Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Uite ce am gasit eu in Ro:

http://www.domo.ro/IT_&_C/Jocuri_si_Console/Console/Nintendo/Consola_Nintendo_Wii_Sports_Pack

Asta e pt consola centrala si o telecomanda. Daca mai vrei o telecomanda (sa va jucati amandoi, tenis de ex) e 220 ron parca. Senzorul ala de la picioare nu stiu cat costa. Mie mi se par ca astea-s jocuriile viitorului...cine mai sta la calc sa se joace cand ai asa ceva? Ca si un fel de realitate virtuala dar fara casca aia, ci cu telecomenzi...

Nu stiu ce jocuri sunt incluse in pret, sunt CD-uri cu tot felul.

Pe mine ma tenteaza tare mult, dupa ce mi-o tot impuiat capul sotu (s-o jucate cateva ore la cineva, de la slalom pe schiuri, la concurs de vacute, bowling si biliard).

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Musette, eu dupa 30-35 min pe stepper sunt uda leoarca,asa ca merita zic eu.

Tot nu mi-a raspuns si mie nimeni,unde sa pun poze din vremurile bune?? In albumul meu sau unde? Multumesc anticipat!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madachan

Musette, eu dupa 30-35 min pe stepper sunt uda leoarca,asa ca merita zic eu.

Tot nu mi-a raspuns si mie nimeni,unde sa pun poze din vremurile bune?? In albumul meu sau unde? Multumesc anticipat!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Madachen, intri pe www.webshots.com, dai sign up cu loginul si parola care ni le-a zis MadameB . Ai acolo sus upload, adaugi pozele tale. Mai jos, la select album, ii dai Create new album (il poti face private, il numesti Madachen, sa zicem). Apoi dai uplaod photos (e un buton mare jos), scrii cate ceva la fiecare poza si gata!

Sper ca ai priceput ceva Ca ma exprim ca o ciubota uneori...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Museeeee, ma omori, sterge parola de acolo, ca d-aia am rugat-o si pe Addicted sa stearga parola din postul ei .

Fetele, cine vrea parola si usernameul de pe webshots, PM la mine sau la Addicted!!

Misto consola aia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Back . Hmmmm... de cateva zile burta mea parca a revenit, asa ca de curiozitate, azi dimineata am urcat pe cantar... tot 55 kg. Nu inteleg. In fine, trec la invatat, am venit doar sa salut, deci SALUT .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Madame, ne scuzati ...am sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu dimi' aveam 80.9kg,multumitor as spune...dar, cum mi-au venit rusii, am niste pofteeee...am mancat cam mult ...carne de porc si pui,un desert de la Milli si o punga de popcorn ...sper sa ma opresc aci'...

Mi-a adus si mie sotul acasa un WII,de la firma aia de-o puse Musette,dar nu m-a convins sa-l achizitionam...l-am trimis cu el inapoi val-vartej

O sa incerc sa caut si eu poze ...primiti si in haine de casa???...mi-a facut fimea cateva poze si n-am incaput toata

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

La multi ani, Rianna! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita.
tineretze-tineretze...

Multam mult de aprecieri- iar pentru cine se minuna cum de m-am ingrasat dupa ce slabisem(dupa nastere)...eh...asa simplu- m-am mutat in USA- deci fetele: ASA NU!

Ma imbatam cu apa rece:
Cine ma place, ma place si asa!
Oricum si daca ajung la 80kg- sunt cea mai frumoasa din parcare!...
...noroc ca m-am trezit la timp: Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Adriana si eu tot din cauza asta m-am ingrasat. Am plecat slaba si m-am intors..vaca
Madame nu esti deloc cum mi-am imaginat. Credeam ca ai par scurt, esti mai baietoasa. Esti faina rau Mi se pare mie sau la ochi semeni cu Cristina de la Impact? Si unde-i cutzu'?
Silvana eu zic ca arati super ok, adica esti bine proportionata (ca am mai vazut si celelalte poze). Ai facut ceva sport?
Rianna mi-au placut titlurile pozelor tale si m-am regasit in ele..mersi
Muse, referitor la Wii. Eu si pretenu' suntem calculatoristi, adica, ca si tine, desi nu sunt programatoare, stiu cu ce se mananca un calculator si de cele mai multe ori imi trebuie un joc sau vreun gadget mai ceva decat un accesoriu de imbracaminte sau o crema. Asa ca de Craciun mi-am dorit Wii-ul. Vine cu cd-ul Sports incorporat, pe care ai tenis, bowling, golf, baseball si box. Boxul e preferatul meu, pt ca transpiri la el de te ia batzul. Wii Play l-am cumparat pentru ca venea cu a doua telecomanda incorporata gratis, chipurile. Asta e ala cu vacile si biliardul. Jocurile de pe Play sunt faine, dar te plictisesti relativ repede de unele, pentru ca nu necesita miscare. Mi-am cumparat si jocul Dance Dance Revolution, care are un "covoras" cu sageti pe care stai si in ritmul muzicii trebuie sa muti picioarele stanga-dreapta, fata-spate. Desi am fost foarte incantata cand l-am cumparat, nu m-a impresionat foarte tare pentru ca e greoi si piesele si ritmul sunt cam aiurea, asa ca momentan sta prafuit pe undeva. Apoi mi-am cumparat Wii Fit-ul, de care sunt foarte multumita, pentru ca e foarte distractiv: ai 4 categorii - yoga cu antrenor; - exercitii de genul flotari, abodemene etc; - aerobic cu hoola hoop, step, jogging, box (boxul nu prea imi place aici pt. ca e ritmic) si exercitii de balans - sarituri ski, snowboard, mers pe franghie si alte cateva. La Step ai o melodie draguta si trebuie sa urmezi miscarile de pe ecran si mai ai si Step avansat pe care il poti face in timp ce te uiti la tv iar jocul iti monitorizeaza miscarile. Dar nu te gandi ca e cine stie ce, ci doar urci si cobori pe el. Hoola Hoop e bun pentru talie, pentru ca iti rotesti trunchiul foarte repede ca sa mentii cerculetele. La joc ai un Wizard foarte dragut care te intreaba ce mai faci, iti zice sa mai iei pauza din cand in cand, iti spune cat de echilibrat ti-e corpul. Poti sa iti faci profilul tau, cu calendar si iti monitorizeaza greutatea si progresele. In concluzie, iti recomand Wii Fit pt. ca e de nota 10. De slabit slabesti numai daca te tii de el, bineinteles. Am citit review-uri cu persoane care au slabit cu jocul asta. Normal ca o sedinta la sala ar fi mult mai eficienta, insa tu nu ai posibilitatea, pt ca esti tot timpul cu Botzoflete. Partea proasta e ca, daca esti gamer inrait, odata ce iti cumperi Wii-ul o sa iti trebuiasca tot felul de accesorii: ba volan, ba joystick, ba nunchuck, plus cd-urile, bineinteles, care nu sunt ieftine deloc. Eu mi-am facut cont pe un site de inchiriat jocuri si prefer varianta asta, decat sa dau banii pe un joc si sa nu imi placa, mai bine il testez la inceput. Sunt jocurile viitorului, ai dreptate, si inventatorii lor ar trebui sa primeasca premiul Nobel pentru ca au revolutionat complet notiunea de joc: nu mai stai pe canapea sa te joci, ci te misti! Wii e pentru toate varstele, asa ca si aia mica se va putea juca in curand cu el. Dar cum ziceam, depinde de bugetul vostru, daca aveti sa alocati atatia bani unui joc, o veti face fara regrete.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

RIANNA

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput