Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Citat:
citat din mesajul lui rianna_stef

Citat:
citat din mesajul lui Madachan

Am facut test ,negativ.Altul trebuie sa fie motivul ingrasarii!!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Daca trebuie sa-ti vina problemele e normal sa mai iei in greutate;eu zic sa nu-ti faci probleme si sa te cantaresti dupa ce trece perioada asta;
Nu m-am tuns tare,doar l-am filat sa-i dau o forma,mai mult calota,la lungime e la fel.

CUM ERAM SI CUM SUNT ACUM
Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008)

POZE NOI

Nu trebuie sa-mi vina,mi-a trecut de vreo sapt. juma chipurile deci exclud si varianta asta

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

eu m-am ingrasat fff mult de la anticonceptionale!la 19 ani aveam 48 kg apoi am tot urcat pana la 68 apoi la 23 am ramas gravidutza!!!si de atunci am ajuns la 82!e bine ca acu sunt la 75!aproape

apropo inca o data Madam sunt nascuta in 1984 nu 1982!nu ma face mai batrana pleaseeeeee!!! iar legat de pozici suntem toate superbe indiferent cat suntem de plinutze sau slabutze!!!aseara tzin sa precizez ca am pacatuit cu o punga de popcorn dar azi voi depune ceva mai mult efort la sala, asa sa nu se vada!!!desi ieri nu am mancat decat niste lapte cu bakerolls dimineatza si o supa de legume la amiaza apoi un activia cu musli pe la 6 si popcornul binenteles iar azi am mancat doar o supica pana acuma si o cofa fara zahar!!! si cred ca hnu mai bag nik!asta sa-mi fie invatzatura de minte!

si cu intarzierile de rigoare RIANNA sa ti se implineasca toate dorintzele si sa ai viatza plina doar de multa sanatate si bucurii!

si nu in ultimul rand JOS COLACEII

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

M-am cantarit acum ca sa trag de timp pana sa citesc iar

Am 55 sau ceva mai putin , da' ramanem la 55 ca e mai bine pt. mine
Si asta dupa ce am mancat, baut , fara vreo diureza importanta

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Eu azi am mancat ba paine cu ceva, ba o pogace, ba un cuib de viespe mare si uscat (nu stiu de ce l-am mai mancat)... acuma la 5 o felie de paine prajita cu ceva. Nu-i bine, ca painea si patiseria asa mi se lipesc de fund...Off

Ma apuc sa fac spaghete pt sotu, mie nu-mi plac asa ca nici nu gust. Chit ca mai bine mancam spaghete decat cuiubu ala imens cat 3 felii de cozonac...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Fetelor, cate pagini s-au scris cat am lipsit! Nu am timp sa le citesc pe toate. N-am raportat vineri pt ca nu eram acasa, nu aveam unde sa ma cantaresc. Insa vinerea asta mi-e frica sa ma cantaresc, ca am fost in concediu si am cam bagat in mine . Poate "recuperez" maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Madachan, daca acu te-ai apucat de sport, iti spun eu ca de la sport e, eu merg la sala + inot de o saptamana si am tot 68 kg dar nu disper deloc pentru ca se duc centimetrii, masoara-te si verifica.

Addicted, atunci, acu 10 ani m-am lasat de fumat doar trei luni, m-am reapucat in ideea ca o sa slabesc . Acu nu mai fumez de 3 saptamani adica din momentu in care m-am apucat de dieta, merge greu ambitia mea trebe sa fie la dublu dar altfel ajungeam de-o tona

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Madachan, Silvana are dreptate! Masoara-te si ia vezi ce se intampla, ca nu degeaba am pus aici si masuratorile, au rolul lor. Sa stii ca si eu, daca te gandesti, am dat jos foarte putin de cand ma tot chinui, dar simt pe haine ca sunt mai slaba de cand ma duc, ocazional, ce-i drept, la sala.
Silvana respecte pentru ca impusti doi iepuri de-odata! Tocmai de-aia am zis ieri ca nu vreau sa ma las, pentru ca n-as putea sa le fac pe amandoua, n-am atata vointa in sange. Probabil ca daca as incerca, as lua medicamente, am auzit de unele Chantix, cred, care sunt bune, dar nu stiu daca au si reactii adverse. Am incercat anul trecut cu plasturi si am ajuns la spital.
Fetelor, stiu ca sunt off-topic, dar sunt suparata, m-a lovit o baba in parcare la Walmart si mi-a zburat oglinda din stanga si mi-a si zgariat masina rau. Eu nervoasa, ea n-avea treaba, nici macar nu si-a cerut scuze. Si nu stiu cine ma crede ca, exact cand am dat in marsalier, ma gandeam ca oare cum de nu vad niciodata accidente in locul asta cu trafic asa mare.. Si nici 5 secunde n-au trecut ca.. poc! Si asta nu e singura data cand mi se intampla sa gandesc ceva si sa se intample. Prietena mea ma intreaba de ce nu ma "gandesc" la numerele la loto. O sa incerc
E si cum sunt suparata, acum mananc, ce credeti. Nu zic ce, dar e 6 jumate, deci e trecut de ora cu pricina si din cauza asta nici la sala nu cred ca o sa ajung azi.
Hai sa ne mai destindem totusi fruntile, ca mi-a trecut cand am citit bancul asta: Stiti cine a scris "O brad frumos"? - Un ungur, ca daca il scria un romān, se intitula "Un brad frumos".
Cleo pe unde ne esti, cum mai merge cu tae-bo-ul? Ca ai fost cam fugitiva ultimele posturi..

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Iaca am pus si eu pozici: alese pe spranceana, poze in care am incercat sa arat bine si n-am reusit din cauza suncilor Prima e poza de acum 4 ani, dupa ce am slabit cu regimul asta. Din ciclul "Ce-am fost si ce-am ajuns".
Kokyi ma tot uitam pe webshots la userul personal, nu asta, si in dreapta imi tot arata poze cu tine. Dar nu stiam cine esti, ca nu intrasem inca pe "celmaiusorregim". Si ma tot intrebam ce prietena am eu care sta intr-un oras cu astfel de monument
Maine cred ca-mi bag masina in service si trebuie sa imi dea una inchiriata pe care sa o conduc; sa moara Veta de nu le cer un Mertzan, asa, de-a naibii ce sunt

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Madame pe unde umbli? Pai te lauda lumea si tu te rusinezi si dispari in neant? Pai se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Raportez o noapte grea;copilasii mei sunt raciti bocna;Andrei mai tare;mi-e asa mila de el,nici nu poate sa manance ,nici sa doarma ca nu poate respira;l-am doftoricit eu cat am stiut ,dar nu mai stau,azi ma duc la doctorita cu ei.
Inca reusesc sa ma tin de regim,cred ca m-am obisnuit de acum;am inceput sa beau si ceai Naturavit;am inteles ca este foarte bun;are efect laxativ si nu-i rau la gust;vad ce si cum intr-o saptamana si apoi va spun si voua.
Calculatorul meu face figuri,trebuie instalat windows-ul din nou;sper sa ma tina pana maine sa pot da raportul.
Addicted ti-am vazut pozele;esti o scumpica si ai doua fetite minunate,sa-ti traiasca.
Ma duc la o tigara ca acus se trezeste zuza si zuzu

Mergi la inceput