Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 a, fetelor vedeti ca am facut nishte modificari in setarile contului dupa picasa in asa fel incat sa nu poata nimeni sa download-eze pozele noastre sa isi comande postere sau alte alea. sper ca nu se supara nimeni ![]() 32+![]() poze AMR 8 saptamani ![]() |
Eu nu ma supar...chiar e o idee foarte buna.Bravo
Inapreda si Plici felicitari pt vestile bune de la eco.
Monnvas cum a fost azi cu lucrarea?

la burtici
34+
Andrada Teona
cocufan spune:
pisigri, ai perfecta dreptate. eu m-am multumit sa stiu ca sarcina mea e ok si decurge normal. pana acum nu am facut nici un control gine decat 3 eco (confirmare sarcina, sex bebi si morfologic).
am urmatoarea programare in 14 feb si sunt ok cata vreme o simt pe bebi (ba chiar imi place cand ma loveste mai tare ca stiu ca e din ce in ce mai puternica
)
dar totusi pentru o sarcina cu probleme cum o are o colega a mea, a fost important sa faca eco din 2 in 2 sapt sa vada daca embrionul depaseste chistul in dimensiuni. face in continuare tratament si pot spune ca si datorita atentiei medicului a reusit sa pastreze sarcina.
ma gandesc ca si pe dincolo unde au acel sistem, daca sunt probleme, altfel e monitorizata sarcina.
33+
novus spune:
Plici, 

asa da !!! ai ce cara toata ziua ![]()
!! mai un pic si te plimbi cu uriasul in brate !!!
Fetelor, da' aveti un ritm la scris de abia apuc sa citesc tot din urma !!!
De astazi oficial sunt si eu in prenatal dar neoficial am fost la birou de la 10-14 ![]()
asta e, macar ma trezesc mai tarziu !!
Manuela, bine ai venit !!!
Cat despre nastere naturala versus cezariana eu de la inceput sm vrut naturala dar de cand cu circulara de cordon m-am reprofilat si sincer nu mi-e tot una ,pt ca cezariana pana la urma e o operatie destul de complexa, dar asta e !!!
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Manuela77 spune:
[quote]citat din mesajul lui inapreda
Manuela, daca esti pe pozitia 100, te-ai ales cu...99 de prietene!
Bine ai venit printre noi.
Dragi prietene!
Va multumesc din suflet de mesajele de bun venit! Sunteti cu toate niste dragutze. Imi pare rau ca nu am spart ghiata mai devreme dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Anamariame intr-adevar, in comparatie cu colegele mele de DPN (10.04.09) la mine UCM e mai devreme... DPN-ul l-au stabilit in urma masuratorilor de la 12s
Cocufan, Ilinca_M aveti dreptate. Sunt convinsa si eu ca daca apareau complicatii de orice fel luau cele mai bune masuri. Pot sa spun ca modul lor de a privi lucrurile relaxat m-a influentat si pe mine asa ca lunile de pana acum, cred, sunt pintre cele mai frumoase din viata mea.
M-au incurajat foarte mult sa fiu activa...drept urmare am facut inot, aquajogging si yoga pentru gravide pana acum (nu stiu daca pot continua
). Sa nu va mai spun ca am mers zilnic cu bicicleta ...
catinel, catinel... cam 40 de minute dus-intors pana la gara si de acolo cu trenul pentru ca fac naveta la servici. Sa nu va mirati, nu sunt singura....aici asa e modelul si majoritatea burticilor sunt pe biciclete pana aproape la sfarsit.
Acum din cauza tensiunii nu mai merg la lucru
si sunt in repaus la pat asa ca probabil voi deveni si eu mai activa pe forum.
Acum va las, ma duc sa pap ceva.
O seara faina tuturor!
Manu
30+
Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
cocufan spune:
fetelor, cand citesc cate asa ceva, am senzatia ca nasterea e floare la ureche
Letitia, mamici ian-feb: ´´Si uite asa o tinem intr-o agitatie continua,regurgitat mai usor sau in jet,schimbat de njpee mii de ori pe zi de am ajuns sa-i dau hainute de 3luni,ca nu mai aveam in ce-l imbraca..spalat la greu rufe,dat de mancare din 2 in 2 ore..dat medicamentele,aspirat mucii,spalat bibe,sterilizat bibe,pregatit laptic,facut ceiut,pregatit medicamente,iar mancare,iar schimbat,tinut in brate,adormit cu greu..si tot asa,nu termin bine ca iar o iau de la capat..Sunt franta de oboseala,arat ca naiba,ma apuca nervii cand ma uit in oglinda si ma vad..mananc pe apucate,dorm pe apucate,prost si putin,beau cafea la greu...Ma doare capul si tot corpul de atata oboseala..Nu mai zic de cate mi-e dor,ca nu mai are rost,pana si cele mai elementare lucruri ca mancatul,dusul,au devenit un lux..mi-e dor sa zac in dus cat am eu chef,nu sa ies plina de apa sau neclatita bine pe par ca urla copilul de zici ca cine stie ce-i face careva...´´
33+
plici plici spune:

novus cam asa am facut si eu ochii cand am auzit cat e...adica ma asteptam sa fie mare da nici chiar asa...
eram ca o floare pana azi, acu morcov mare...sa stea pana pe 11 ![]()
aris super idee cu modificarile (chiar daca eu n-am poze acolo) - o sa pun si eu....acu lene mare ... pluc cam de citit 1 capitol jumate din urma ...
corina
36+
florinela79 spune:
Plici
si pe bebel grasunel.
Cred ca ne asteapta zile zbuciumate, dupa nastere![]()
fbruma
Dodo-pui spune:
Manuela bine ai venit
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocufan fetelor, cand citesc cate asa ceva, am senzatia ca nasterea e floare la ureche ![]() Letitia, mamici ian-feb: ´´Si uite asa o tinem intr-o agitatie continua,regurgitat mai usor sau in jet,schimbat de njpee mii de ori pe zi de am ajuns sa-i dau hainute de 3luni,ca nu mai aveam in ce-l imbraca..spalat la greu rufe,dat de mancare din 2 in 2 ore..dat medicamentele,aspirat mucii,spalat bibe,sterilizat bibe,pregatit laptic,facut ceiut,pregatit medicamente,iar mancare,iar schimbat,tinut in brate,adormit cu greu..si tot asa,nu termin bine ca iar o iau de la capat..Sunt franta de oboseala,arat ca naiba,ma apuca nervii cand ma uit in oglinda si ma vad..mananc pe apucate,dorm pe apucate,prost si putin,beau cafea la greu...Ma doare capul si tot corpul de atata oboseala..Nu mai zic de cate mi-e dor,ca nu mai are rost,pana si cele mai elementare lucruri ca mancatul,dusul,au devenit un lux..mi-e dor sa zac in dus cat am eu chef,nu sa ies plina de apa sau neclatita bine pe par ca urla copilul de zici ca cine stie ce-i face careva...´´ ![]() 33+![]() |
ei nu te speria asta-i adevarul in anumite zile,alte sunt usoare si frumoase.Depinde de fiecare ca de repede isi intra in ritm.
;probabil ii place cand il lovesteBlogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
pisigri spune:
asta e dezavantajul formulei....cu tzitzi mai scutesti niste timp![]()
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/