Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 6

elenuta23 spune:
SALUTARE SI DE LA NOI
suntem mai bine ,a dica de 2 zile nu am mai vomat am ajuns la 90 de kg insa mai bine sa nu slabescdceat sa imi fie asa rau, acuma sper sa incep sa imi revin sa ma bucur din plin de aceasta perioada si sa pot sta si cu baietelul meu la joaka.
o saptamana numai in pat am stat nu puteam sa merg nicaieri daca ieseam afara , incepeau transpiratiile, frisoanele iar in casa imi era rau, rau si iarasi rau numai in pat si la toaleta.
felicitari pt toate care ati reusit sa dati kg multe jos mai ales pt kay care a dat 4 kg daca nu ma insel. oricum si 1 kg pe saptamana e bine
nu va lasati sa fiti frumoase la vara
aporpo vreau si eu parola sa vad pozele
va si va imbratisez cu mare drag
Elena 6 + si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Deianira spune:
Cu scuze, ca mi-a scapat in prima tura:
La multi ani, Rianna!

silvana75 spune:
Io de de ce stiu parola? adica n-ar trebui s-o stiu? glumesc, am retinut-o de prima data cand s-a scris si asa am putut pune poza in album.
Addicted, da, sunt bine proportionata pentru ca atunci cand am inceput sa ma ingras, acu 10 ani, am pus peste tot, nu doar burta, solduri ... in tineretile mele m-am "jucat" de-a diferite sporturi aerobic, fitness, gimnastica dar nimic serios din pacate. Eu am inceput sa ma ingras acu 10 ani cand m-am lasat de tigari si incet incet am pus, a urmat sarcina si de atunci ma tot chinui sa slabesc dar de data asta mi-am promis ca voi si reusi.
La multi ani, Rianna!!
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Addicted spune:
La multi ani, Rianna! Sa ne spui cum ai petrecut, da?
Silvana, apropo de fumat: ieri si azi n-am fumat deloc, asa mi-a venit mie, sa mai tai din ratia de otrava, nu vreau neaparat sa ma las pentru ca nu pot. Si azi, fiind libera, m-am uitat toata ziua la Andrew Zimmern si am balotat, din ora in ora cate ceva, de parca sunt nebuna. Asa ca acum bag cateva fumuri, poate imi trec poftele. Asa ca cred ca nu pot sa ma las, daca m-as ingrasa si mai mult n-as mai putea purta nimic din haine, care si-asa stau sa pocneasca pe mine.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

rianna_stef spune:
Neata!Multumesc inca o data pentru urari.De petrecut sa stiti ca n-am petrecut,in schimb am avut si eu parte de o pauza :a stat mama cu copiii,iar eu am fost la coafor si m-am tuns(in sfarsit);apoi m-am dus sa-mi caut si eu o bluzita ceva ca nu mi-am mai cumparat de mult si mi-a dat sotul bani sa-mi cumpar ce vreau,doar ca n-am gasit nimic pe placul meu;am probat niste blugi dar imi atarna toata burta in afara si am preferat sa mai astept sa slabesc;asa ca mi-am luat si eu doua perechi de chiloti
si restul banilor i-am fituit pe haine pentru copilasi si jucarii(ca sa nu ma duc cu mana goala acasa);
Si acum sa va zic ca m-am uitat la pozele din albumul comun:
Pai Madame si restul lumii care nu mai incetati cu complimente la adresa mea:eu sunt frumoasa?Madame te-ai uitat in oglinda ?pai esti superba ,esti foarte tare;la tine frumusete,nu la mine
Adrianoly ,la fel,esti o scumpa ,si arati foarte bine;mi-ar placea si mie sa arat asa macar la vara
Sa stiti ca m-ati innebunit cu Win fit-ul vostru;am dat o cautare pe google si mi s-a pus pata:vreau si eu;a zis sotul ca dupa ce ne mutam imi cumpara si mie(ca noi suntem in constructie cu casa de vreo trei ani si cica anul asta ne mutam,da asa zice de trei ani
)
Sa mai zic ca ieri am mancat doar 720 kcal;adica doua felii de paine cu secara si sunca de pui(200g),un baton cereale fitness si un iaurt de baut(370g)dimineata,iar dupa plimbare o cana de compot de ananas;seara am bagat 100 de abdomene intr-o singura serie si dimineata...ce credeti?....83 kg,s-a mai dus 1 kg(cel mai frumos cadou de ziua mea

mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rianna_stef Neata!Multumesc inca o data pentru urari.De petrecut sa stiti ca n-am petrecut,in schimb am avut si eu parte de o pauza :a stat mama cu copiii,iar eu am fost la coafor si m-am tuns(in sfarsit);apoi m-am dus sa-mi caut si eu o bluzita ceva ca nu mi-am mai cumparat de mult si mi-a dat sotul bani sa-mi cumpar ce vreau,doar ca n-am gasit nimic pe placul meu;am probat niste blugi dar imi atarna toata burta in afara si am preferat sa mai astept sa slabesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si acum sa va zic ca m-am uitat la pozele din albumul comun: Pai Madame si restul lumii care nu mai incetati cu complimente la adresa mea:eu sunt frumoasa?Madame te-ai uitat in oglinda ?pai esti superba ,esti foarte tare;la tine frumusete,nu la mine ![]() Adrianoly ,la fel,esti o scumpa ,si arati foarte bine;mi-ar placea si mie sa arat asa macar la vara ![]() Sa stiti ca m-ati innebunit cu Win fit-ul vostru;am dat o cautare pe google si mi s-a pus pata:vreau si eu ![]() ![]() Sa mai zic ca ieri am mancat doar 720 kcal;adica doua felii de paine cu secara si sunca de pui(200g),un baton cereale fitness si un iaurt de baut(370g)dimineata,iar dupa plimbare o cana de compot de ananas;seara am bagat 100 de abdomene intr-o singura serie si dimineata...ce credeti?....83 kg,s-a mai dus 1 kg(cel mai frumos cadou de ziua mea ![]() CUM ERAM SI CUM SUNT ACUM Rianna_stef mamica de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)si Andrei (5 mai 2008) POZE NOI |
Chiar ca 1kg in minus e cel mai frumos cadou. Si in plus, toata admiratia mea ca de ziua ta nu ai dat iama in cine stie ce mancaruri sau dulciuri. Esti un exemplu de urmat!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza

Madachan spune:
Buna dimineata!
Riana,felicitari ,super cadou - 1kg! Cum te-ai tuns?Ma duc si eu sambata,sa-l mai filez putin ca prea a crescut.
Eu iar sunt foarte suparata. Iar dmineata plus 700 gr fata de ieri.In total in 2 zile plus 1 kg. Chiar nu-mi explic de ce??????? Cantarul nu-i de vina ca Edy si sotul au la fel,ei nu sau ingrasat. Eu mananc mai putin decat de obicei, atunci de ce plus 1 kg?? Mie chiar nu mi s-a mai intamplat,ma ingrasam in timp asa,cate 100 gr,dar nu 700 odata.Ce naiba,eu la o sapt de dieta am plus 1 kg? Sa fie sportul de vina?? Sau......ma macina un gand,de revelion 2 zile n-am luat pastilele anti bebe,le-am uitat. Vinerea trecuta mi-au venit rusii,dar....f.f.f. putin ,cateva picaturi(eu am fost cu edy 2 nopti in spiatal atunci pe motiv de febra si am pus picaturile alea pe seama de stres),dar ,daca totusi o fii altceva??? La ora 9 ma duc la farmacie si iau un test ca sa elucidez misterul.Offf.
Madame,si eu mi te inchipuiam,nu stiu mai altfel,mai Madame , adica mai matura,dar esti foarte frumoasa ,ai fata de model.
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Madachan spune:
Am facut test ,negativ.Altul trebuie sa fie motivul ingrasarii!!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

rianna_stef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madachan Am facut test ,negativ.Altul trebuie sa fie motivul ingrasarii!! ![]() ![]() ![]() EDWARD 29.11.2004 http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr |
Daca trebuie sa-ti vina problemele e normal sa mai iei in greutate;eu zic sa nu-ti faci probleme si sa te cantaresti dupa ce trece perioada asta;
Nu m-am tuns tare,doar l-am filat sa-i dau o forma,mai mult calota,la lungime e la fel.

Roxie spune:
Buna fetele! Dupa o absenta indelungata, revin si eu cu raportul: azi dimineata avea, 55.6 kg, asta dupa ce de la ultima data cand am dat raportul am mai urcat intre timp din nou la 56.5 . am zis eu bine ca 55 asta o sa fie un prag greu pentru mine. Parca la inceputul regimului nu imi era as foame, acum a inceput sa mi se faca. Oricum, de cand nu am mai dat pe aici, l-am respectat o zi da, una nu
. Ieri a fost da. Hai va pup, si ma apuc sa va citesc din urma.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian
(11 ianuarie 2007)