Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

si lui Rianne cu intarziere, multa sanatate la ea si la pitici.
Io intrr-o pasa proasta, si ma abtin cu greu sa nu mananc dupa ora X. Nu imi iese mereu. Daca nu mai pot si numai pot, bag un ceai de slabit (din farmacie, cu ginseng cica) si mandarine. A mai venit tati aseara cu tentatii pe la nas...am zis ca il bat.
Deci nu sunt cel mai cuminte forumist de aici, si la Taebo merg doar joia. Azi insa nu , pt ca tati sta peste program la munca.
Dar mai bag un masaj seara dupa ce adoarme piticania, la burtica , mai un ceai, mai neshte abdomene, o plimbare cu carutsul. Sa incerc sa compensez cat de mult pot.
Am mami gasit o sala cu aparate in apropiere, ma gandesc sa merg de proba sambata, cu tati, si sa lasam piticania la socri. Mai vedem. Nu m-am cantarit...sa nu ma ia si depresia ....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

raportez si eu 80kg in cap ...nu cred ca pana maine scad inca 500g ...poate daca nu mananc nimic ...

Addictedpozele sunt facute inPorec(Croatia),iar aia unde nu am incaput e acasa,in pijamale

rianna_stef sanatate la copilasi ...

MB a avut ieri o zi naspa,asa se anunta la alt topic...sper sa-si revina ...

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

O zi buna fetelor,azi in sfarsit pot sa beau cafeaua cu voi.Nu am mai intrat de mult ca nu a mers netul.Sper ca sunteti bine toate si nu ati avut pofte.
Azi e o zi mare pt mine,puiul meu cel mic face 3 luni.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu din cauza de raceala am aproape 46 kg din nou. Sa vad daca maine scad la 46 curati...

Rianna sanatate multa la copilasi, imi inchipui saracii cum sunt, daca pe mine aproape m-a doborat raceala...

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ihotu72

O zi buna fetelor,azi in sfarsit pot sa beau cafeaua cu voi.Nu am mai intrat de mult ca nu a mers netul.Sper ca sunteti bine toate si nu ati avut pofte.
Azi e o zi mare pt mine,puiul meu cel mic face 3 luni.

GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 20.12.1998
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Sa-ti traiasca puiul mic, dar si puiul mare, sa fiti fericiti sanatosi si sa te bucuri de minunile vietii!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna ziua!

Se pare ca ma speriasem degeaba,azi dimineata aveam iar 52kg,adica atat cat am avut cand am inceput dieta ,acum o saptamana. Se pare ca n-am scazut deloc,dar...vorba voastra fetelor cred ca am scazut in cm ca burtica e mai supla. Asa ca nu ma las si nici nu ma mai cantaresc aiurea ca ma panichez.

Si Edy este iar racit,cu febra mare azi-noapte,acum parca e mai bine.

Ce vreme calda,nici nu zici ca-i februarie!

Adictted,mie mi se pare ca nu-ti arati kg,pari a a vea mai putine,lasa ca-i bine!

O zi buna!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raport
61 kg
cm - 91-80 - 97 (bust-talie-fund)

urasc ca am crescut in talie

sper ca saptamana viitoare sa imi dea doctorul dezlegare la sport si alte activitati casnice... sa vedeti voi atunci

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ieri dimineata imi arata cantarul 80,5...iar azi dimineata 81,5...Saptamana viitoare nu sunt acasa, sper sa nu pacatuiesc prea tare. Va pup!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Am revenit la 46 kg...MadameBovary da te rog porkul jos si reda-mi floricica !

Sper ca in 2 saptamani sa ating targetul si apoi sa va fac voua galerie incercand sa ma mentin!

Un week-end frumos tuturor!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Azi arata cantarul 81kg. Nu m-am cantarit deloc saptamana asta. De masurat nu cred ca ma masor saptamanal, o las mai la 2-3 saptamani, dar am mai mutat cureaua la blugi o gaura, deci cred ca am mai scapat de vreo 2-3 cm la talie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput