Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Nickoleta...iara gatesti noaptea ...esti tare.
Petra, da se pare ca noi suntem singure pe la Polizu....m-am interesat la o fosta colega de liceu , care a nascut acolo, acum este graviduta de zmeurici...va naste tot acolo.
ea a zis ca nu si-a luat rezerva... a fost in salon, saloanele sunt de 4 fete..si toate stau cu bebelusii,cu conditii multumitoare.
Acum ramane sa ne convingem. Tu cum nasti?, ai hotarat?
Eu sunt in balanta si ca zodie si ca hotarare....las medicul sa decida.

fbruma

Florinela, si eu tocmai am vorbit ieri cu o fata care a nascut acum un an la Polizu si a zis ca e ok, e cald - ma intereseaza direct chestia asta pentru ca sunt friguroasa - ea si-a luat rezerva din a doua zi, in prima nu s-a putut ca erau ocupate. A zis ca era curat. Camasa pe care a primit-o cand s-a internat era decolorata rau si i-a facut o impresie groaznica, dar sunt curate si dezinfectate.

La mine mai sunt sanse sa ma sucesc si sa nasc la Filantropia, dar momentan zic "Polizu"

De nascut vreau natural fara peridurala, dar dr. crede ca s-ar putea sa fie nevoie de cezariana, eu sunt foarte mica in bazin si bebe e cu 3 saptamani mai mare decat varsta dupa DUM. Este foarte posibil ca la termen sa aibe mai mult de 4 kg...dar asta vom vedea atunci, vom face cum e mai bine, eu incerc sa ma pregatesc pentru ambele variante

Fetelor, eu parasesc acum baricadele, merg sa fac , dar nu inainte de a schimba semnatura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

eu si aku daca imi aduc aminte cum a aparut bb meu in burtik ma mir si nu pot sa cred...zici k am stiut dinainte k va veni...caci mereu il pacaleam pe al meu ca imi intarzie cm,seara umflam burta si il tachinam...cand mergeam in hipermarcheturi,ma opream l articolele de bb si l priveam k nebuna ,chiar imi zicea k nu sunt sanatoasa k ce ma uit akum,cand o sa avem bb ce o sa fac???
iar la f scurt timp dupoa aceste "apucaturi" ale mele...au aparut cele 2 liniute...si akum mai zice in gluma uneori al meu...k intentionat am ramas gravi...sa ma lase sa ma uit cat vreau eu la articolele pt bb...
acum,desi si mie imi e groaza de momentul in care voi naste,ma gandesc ca vor fii poate cele mai groaznice 24 de ore din viata mea...dar nu vor fii decat 24...poate chiar mai putin...dar dupa aceste ore...voi fii cea mai fericita din lume...atat eu,cat si viitorul tatic...caruia nu stiu daca as fii putut sa ii arat o dovada de dragoste mai mare de atat...
hai k am dat-o in

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

felicitari petra pt noua semnaturica
somnik usor tie si la grasun...4kg pe unde il scoti mamica????ca asta ma ingrozeste si pe mine...eu am avut 53 cm si 4,200 kg...saraca mama...si a nascut natural...si de 4 ori...pt ea

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Asa cum spuneam, am schimbat semnatura

Avand in vedere eco, as cam fi in 37+

Florinela, Nikoleta

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pentru prietena ta, o recomand cu caldura pe Dna. Doctor Corina Neamtu (am fost la un batalion de medici...dupa un an si jumatate cu ajutorul dansei am reusit), o gaseste la Clinica Marinescu Center, dar tb sa se programeze cam cu o luna inainte, sau la Parhon..daca o tin nervii(e groaznic de aglomerat).

fbruma

Mergi la inceput

mersi mult,florinela...clinica marinesc center este cumva a dr bogdan marinescu???
sper sa poata lua legatura cu un medic bun aici,caci nu va sta decat o luna si jumatate in tara...

poze la albumul DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Asa cum spuneam, am schimbat semnatura

Avand in vedere eco, as cam fi in 37+

Florinela, Nikoleta

34+ cu

37+, adica din moment in moment......oauuuu cand faci urmatoarea eco?

fbruma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

mersi mult,florinela...clinica marinesc center este cumva a dr bogdan marinescu???
sper sa poata lua legatura cu un medic bun aici,caci nu va sta decat o luna si jumatate in tara...

poze la albumul DC

Da este clinica Dr. Bogdan Marinescu, la Dr. Corina Neamtu...ii spune de la bun inceput cum sta treaba.

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

cucufan super mesajul de incurajare al mamicilor de ian-feb..haha...deci asta ne asteapta si pe noi....nu ma sperie momentan..sa incerce ceva si mai si! atat timp cat bebe e sanatos..oboseala mea face toti banii

florinela multumim de aprecieri

bun venit si sarcini usoare viitoarelor mamici..parca am citit de mai multe fete..oare cate suntem acum?

abia astept sa il vad pe bebe in 3d si poate si 4d vineri..ca joia trecuta am facut doar control 2d..si acum pap bina ca sa mai creasca strumfuletul..avea doar 1725 gr..a zis ca e cu cateva zile mai slabut..deci..bebe fate mare ca alfel te umflu cu pompita!!!

mergem la nani acum dupa o zi de invatat..joi iar examen..asa ca..suntem amandoi epuizati!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vroiam sa va intreb..dar probabil raspunsurile o sa le aflu maine..pe contul nostru comun putem pune si alte mesaje? parca intelesesem ca acolo este undeva unde ne putem trece numerele de telefon ..cumva cum sa putem anunta pe cineva din odisee atunci cand suntem in travaliu..sau dupa ce am nascut..cum dam una de cealalta ca sa anuntam pe toata lumea din odisee..parca citisem ceva de genul asta mai demult..

pls sa ma indrumati si pe mine cum ajung la acele mesaje!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput