Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
adirys21 spune:
Mai sunt si eu pe aici...ma uit la Badea- In gura presei..ca mare adevar graieste despre ce se intampla in tara asta.
Va doresc si eu o noapte linistita.
34+
Andrada Teona
dyana27 spune:
noapte buna fetele

ne vedem dimineata

diana
30+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
florinela79 spune:
Maya
....sa fii cuminte..nu supara puiut, oricum tu esti o mami cuminte si grijulie.
fbruma
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor, m-am intors. Probabil acum cand scriu eu v-ati culcat toate, cu toate astea as vrea sa le raspund la cateva dintre voi ca altfel pana maine uit
.
doranna Eu zic asa: Stiu ca parerea mamei tale conteaza ff mult si te influenteaza mai mult decat orice, dar inainte de a lua o hotarare intra pe net, informeaza-te asupra tuturor modalitatilor de a naste(eu zic sa fie articole de specialitate si mai putin pareri personale) si dupa ce sti sigur ce presupune fiecare, avantaje si beneficii apoi te decizi. A si nu uita ca d.p.d.v al practicii medicale, atat modalitatea de o opera o cezariana cat si de a supraveghea o nastere naturala s-a schimbat din timpul cand a nascut mama ta si acum. Exista alte medicamente, alt mod de tratare etc. Daca vrei neaparat un motiv poti sa sustii ca psihologic nu poti face fata unei nasteri naturale. Nu te speria si curaj, important e sa alegi ce e mai bine pt puiutul tau si pentru tine. In ceea ce priveste dr, daca e femeie cu siguranta nu va fi mai ingaduitoare pt ca in primul rand majoritatea doctorilor sustin nasterea naturala (mai ales ca acum exista analgezice care sa usureze travaliul si nasterea), 2 dr. femei vad nasterea prin cezariana ca un moft (la cate nasteri asista ele stiu sigur ca nu mori daca nasti natural) si 3 daca a trecut prin experienta asta cu siguranta le-a fost mai usor pt ca e domeniul lor si au uitat asa cum se intampla cu toate (majoritatea) mamicile cand isi tin puiul in brate sanatos.
aris da-mi voie sa te contrazic in ceea ce priveste dr tau. Am o prietena care a nascut cu el anul trecut si a platit. Bine faptul ca e un Dr. exceptional a facut sa nu conteze si sa nu-i deranjeze acest lucru.
Manuela Bine ai venit la noi in odisee. Nu te necaji, important e sa fiti bine tu si bebe si daca sunt intrebari sau nelamuriri bate-ne pe noi la cap ca poate reusim sa te mai lamurim. Ia partea frumoasa a lucrurilor, faptul ai stat linistita, nu stresata pt fiecare maruntis, pt fiecare analiza pe care nu ai stiut sa o interpretezi sau care ti s-a parut mai altfel sau nu s-a incadrat in standardele care sunt scrise pe diverse site-uri. Eu ii admir pe occidentali ca nu sunt asa stresati si cum spunea cineva "privesc starea de graviditate ca pe un lucru normal nu ca pe o boala". Iar cum ii stiu eu pe olandezi ei exceleaza la capitolul no stress. Si daca ar fi sa ma intreb cine sunt mai dotati in ceea ce priveste aparatura si serviciile medicale, precum si unde este mai mare rata de supravietuire nou-nascutilor cred ca toate stim raspunsul.
Petra Tudor Eu stiu ca analgezia intravenoasa presupune introducerea in timpul travaliului prin perfuzii a unui cocktail de analgezice cu opiaceu, nu este la fel de puternic ca epidurala dar e eficient. Chichita la aceasta metoda este ca atat mama si copilul trebuie monitorizati permanent si conectati la aparate.
hai ca m-am lungit cat o zi de post, sper totusi sa nu va sperie si sa cititi mesajul
29+ cu 
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adirys21 Mai sunt si eu pe aici...ma uit la Badea- In gura presei..ca mare adevar graieste despre ce se intampla in tara asta. Va doresc si eu o noapte linistita. ![]() 34+ Andrada Teona |
Si eu tot la Badea!

De duminica pana joi
33+ cu 
Gaza22 spune:
Maya

, stiu ca iti e ff greu si poate chiar te simti un pic vinovata dar incearca sa fi puternica. Hai !! capul sus si un zambet mic pt bebelina ta !!. Pana acum te rugai tu de ea sa fie puternica si sa stea cuminte in burtica acum e randul ei sa te roage sa fi tare pentru ea, sa te pui "pe picioare" si sa te gandesti la viitor. Pai bine mai mamico te ineci acu ca tiganu la mal, cand mai ai putin ? Ia vezi ce faci? ca acu venim toate la tine si iti tragem o bataita....
P.S. sa-ti activezi si tu PM. ca sa ne fie mai usor sa te tragem de urechi daca mai dispari asa fara o vorba![]()

29+ cu 
florinela79 spune:
Eu ma uit pe picasa la pozele cu voi...ca se deschid forte incet, si acum le admir ope indelete.
Mititica 82, sunteti 2 frumosi mire si mireasa.
Grace 30, cel mic e un dulce pe burtica la mami lui
.
Shasa cei mai frumosi baieti, cu cea mai cea mamica...or sa franga multe inimi.
Gazatare frumusica, o mamica frumoasa
.
Nikoleta 20, parca sunteti 2 pusti...cat are bebitu tau?...ai o burtica mare frumoasa si zambareata.
Leeloosunteti foarte draguti...si ce frumos ai pictat si aranjat pentru bebe...
Mai vizionez.....
Petra tu nu ne pui poze?
fbruma
PetraTudor spune:
Uite iti dau link-ul unde am poze de la inceputul sarcinii pana in decembrie inclusiv, maine voi pune si eu pe Picassa!
In alta ordine de idei, noi doua suntem singurele care nastem la Polizu, nu? 
http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze
33+ cu 
Nikoleta20 spune:
florinela,multam de complimente
...pai al meu iubitel,viitor tatic are 25 de ani...nu arata,stiu
,am avut si surprize din cauza aspectului lui atat de copilaresc...si srprize care la momentul respectiv nu ne-au amuzat,in sensul k in ziua in care mama lui a murit,fratele lui mai mik a fost muscat rau rau de un caine,si a trebuit sa mergem cu el la spital sa il coasa si sa il interneze,asta acum 3 ani,si dr de garda ii zicea lui:"Pai cum ma sa il internez,ca imi trebuie un act ceva...ori tu nici buletin nu stiu daca ai...",iar cand a vazut si varsta din buletin...a ramas
abia acum am reusit sa termin si eu cu gatitul...nu va mai zic ce k
si daca pana aku nu mi-am luast-o ,aku sigur imi iau rosii in freza![]()
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
florinela79 spune:
Novussi tua ai avut o rochie deosebita de mireasa, imi place.
Inasi tu esti o mamica tare frumos aranjata...numai ca-s pozele cam inchise.
fbruma