Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 9

melly23 spune:
buna dimineatza!!!pe aici si noi, cumintzele!!!vreau sa-i multumesc lui MB pentru schimbarea anului la data nasterii, sar'na, si un
!am intrat sa dau si eu raportul ca tre sa hranesc copilul mic!so...
- kg de dimeatza ale cantarului: 74.4 apoi...
- bust: 100
- talie: 86
- sold: 106
Sunt super multumita!!!adevarul e ca am tras ceva mai tare la sala si de mancat mai putintel asa!!! Doamne da sa o tzin tot asa!!!
si scoatem ca sa ne mai incurajeze putin! haidetzi fetele JOS COLACEI
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

MadameBovary spune:
Fetelor, va pup si ca incurajez din umbra ca nu prea mai am stare pentru forum. Trec printr-o perioada mai aiurea si nu prea mai vreau sa mai intru pe DC, dar nu pot sa va las balta, ca-mi sunteti super dragi! mare!
Fetelor, haideti la raport ca tre sa-mi completez listuta si sa ma achit de datorii!!
Ihotu, LA MULTI ANI pentru puisorul tau. Sa-i dea Dumnezeu extrem de multa sanatate!!
Lara, congrats pentru ca ai scapat de porcusor! De-abia astept sa modific lista si sa-ti dau inapoi!
Eu ma prezint cu 59.7 astazi. Ieri am uitat sa ma cantaresc, alataieri ajunsesem iarasi la 60. Deci sunt bine... inca 200 de grame si bifez 6 kg date jos. Tata mi-a zis ca atunci cand ajung la 57 sa ma opresc . Ehe... cine mai viseaza la 57? in ritmul in care se duc acum gramele, cred ca prin iulie ajung la 57
. Oricum, nesperat de bine si de repede am trecut de pragul cu 60!
Va mai pup o data si sunt cu ochii pe voi cand mai intru pe DC. Oricum, nu va las eu cu tabelul in vant!!

XIO spune:
Eu 55.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

elena123456 spune:
Salut fetelor,
Sa raportez, ieri m-am cantarit( fix o saptamana de la ultima cantarire) 65,5 kg...adica 1,5 Kg mai putin.
Va pup

Hera25 spune:
Intru sa raportez si eu 61,6.....ce bine.
Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

rianna_stef spune:
Sunt foarte suparata ca m-am cantarit azi dimineata si aveam 84 kg;cum naiba am pus 1kg intr-o zi;i-adevarat ca ieri am cam dat buzna in mancare dar dupa 17.00 n-am mai mancat...offff...tre s-o iau de la capat..
Asadar,raport:84 kg si 106/96/115
Si sunt si asa de obosita din cauza copiilor,ca n-am chef sa fac nici un abdomen...sper sa-mi revin

rianna_stef spune:
Sunt foarte suparata ca m-am cantarit azi dimineata si aveam 84 kg;cum naiba am pus 1kg intr-o zi;i-adevarat ca ieri am cam dat buzna in mancare dar dupa 17.00 n-am mai mancat...offff...tre s-o iau de la capat..
Asadar,raport:84 kg si 106/96/115
Si sunt si asa de obosita din cauza copiilor,ca n-am chef sa fac nici un abdomen...sper sa-mi revin

kay spune:
eu nu m-am cantarit, da in ultimele 2 zile am cam dat-o in bara, da eu ma inteleg iar am facut o tura prin spital cu S... asa ca nu e bai, maine e o zi noua. am sa ma cantaresc maine, va zic cat de problematica e treaba.
ah, am pus si eu 2-3 poze la halbum din tineretea mea ratacitoare... e tot ce am acum, restul sunt la mama. am sa sap si va dau
asta e un fel de target, ceva, nu stiu...
si spor la slabit !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay eu nu m-am cantarit, da in ultimele 2 zile am cam dat-o in bara, da eu ma inteleg ![]() ah, am pus si eu 2-3 poze la halbum ![]() ![]() ![]() oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
imi pare rau de problemutze...sper sa fie mai bine!
io stagbez. 55kg. undeva se termina si cu stagnarea asta, nu?
o

povestea nashterii

silvana75 spune:
raportez si eu 68 kg, deci stagnare
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel