Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

neatza, am facut si eu ochi...

petra, adica dr tau ti-a dat de inteles ca nu e o pb daca nasti mai devreme de 37 saptamini (calendaristice) pt ca bebe este dezvoltat conform unei virste mai mari a sarcinii (ecografic)? ca si eu m-am gindit la chestia asta, si la mine echo e mereu cu 2-3 saptamini mai...avansata decit calendarul, dar de cite ori am incercat sa il ispitesc pe dr sa discutam despre asta mi-a cam retezat-o politicos...cred ca nu vrea sa pierdem concentrarea pe statul in pat , ca vad ca desi toata lumea zice ca 37 sapt e super ok, toti prefera sa-l stie pe bebe la caldurica pina la 40.

nu stiu cum e la voi, dar eu nu prea mai am rabdare, sint si curioasa cum arata bebe si cum ne vom intelege, vreau sa scap odata si de agitatia si stresul cu nasterea, si de rostogolitul asta super greoi prin pat...vreau sa incep cura de slabire (pe de o parte datorata alaptatului, pe de alta parte mincatului mai rational decit acum)....pe de alta parte vreau musai sa-l tin pe bebe pina la 36 saptamini macar....off

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

denisamada, apai STAI IN PAT daca asa trebuie ! ca un pont, daca nu ti l-a "vindut" altcineva inainte, ca sa nu te mai simti asa nasol, injumatateste doza de gynipral si intervalul de timp la care o administrezi. ca sa fie mai clar: in loc de 1 cp la 6 ore ia 1/2 cp la 3 ore (sau ma rog, cum il ai tu prescris). cunosc f bine senzatiile pe care le da, am luat la inceputul sarcinii; nu puteam nici sa maninc nici nimic. dar stii vorba aia: daca-i musai, cu placere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata burtici

va invit la o cana de laptic
Leeloo pt numere de telefon vezi ca la mailul comun ,la foldere in Drafts poti completa numele tau si nr de tel.

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

Denisa nu poti sa ai starea asta inca din prima zi. Hai ca nu mai e mult si ce a fost mai greu a trecut. Inca putin si-ti vei tine puiutul in brate!

Pisigri, la fel mi se intimpla si mie cind aduc in discutie subiectu
l cu nasterea la 37, 38 sapt: se "fofileaza" pe linga subiect. Imi zice ca o sa nasc la 40 de sapt. In ceea ce priveste cezariana/nastere vaginala, mi-a spus ca "la virsta mea (socant pt. mine!) colul va decide pentru o modalitate sau alta. Oricum, mi-e frica rau de ambele, asa ca...

Gina 31+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Neatza
Cine-mi trimite si mie cand are timp parola de la contul picassa?

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Ai PM

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

denisamada, apai STAI IN PAT daca asa trebuie ! ca un pont, daca nu ti l-a "vindut" altcineva inainte, ca sa nu te mai simti asa nasol, injumatateste doza de gynipral si intervalul de timp la care o administrezi. ca sa fie mai clar: in loc de 1 cp la 6 ore ia 1/2 cp la 3 ore (sau ma rog, cum il ai tu prescris). cunosc f bine senzatiile pe care le da, am luat la inceputul sarcinii; nu puteam nici sa maninc nici nimic. dar stii vorba aia: daca-i musai, cu placere

Pai stau... Ginypralul il iau la 3 ore, deocamdata in doza mica,dar o sa creasca daca asa nu are efect... Eu sunt agitata si tahicardica de felul meu, daca macar efectul l-as vedea si burtik ar fi moale... cred ca as suporta mai usor, dar asa... numai simtindu-mi inima batand in gat stau.

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

hmmm...la subiectul cu uter hipercontractil stiu ca povestea cineva ca medicul i-a mai recomandat nu stiu ce pastile care sa contracareze tahicardia, aparuta ca efect secundar al gynipralului. poate il poti intreba pe medicul tau si de varianta asta. tot acolo am citit ca tratamentul perfuzabil cu gynipral este mai eficient si nici nu da aceste efecte secundare...numai ca presupune sa stai in psitla, ceea ce nu cred ca e f placut...
eu zic sa vezi si azi cum simti burtica, si daca nu apar ameliorari...vorbeste cu medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufetelor!

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Neata fetelor!

Aveti o viteza la scris! In mai putin de 24 de ore scrieti un capitol .

Eu incerc sa recuperez ce ati scris printere treburile de la servici.
Poate cand o sa intru in prenatal o sa fiu si eu mai activa,acum nu prea fac fata sa scriu si sa citesc. De obicei citesc si nu mai apuc sa scriu.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Maya ....sa fii cuminte..nu supara puiut, oricum tu esti o mami cuminte si grijulie.

fbruma

Florinela

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput