Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Da se adusese in discutie...era o idee buna...mamicile avansate sa tina legatura cu cele mai mici.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

saltare' leeloo...raspunsurile sigur le vei primi maine k cele "Atotstiutoare" sunt aku la

florinela,nu stiu ce sa zic...insa dr.acesta bogdan marinescu...imi da asa o groaza...e ceva subiectiv...nu spun k nu este un medic bun sau ceva de genul...k nu vreau sa supar pe nimeni...insa in cazul surorii mele...nu a fost delok bun...din contra...cine vrea sa stie mai multe poate citi aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131361

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, voi n-aveti somn? Nici eu nu pot dormi acum ca mai am ceva de munca...

Am intrat sa mai vad ce ziceti...

30+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

k de obicei, eu ies ultima...desi e devreme si nu ma ia somnul...ma bag in patuk...va pup si vb maine,sper sa ma trezesc si eu mai devreme ,totusi...

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

wa....nu-mi vine a crede ca eu is matinala din dimineata asta.....
Buna dimineata tuturor ! SA aveti o zi excelenta !

Raportam si noi durerile de bazin....prezente la apel de ceva vreme...+ picioare umflate + arsuri....ma linistesc ca stiu ca bebe e ok si ca toate-s in parametri.

Alex... ... 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Asa cum spuneam, am schimbat semnatura

Avand in vedere eco, as cam fi in 37+

Florinela, Nikoleta

34+ cu

37+, adica din moment in moment......oauuuu cand faci urmatoarea eco?

fbruma

Florinela, pe 18 am urmatoarea eco, dar dr. s-a exprimat in felul urmator: "daca nu nastem pana atunci". Iar cand am fost pentru analizele gyneco de trim 3, mi s-a spus ca am colul ... scurtat, inmuiat... nu mai stiu... ca ma pierd complet pe masa aceea....

Dar oare ne luam dupa eco? Eu cred ca nu vine bebe pana la inceputul lui martie, vom vedea insa daca planurile puiutului coincid cu ale mele

Azi noapte cand am fost la toaleta ma gandeam: daca pierd dopul gelatinos acum, cum imi dau seama?

Am uitat sa mentionez ceva si am vazut ca s-a discutat: si eu am dureri in partea de jos, nu junghiuri ca in saptamanile mai mici de sarcina, ci un fel de dureri ca la cm, din cand in cand. Scria o fata ca acele contractii de pe perioada sarcinii te pregateste mai bine pentru momentul 0, eu nu am avut sau cel putin nu mi-am dat seama, sper totusi sa nasc usor si ... fara peridurala

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Alex, buna dimineata! Cred ca suntem doar noi doua pe aici

Leeloo, pentru a lasa numar de telefon, trimite mail la adresa comuna de yahoo. In inbox vei vedea si alte mailuri cu nr. de telefon, iti alegi tu

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza
Cine-mi trimite si mie cand are timp parola de la contul picassa?

Bogdana
35+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata... desi pentru mine numai bine nu e...

Contractiile nu au disparut (poate au diminuat un pic...), in skimb reactiile adverse sunt in floare: agitatie, tahicardie, palpitatii, cefalee... am o energie de as face ca veveritza din "Over the hedge", DOAR CA TREBUIE SA STAU IN PAT... Ma simt ca in sesiune dupa ce beam cateva cani de cafea tare!

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata... desi pentru mine numai bine nu e...

Contractiile nu au disparut (poate au diminuat un pic...), in skimb reactiile adverse sunt in floare: agitatie, tahicardie, palpitatii, cefalee... am o energie de as face ca veveritza din "Over the hedge", DOAR CA TREBUIE SA STAU IN PAT... Ma simt ca in sesiune dupa ce beam cateva cani de cafea tare!

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

:(
NO....nu te lasa...gandeste si tu pozitiv....ca te simti nasol, dar e spre binele bebelinei.

Minune mica si cuminte, mai sezi la caldurica si ai grija de mami ca vad ca se streseaza!

Alex... ... 30+

Mergi la inceput