Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Raportez si eu 79.8kg,schimbai prefixu' ...dimensiuni 98/92/108 ...

Spor la slabit ....

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Felicitari celor ce au slabit!

Eu pe fuga raportez tot 52kg ,deci stagnare. Aiurea,sper ca sapt. viitoare sa fie mai bine. Va pup!

EDWARD 29.11.2004

http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Si eu raportez 68,6 kg (de vreo 3-4 zile tot atata am). N-am mai avut chef sa-mi fac salate, mananc tot cate o pita unsa cu ceva... cum naiba sa slabesc asa?

Duminica imi fac rost de stepper, ma apuc si eu acolo..2-3 minute la inceput, cat oi rezista.

Mai dau un oki prin album, ca-mi place sa va vad.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Iaca si de la mine niste masuratori:
93/77/107 si minus cateva sute de grame- acum am 68.4kg...uraaa

In mare, am incercat sa ma tin temeinic de regim- dar in weekend mai calc pe bec cateodata(un resturant ceva dupa 6 seara). Ar trebui sa compensez cu sport, dar sincer in ultimele 2 saptamani nu am gasit timp.

Succes ambitioaselor! Celelate luati exemplu...repede, ca acusi vine primavara si vrem sa aratam bine, nu-i asa?

Addicted- imi pare rau de bushitura- las ca trece si daca ai avut asigurare se rezolva repede! Eu as incerca un Camarro sau un Mustang de la rental!

Rianna- sanatate la pitici.

Madame- de ce nu mai ai chef de DC? Lipsa timp sau te-a suparat cineva? Spune-o la mine s-o ciufulesc eu putin . Care-i treaba cu Tantza- asa te cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaloy
Madame- de ce nu mai ai chef de DC? Lipsa timp sau te-a suparat cineva? Spune-o la mine s-o ciufulesc eu putin . Care-i treaba cu Tantza- asa te cheama?
Adriana, mama de baieti: Andrei(30.11.05) si Mihai(3.08.00)

asa o alintat babetele de la alt topic

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Pe scurt ca eu tot pe fuga : saptamana asta am facut bazin, sauna si am tra de fiare de doua ori dar am si mancat aiurea asa ca tot 55 :-)).

Intru rar ca mai am examene si licenta ma termina. Va pup!!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Io ce sa zic? Asta zic:
Ca am avut o petrecere la serviciu si am bagat in mine. Ca am fost in concediu cateva zile si am bagat in mine. Ca am ajuns acasa si am continuat sa bag in mine. Ca miscare n-am bagat deloc in mine. Drept urmare: 58,500kg . Mai aveam putin si luam porcul. Totusi, merit niste urechi si un rat. De maine incolo ma mobilizez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am vrut sa editez mesajul de mai sus si l-am sters... de proasta ce sunt!!

Addicted
Ela
Elenuca
Gabytza
Ihotu
Nana
Nicole
Roxie
Vali

Adriana, nu-i vorba de lipsa de timp sau de altceva. Pur si simplu starea mea si problemele sentimentale si de tot felul care m-au napadit in ultimele zile m-au determinat sa fac un pas inapoi de la forumuri si alte chestii de genul asta. Atata tot. Dar nu va las!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui adrianaloy

asa o alintat babetele de la alt topic

Bine zis-Kokyi- merci de confirmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Felicitari sincere fetelor care au slabit: Melly, Kokyi, Lara, elena si sper ca n-am uitat pe cineva! Bravo si bis! Celorlalte fete, lasa ca si stagnarea e buna la ceva, macar nu-i in plus.
Madame chiar imi pare rau ca nu esti in cele mai bune zile, si eu presimt ca te-a suparat cineva de pe aici, dar daca zici tu.. Noi sa stii ca ne esti foarte foarte draga!
Muse si eu tot asa fac, o felie de paine cu cate ceva. In ultimele luni de zile nu mai mananc painea daca nu e prajita, pentru ca m-am cutremurat rau cand am vazut un reportaj despre cum se transforma painea in stomac in boluri de coca lipicioase, care se lipesc pe intestine.. deci prajita e mai bine si e si mult mai gustoasa. Cat despre salate, cat iti ia sa tai o rosie si un castravete? un minutel; eu pap fara ulei, pun doar niste branza faramitata si iese o bunatate
Adriana - sorry pt offtopic. Am avut asigurare, dar ma oftic, ca e masina noua cu 7.000 de mile si deja am avut doua accidente not-at-fault. Vreau sa o schimb, sa iau un Audi sau Mercedes, si normal ca n-o sa iau tot atata pe ea cu doua accidente pe Carfax report. Cred ca o sa incerc un Mustang, cum zici tu, sa ii dau bice pe strada. Dar cred ca mananca ala la benzina...
Kay ce mumoasa esti! Ai trasaturi foarte faine. Acum stiu de ce nu prea intri pe aici, ca n-ai nevoie, ca esti slaba!
Hai sa nu uit totusi de ce am intrat, sa dau raportul: 65,4, deci am slabit 100 de grame, adica ciocolata pe care n-am mancat-o eu aseara Ma mir ca n-am 70, ca la cum am mancat saptamana asta..
Rianna fetitele din poza sunt nepotelele mele, doua fete cucuiete si destepte care la 5 ani, respectiv 4, stiu 3 limbi - sunt nascute in SUA. Sper ca micutii tai se simt mai bine.
Sa aveti un weekend fain!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput