Cel mai usor regim de slabire *5*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Melly, scuze, imi mai scapa degetele aiurea pe taste uneori. O sa modific cand fac transformarile in tabel.

Alsima, bravooo pentru primul kg dat jos!

Lara, Silvana, e bine si cu stagnarea. Stiti cum zicem noi aici: mai bine stagnez decat sa pun la loc, nu?

si la toata lumea, intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

multzumes Madame!o si un pentru tine!

mai fetelor chiar nu stitzi niciuna ce anticelulitic e mai bun cat de cat?!ca io is in plop

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Addicted, apa plata cu lamaie sa nu ingrasam fetele. Duminica si altele, dar shhh .

Acum am vacanta o saptamana, asa ca tot cu program de pasare de noapte continui :-)). Vroiam sa merg azi la sala, dar m-am trezit cu febra si aproape fara voce + ca afara e zapada MULTA . Asa o stare am ca abia scot nasul de sub plapuma.

Cu kilogramele stau mai ok, se pare ca am mai pierdut jumatate de kilogram , am vreo 54,5 si in sfarsi se duc suncutele ca alea ma omoara pe mine.

O zi faina, ambitioaselor !

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare!

Silvana, bravo pt pantaloni, da-le naibii de kile, importanti is cm dati jos.

alsima, esti tare ..."magarita" Si eu la aerobic eram la fel, primele sedinte tot in reluare dupa care aveam o febra musculara de umblam ca si teleghidata. Ma enerva rau instructoarea care parca era tot timpul pe "fast-forward". Acuma am scapat de aerobic, ca deh, am fetita, si imi place stepperu de numa, atata ca seara dupa ce o alaptez si o culc se face 9 si mi-i lene, ar trebui sa fac in timpul zilei.

Nelia, si eu stau rau cu bautul apei, dar cica e important, sa ai drenaj, se elimina toxinele etc Teoria o stiu, cu practica stau groaznic.

Melly...de anticelulitic bun nu stiu ce sa zic. Eu am avut Supliform de la Hofigal si m-o placut, am avut Avon (era ok, ca in perioada aia inainte de nunta am facut masaj)...Gerocossen nu mi-a placut, iar acum am Balea, ii o crema fain mirositoare si atat. Fara masaj, nu cred ca exista crema buna. Zicea careva pe aici de Loreal, ala cu dispozitiv de masaj....Si dupa ce gati tubul si masajul, in timp iara se vede inapoi. Eu cand slabesc imi mai dispare din celulita, daca am face si masaj si impachetari tot timpul, si de tratament si de intretinere, ar merge treaba... asa, cu un tub si 3 sedinte de masaj rezolvam doar pe moment.

Fetelor, nu ma mai pomeniti atata ca ma rusinez. Tin de 3 luni regimul, dar nici macar nu tin cum trebe, ca mai scap la dulce, la un sandwich in timpul zilei, dar e drept ca seara dupa 6 mi-am pus lacat (nu conteaza ca mergem in vizite, primesc bomboane sau se gateste in casa de picur de pofta ca si cateii, NU e NU).

Sa dau si eu raportul: kg..67,6
Bust - 96
Talie - 80
Sold - 101

Spor la slabit, weekend fain fara calcat becuri (eu maine la pranz stiu ce mananc, cartoafe paie, dar mai moderat in rest)

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Vin si eu sa raportez: 57,700kg. Probabil ca daca nu bagam aseara pe la 10 o felie mare de pizza si o cutie de sticsuri cu cascaval, aveam mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Musette79 sar'mana de raspuns!oi incerca si io de la Balea daca zici ca e ok!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

aoleu...pizza la 10?si stiksuri cu cascaval?seara la 10?rusinica...
eu ma bag la abdomene..bebe doarme...eu ar trebui sa fac curat in casa...am bagat juma de twix(de ala cu biscuite.un sandwich din paine prajita sunca branza si rosie...ceai verde...si 2 mandarine...eu nu am cu msa merg la masaj...aici au niste preturi...iti fac ele un program de slabit si ramai falita..

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Raportu': 51 kg in stangnare:( dar tot e bine ca dupa weekend eram mai rotofeie. Cred si eu la cata paine am mancat - am foast la soacramea care si-a luat masina de facut painica iar eu m-am urcat toata pe masina ei de paine:)
asa ca ma chinui si poate saptamana viitoare vad la orizont ceva care incepe cu 50 si devin mai optimista ca si asa am o stare depresiva.
pentru celulita cele mai eficiente metode testate sunt masajul si impachetarile.
O crema de folosit in casa buna dar nu cu efecte spectaculoase daca celulita este veche Elmiplat- e o crema in tub roz inchis.
Eu si colegele mele de birou am folosit aceasta crema si in zonele fara mari probeleme si-a facut treaba, in rest trebuie timp si bani pentru masaj specializat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

fetelor...sincer eu nu stiu ce e aia celulita...aspectul de coaja de portocala?atat?eu nu am....doar pielea alungita dupa nastere dupa ditamai burtoiu,si carne sub ea....si picioarele la fel...carne macra...sau o fii grasime?eu am dubii cu dieta asta...aici pranzul e la 12...sa nu mai pap de atuci?ma gandesc ca nu...

pentru tine mi-as da si viatza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna ziua si eu prezenta la raport.Nu am slabit saptamana asta,dar tot e ceva ca nu m-am ingrasat.Am facut putin exces pt ca afost ziua socrului.Pupici de la mine si sper sa ma lase prichi sa intru mai des.
Saptamana asta adio

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput