Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza!!!pe aici si noi, cumintzele!!!vreau sa-i multumesc lui MB pentru schimbarea anului la data nasterii, sar'na, si un !am intrat sa dau si eu raportul ca tre sa hranesc copilul mic!so...
- kg de dimeatza ale cantarului: 74.4 apoi...
- bust: 100
- talie: 86
- sold: 106
Sunt super multumita!!!adevarul e ca am tras ceva mai tare la sala si de mancat mai putintel asa!!! Doamne da sa o tzin tot asa!!!

si scoatem ca sa ne mai incurajeze putin! haidetzi fetele JOS COLACEI

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, va pup si ca incurajez din umbra ca nu prea mai am stare pentru forum. Trec printr-o perioada mai aiurea si nu prea mai vreau sa mai intru pe DC, dar nu pot sa va las balta, ca-mi sunteti super dragi! mare!

Fetelor, haideti la raport ca tre sa-mi completez listuta si sa ma achit de datorii!!

Ihotu, LA MULTI ANI pentru puisorul tau. Sa-i dea Dumnezeu extrem de multa sanatate!!
Lara, congrats pentru ca ai scapat de porcusor! De-abia astept sa modific lista si sa-ti dau inapoi!

Eu ma prezint cu 59.7 astazi. Ieri am uitat sa ma cantaresc, alataieri ajunsesem iarasi la 60. Deci sunt bine... inca 200 de grame si bifez 6 kg date jos. Tata mi-a zis ca atunci cand ajung la 57 sa ma opresc . Ehe... cine mai viseaza la 57? in ritmul in care se duc acum gramele, cred ca prin iulie ajung la 57 . Oricum, nesperat de bine si de repede am trecut de pragul cu 60!

Va mai pup o data si sunt cu ochii pe voi cand mai intru pe DC. Oricum, nu va las eu cu tabelul in vant!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu 55.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena123456 spune:

Salut fetelor,

Sa raportez, ieri m-am cantarit( fix o saptamana de la ultima cantarire) 65,5 kg...adica 1,5 Kg mai putin.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Intru sa raportez si eu 61,6.....ce bine.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Sunt foarte suparata ca m-am cantarit azi dimineata si aveam 84 kg;cum naiba am pus 1kg intr-o zi;i-adevarat ca ieri am cam dat buzna in mancare dar dupa 17.00 n-am mai mancat...offff...tre s-o iau de la capat..
Asadar,raport:84 kg si 106/96/115

Si sunt si asa de obosita din cauza copiilor,ca n-am chef sa fac nici un abdomen...sper sa-mi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Sunt foarte suparata ca m-am cantarit azi dimineata si aveam 84 kg;cum naiba am pus 1kg intr-o zi;i-adevarat ca ieri am cam dat buzna in mancare dar dupa 17.00 n-am mai mancat...offff...tre s-o iau de la capat..
Asadar,raport:84 kg si 106/96/115

Si sunt si asa de obosita din cauza copiilor,ca n-am chef sa fac nici un abdomen...sper sa-mi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu nu m-am cantarit, da in ultimele 2 zile am cam dat-o in bara, da eu ma inteleg iar am facut o tura prin spital cu S... asa ca nu e bai, maine e o zi noua. am sa ma cantaresc maine, va zic cat de problematica e treaba.

ah, am pus si eu 2-3 poze la halbum din tineretea mea ratacitoare... e tot ce am acum, restul sunt la mama. am sa sap si va dau asta e un fel de target, ceva, nu stiu...

si spor la slabit !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

eu nu m-am cantarit, da in ultimele 2 zile am cam dat-o in bara, da eu ma inteleg iar am facut o tura prin spital cu S... asa ca nu e bai, maine e o zi noua. am sa ma cantaresc maine, va zic cat de problematica e treaba.

ah, am pus si eu 2-3 poze la halbum din tineretea mea ratacitoare... e tot ce am acum, restul sunt la mama. am sa sap si va dau asta e un fel de target, ceva, nu stiu...

si spor la slabit !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

imi pare rau de problemutze...sper sa fie mai bine!

io stagbez. 55kg. undeva se termina si cu stagnarea asta, nu?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

raportez si eu 68 kg, deci stagnare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput