Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

M-am masurat acu de dimineata si noile masuri sunt - 1 cm in bust, la fel in talie si -3 cm sold , mi-e ciuda ca nu m-am masurat la picioare ca si de acolo s-au dus cm.

Addicted, eu is acu masura 4 si am vazut ca la kg am mai multe decat tine ...
NeliaCris, eu pranzu il consider ora 13-14, dupa pranz incerc sa manc numa fructe desi nu-mi iese de fiecare data dar scot parleala seara cu o ora jumate fitness + o ora inot. Da, aia e celulita, pielea cu aspect de coaja de portocala.

Pup toate fetele si felicitari tuturor!

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am calcat rau de tot pe bec aseara ...noroc ca m-am mentinut 79.8kg

Si Mihaita are nevoie de voi!
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Hop si eu la raport, nu chiar asa entuziasmata, caci sapt asta stagnez pe toata linia! 97/100/107 si tooooot 64kg
Si ma deprima si faptul ca-s o gramada de kg de dat jos si nu stiu daca reusesc.Eu am mari probleme cu rabdarea; cand s-a impartit mie mi s-a dat o doza minima!!!! Ce bine ar fi ca maine sa ma trezesc la 50 kg!

MadameB, imi esti datoare cu o floare pe sapt trecuta! Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io stagnez. dar am si gatit.

tot loreal folosesc, anticelulitic. Se simte pielea mai faina, dar ai nevoie si de masaj, daca ungi doar cu maglavaits nu se slabeste. Io mai nou am si oprit automasajul -alea 10-15 min zilnic, decat nik...

si cine zicea de constipatie, io am luat un ceai din farmacie de 8 lei. Din farmacia Donna, unu cu ginseng, pt slabit, e si anticonstipatie, anti lipide, anticelulitic. Daca beau 2 cani seara - la 4-5-6dim. merg la baie. Daca beau doar 1 cana, is normal. Zic ca e important hidratarea si... mersul la baie. Uitati ce zic yoginii: http://www.biomedica.ro/curatarea%20intestinelor.html . Bine, la ei se ajunge la extrema, dar exista o explicatie, cu stagnarea materialelor in intestin, toxine etc. Nu am tinut niciodata 'procedeul' asta, ca nu am fo atat de consecventa, dar stiu pers. care ii recunosc valoarea.

Si apa zilnica, e f. recomandata in procesu de slabire! Chiar cu o feliutsa de lamiie...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Melly, Balea sa stii ca nu-i grozava, miroase bine, se intinde frumos dar cam atat, efect nu am vazut. La mine nu atat celulita ii grava, cat vergeturile si pielea lasata dupa nastere

Elmiplant din ala roz as incerca si eu, dar oricum fara masaj e 0. Sport, dieta, hidratare si masaj! Asta face legea, sa fim serioase ca nici o crema din lume nu ne va slabi.

Eu am halit azi 2 felioace de paine cu pateu si lapte (pe la 12)...la 2 niste ficatei prajiti cu putina paine. Acuma la 5 am gustat din orezu sotului...In fiecare zi spun ca-mi fac azi salata, si tot la sandwichuri ajung . O sa mi se duca mie binele asta cand iar oi incepe sa stagnez...

O seara faina fara pofte

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Cleo, am citit link-ul indicat de tine si pot sa confirm ce scrie acolo, mai putin miscarile.
Acum o luna ma gaseam la spital pt o laparoscopie.In seara dinaintea interventiei mi s-au dat 3 litri dintr-un lichid pe care initial l-am considerat un laxativ.Recomandarea infirmierei era sa beau cate un pahar la fiecare 10 min.
Am fost surprinsa sa constat ca era apa sarata, care la inceput nu mi s-a parut rea la gust, dar s-o bei la fiecare 10 min, devine odioasa.Numai s-o duci la nas si deja ai senzatia de voma!Efectul probabil ca va fi imediat daca se urmeaza miscarile descrise.
Si nu cred ca e coincidenta nici faptul ca dupa operatie, la cina mi-au adus o farfurie de orez cu unt si parmigiano!
Totusi mi se pare exagerat sa se faca treaba asta la 15 zile sau in fiecare saptamana.

Mergi la inceput

Musette, am zis si eu de multe ori ca imi pregatesc o salata si o las in frigider tocmai pt momente in care ma apuca foamea....dar de la a zice pana la a face e cale tare lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello! Vin si eu la raport ca nu e inca gata ziua. Am fix 81 kg, dar mi-a si venit, si in perioada asta cam retin apa si ma umflu ca un balon. La cm am -3 la talie si -2 la sold.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

seara fete!!!
Ela Silvia..poate intrii si pe la noi la mamici de italia,mai vb si noi despre una alta...???
eu acum la pielea goala am 60,7....am slabit 100 de grame azi,dar mai mananc un iaurt si le pun la loc...
-dieta asta mi se pare ne la locul ei...sa nu mananci de la 7 mi se pare jignitor...eu sunt pe conceptia...mananc putin la cate 3 ore...pt ca daca nu pap de la 7 de dimi unflu balonul si nu am facut nimic...sa nu va supi pe mine...eu sapt ce vine am un vis...sa nu mai vad 60 pe cantar...ca odat ce vad 59,9 parca as ajunge in rai
nb fete

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nelia, uitai sa-ti raspund... nu e vorba ca nu mai mananci dupa ora pranzului, Doamne fereste!!! Nu asa scrie colo sus la primul post... ci ca dupa ora pranzului trebuie mancate chestii mai usoare, mai fara multe calorii si de-abia seara dupa ora 7, apa plata cu lamaie SAU ceva pana in 100 de calorii

Elaaaa, sunt impiedicata, iart-ma! nu te-am privat de plantutza cu rea-vointa, ti-o adaug la modificarea de duminica sau cand se strang mai multe informatii

Azi mi-am luat telina ... din aia de la billa/gima ... nu aia mare, ci o altfel de telina . V-am ametit, stiu, dar nu stiu cum sa o descriu... e verde, batoasa si super buna!! la Ruby Tuesday am mancat asa si mi-a placut super mult. Altii poftesc la ciocolata, eu la telina la ora asta ... dar de-abia astept sa ma infrupt din ea, sunt asa de pofticioasa ca-mi vine sa o servesc cu lapte maine dimineata

edit: cred ca-i vorba de tulpini de telina... oricum, tot bune is!

Mergi la inceput