi la inceput