Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(128)
Raspunsuri - Pagina 15
Stellutza spune:
Supozitoare cu glicerina ?
am baut ceva cred, defapt supozitoare cu scobutil ![]()
+40 cu
Maya Maria-Ayeneea 

andre_ea spune:
Haide Vero!

Eliza! 
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
IRINA.C spune:
Era si timpul Veronica!!!
Felicitari micutei Eliza, de azi mai mare cu o luna!!Parca ieri aflam ca s-a nascut, of ce rpd trece uneori timpul
Bebelusi unde esti?
Alina am mai bagat acum o ora de somn
cu bebe si cu tati speram sa ne fie de ajutor.Noi papam doar san , deocamdata mama nu a luat nimic de stimulare , bebe are 7 mese , o data la un san data viit celalalt.Mie imi curge la greu celalat san cand suge Grumetel si uite asa ma tot murdaresc de laptic si tooot schimb la haine si m-am gandit io ca dc mai iau si Galactogil ce fac?Dar apoi iar ma gandesc ca dc la un mom dat nu mai vine cum imi dau seama??Hmmm complicata treaba...eu tot asa prin sondaj mai bag o pb suptului sa am io impresia ca si controlez cat papa, si avem o medie de 70 ml cu maxim istoric 100 si minim de 50 dar dupa care mai cere de obicei f repede.
azi a depus Radu actele pt alocatie, trusou si nu mai stiu ce..ca la milogi.Vin banii peste 2 luni jumate si pt trusou trebuie sa ma duc la casierie undeva in 8 aprilie
bine ca e in 2009 nu 2010.Si m-a sunat tata e oficial: de pe 1 marie afara!Offf halal zi de nastere, pe 1 martie tata implineste 60 ani si Radu 30 ani.Noroc cu Grumetel am impresia ca el ii ridica moralul...imi zicea Radu ca si lui.Se pare ca barbatilor nu le plac varstele rotunde
ii deprima.
In rest...azi dimin am fugit la banca sa-mi iau extras de cont pt alocatia minune...oooo ce misto a fost.O ora de libertate!Vreau sa incep sa scot puiul afara de sambata incolo sa ma mai deplasez si eu si sa intram intr-un ritm.De Naty am inteles ca nu a scos-o pe aia mica , dar tu Alina cum ai procedat cu Sabina?Ati iesit afara? Si dc da cat timp?
Pupici tuturor
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Daiopri spune:
Haide Veronica

La noi nimic. Doar eu ma duc cu capul, ca motanul a tusit toata noaptea si am dormit din parti. Il am si azi acasa, ca pacatosul de virus in loc sa ne facem bine mergem inspre rau parca. Deja nervii mei sunt creti (ce erau inainte).
Nu am nici un semn, azi noapte pe la 3 intre reprizele lui fiu-miu de tuse se agita pisoiul din greu.
Eu nu ma pot concentra sa va raspund pe subiect, doar incerc sa va tin la curent sa nu obositi agitatele prea tare pt mine.
Nasteri usoare si bebelusi cuminti.
Si LMA sarbatoritelor!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
crisspy spune:

HAI VERO

LA MULTI ANI ELIZA

IrinaC inteleg perfect situatia cu tatal tau, si la mine s-au anuntat vesti proaste azi.![]()
Dar piticii nostri stiu sa ne ridice moralul, asa ca mergem inainte.
Alina felicitari pentru realizarile Anei, sunteti fete mari de-acum.
Va admir sincer si vreau sa va multumesc ca sunteti alaturi de noi cele cu burtica inca, desi aveti o gramada de treaba.

Am terminat si eu tratamentul pentru infectia din col si maine merg sa-mi fac analize de sange si de urina din nou. Apoi vineri la control sa vedem daca a disparut infectia si ce are bebe de gand.
Asteptam vesti de la fetele care trebuie sa nasca, bafta fetele 

Crisspy
37+ sapt
Razvan Andrei
AMR 3 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
Alina1976 spune:
Ce emotii!!! 

VERONICA!!!! BAFTAAA!!

IRINA, eu am iesit imediat cu Sabina afara. Nu este nici o contraindicatie pt aerul rece, din contra, mie DR neo mi-a zis ca gerul este indicat chiar
.
Deci, afara cu Grumetel...si cu tine ![]()
Tocmai am auzit o melodie cu Depeche...si mi-am adus aminte ca am bilete la concertul din 16 Mai!!

YUPIIIII! Numar zilele pana atunci!! Pe vremuri eram un mare fan...si inca sunt...ehe...vremuri tata...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_ Alina1976, felicitari pt progresele Anei! |
merci. Sunt ff happy!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)