Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela_silvia

Cleo, am citit link-ul indicat de tine si pot sa confirm ce scrie acolo, mai putin miscarile.
Acum o luna ma gaseam la spital pt o laparoscopie.In seara dinaintea interventiei mi s-au dat 3 litri dintr-un lichid pe care initial l-am considerat un laxativ.Recomandarea infirmierei era sa beau cate un pahar la fiecare 10 min.
Am fost surprinsa sa constat ca era apa sarata, care la inceput nu mi s-a parut rea la gust, dar s-o bei la fiecare 10 min, devine odioasa.Numai s-o duci la nas si deja ai senzatia de voma!Efectul probabil ca va fi imediat daca se urmeaza miscarile descrise.
Si nu cred ca e coincidenta nici faptul ca dupa operatie, la cina mi-au adus o farfurie de orez cu unt si parmigiano!
Totusi mi se pare exagerat sa se faca treaba asta la 15 zile sau in fiecare saptamana.

si efectul a fo ca cel prezentant in link? pai in situatia asta, 1 data pe an, cand te loveshte constipatia (si mai ales dupa sarcina, cum o patesc multe mamici...), daca in cateva luni nu se regleaza inapoi totul...zic ca merita.

SI la 15 zile...am zis si io ca is cam exagerati. dar unele parti la yoga mi se par exagerate, desi undeva e un adevar la baza.

MadamBovary, probabil ai luiat tulpina de telina. Am mancat si io. E aromata, mai usor armoata decat radacina, si hipocalorica.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am baut si eu porcaria aia odata-cea de care vb ela_silvia, cu scop medical... aveam 4 sau 6 litri de terminat in 24 ore... inutil sa vsa zic ca nu am reusit, nu? e absolut odios, in viata mea n-am pus in gura ceva mai dexgustator... efectul a fost curatarea colonului si cam atat. a doua zi mi-a fost rau, rau de tot. pana n-am eliminat tot, a fost groaznic, transpiram, ameteam, imi venea sa vomit... oribil !!!! de ce ar face cineva asa ceva fara sa fie nevoie????

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Raportez si eu masuratorile din dimineata asta ca sunt tare fericita:

- kg 73
- bust/talie/ sold - 95/76/105

sunt uimita de scaderile in centimetri fata de acum 4 saptamani cand aveam cu 4 kg mai mult....adica 8 cm la talie si 5 la sold, oau....si am folosit acelasi centimetru

Oricum sunt foarte hapi, si trebuie sa primesc 2x pentru saptamana asta, nu Madame ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

azi de dimi:60,8 kg...deci somnul du slabeste....
masuri:la sani la fel
la burta:87
la fund:94
-de slabit nu slabesc dar scad in cm...e bine si asa dar eu vreau si slabit...hai ca ma bag la o ora de mers prin oras cu carutul...vb dupa...
sa ma bagati in listuita ca nu ma mai joc...,si vreau flori multe multe....

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nelia, esti in lista! Insa la tine schimbarile de cm si de grame si kilograme or sa vina saptamana viitoare pentru ca te-ai apucat de regim fix in ziua in care ne cantarim noi

Cleo, daaaaa , buna tulpina de telina, buna, buna! Telina in sine nu-mi place, da' sub forma asta ma pune in genunchi in fata ei sa-i fac plecaciuni . Sa vad si cu ce o mananc acum, ca parca la micul-dejun nu prea merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

va invit la partea a cincea

Mergi la inceput