Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
ionica spune:
La prima sarcina ,m-am ingrasat 33kg pe care le-am pierdut pe toate in timp de 23 de luni de alaptare(dupa am ramas imdiat insarcinata).
Din cauza kg ,se blocheaza un nerv ,e vorba de nervul sciatic.Am fost la control in luna a5a de sarcina cu al doilea bebe iar doctorul mi-a explicat din ce cauza am aceste dureri.
Daca veti slabi dupa sarcina durerea v-a deisparea ,daca nu dispare inseamna ca nervul a fost afectat si trebuie sa faceti fizioterapie.
acum,de cand am ajutor pentru menaj, mu ma mai doare deloc ,dar ,nu pot naste natural cu eperidurala ,nici cezariana cu peridurala,doar cu anestezie generala, deoarece mi-a fost lezat nervul la prima anestezie pda.
Voila.
Sper sa nu va sperii prea tare,tot ce stiu este ca durerea trece daca nu faceti efort fizic..
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danonique
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 30+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Sophia 2ani 06.09.06
+31 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvia4 Am luat si eu carucior si patut dar vestea despre Monica nu m-a mai lasat sa ma bucur de ele..Atunci am realizat ca tot stresul asta pt lucrurile materiale nu are niciun sens, ca nu conteaza atat de mult daca avem totul pus la punct din timp sau nu..important e sa ne vedem copilasii sanatosi! As vrea si eu contul aceala cu poze si parola! Se poate sa-mi trimita cineva? Silvia 32+ Natalia (cred) |
Silvia, ai foarte mare dreptate cu stresul pentru lucruri materiale, eu astazi am facut o (mica) criza pentru ca intru in saptamana 34 si nu am luat nimic pentru bebe in afara de hainute...dar m-am calmat ulterior, ma bucur ca il simt pe micut si ca este vesel in burtica, ii dau papa bun si ma gandesc ca si daca vine mai devreme, se ocupa tati de cumparaturi, am mare incredere in el, este foarte atent la calitate, aspect, deci cu siguranta ii voi putea da mana libera.

33+ cu 
dyana27 spune:
fetelor am bagat un soooomnnn

. dupa toata agitatia de azi cu analize si o tona de alergaturi si de treaba de facut am picat lata. n-am mai dormit in halul astaaaaa.... nici nu mai stiu de cand. 

. si evident ca mi-a luat o ora sa recuperez ce ati scris.
doranna- eu sunt din campina, doar pripasita prin bucuresti- vezi ce mica e lumea???
plici UAUUUUUU ai un mutunel de aproape 4 kg dejaa???? 

felicitari, cred ca esti foarte mandra- eu as fi

manuela- bine ai venit. am si eu o prietana in canada care sufera ca nu are un medic sa vb cu el cum facem noi; si acolo merge la moasa, a facut prima eco la 18 saptamani si probabil dupa cum i s-a zis o sa mai faca doar una. dar asa cum ziceau fetele, daca n-ai probleme in sarcina, e mai bine asa. noi ne-am crizat de nu stiu cate ori pana acuma, nici nu vreau sa-mi amintesc cum stateam cu inima in gat la fiecare control si eco. pai sarcina usoara in continuare si stai cu noi pe baricade
mai fetelor, de maya chiar nu mai stie nimeni nimic??? floric, joanna, voi cum sunteti???
diana
30+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
dyana27 spune:
gata fetelor, am gasit-o pe maya la subiectul micului nostru ingeras Alma, evident cu sufletul alaturi de monica. maya, fii tare, si ai grija de bebita. am vazut ca ti-au fost rascolite amintirile dureroase, dar ai un maaaare motiv de bucurie acum (motiv care trebuie sa mai stea la mami in burtica)
diana
30+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor am bagat un soooomnnn ![]() ![]() . dupa toata agitatia de azi cu analize si o tona de alergaturi si de treaba de facut am picat lata. n-am mai dormit in halul astaaaaa.... nici nu mai stiu de cand. ![]() ![]() . si evident ca mi-a luat o ora sa recuperez ce ati scris.doranna- eu sunt din campina, doar pripasita prin bucuresti- vezi ce mica e lumea??? plici UAUUUUUU ai un mutunel de aproape 4 kg dejaa???? ![]() ![]() felicitari, cred ca esti foarte mandra- eu as fi![]() ![]() ![]() manuela- bine ai venit. am si eu o prietana in canada care sufera ca nu are un medic sa vb cu el cum facem noi; si acolo merge la moasa, a facut prima eco la 18 saptamani si probabil dupa cum i s-a zis o sa mai faca doar una. dar asa cum ziceau fetele, daca n-ai probleme in sarcina, e mai bine asa. noi ne-am crizat de nu stiu cate ori pana acuma, nici nu vreau sa-mi amintesc cum stateam cu inima in gat la fiecare control si eco. pai sarcina usoara in continuare si stai cu noi pe baricade mai fetelor, de maya chiar nu mai stie nimeni nimic??? floric, joanna, voi cum sunteti??? diana 30+ David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic |
JOANNA este bine. Maine are vizita la doc
Poze
PetraTudor spune:
Manuela77, ne bucuram ca te-ai alaturat la odiseea ghioceilor!
Observ ca in strainatate se merge mult pe a lasa natura sa-si urmeze cursul - vad ca toate fetele care locuiesc in alte tari povestesc lucruri asemanatoare. Poate e mai bine asa, de multe ori ma gandesc ca barza vine de cand e lumea si ... uite ca am ajuns cu bine in sec 21 ![]()
Citeam in ultimul numar din revista Mami ca in strainatate se folosesc tehnici de ameliorare a durerii chiar daca o graviduta ajunge la spital cand deja dilatatia nu mai permite peridurala...este vorba despre analgezia intravenoasa controlata care cica s-ar practica deja si in Romania. Voi ati auzit de asa ceva? 
33+ cu 
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Doamneee, cat ati scris!! Cred ca pana nasc nu recuperez. Se vede ca ati intrat in vacanta... ![]() 30+ BriseesAMR - 9 SAPTAMANI gia |

Super funny, i-am citit si sotului!
33+ cu 
inapreda spune:
M-am intors din nou acasa. Sinteti deja la somn??
Noapte buna fara naveta la toaleta.
Gina
30+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
florinela79 spune:
Nu dormim, eu una ma uit la telenovela cu State
, si in pauze publicitare va citesc, ca daca raman in urma...mai recuperez la Sf. Radu la cat de imprevizibil de mult puteti sa scrieti 
fbruma
Maya25 spune:
Am apucat sa recuperez doar cateva pagini. Multumesc fetelor care s-au gandit la mine. Am fost prea marcata de ce s-a intamplat cu Alma, au inviat atatea amintiri dureroase in mintea mea incat nu am mai fost buna de nimic. Am plans desi stiu ca nu-i bine pt bebe plus ca imi da contractii dar a fost prea mare durerea...
Imi cer scuze pt absenta dar nu am mai avut puterea sa intru...
Va doresc somn usor si de acum inainte sa avem parte numai de vesti bune despre toata lumea!
Maya
33+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png