Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 14
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaloy Madame- ce ne tot dau babele astea curioase tarcoale? Ce ma-nerveaza…deh’ multa lume care n-are ce face… |
Adriana, cine ne-a suparat??
Muse, miciiiiii... de cand n-am mai mancat!! Mi-ai facut pofta si uite cat e ceasul! Bine ca tre sa poftesc la micii tai si nu la aerobicul Alsimei
Deus spune:
| citat din mesajul lui cleo78 niatsa ieri am pacatuit - am facut ceva dulce ca au venit musafiri - fifitsa mea a implinit 9 luni. Am bagat insa un ceai de slabit, si un masaj serios (mai nou am o crema langa calc. - si cat cetesc pe aici, mai ma dau cu maglavaits pe burtica si coapse - dar sa. stiti ca fac cam de 1 luna asta si nicio modificare...) ce voiam sa va intrerb: daca ati mai luat ceaiuri de slabit. am luat unu eftin din Donna, cu ginseng, antigrasime, andti constipatie si anti celulita - si am baut duminica 2 cani, si aseara 1/2 de cana dar asta noapte s-a lasat cu diaree. ce ceaiuri ziceti ca sunt cat de cat eficiente? Ca la ca categoria: apa dupa ora 18 - merge si un ceai, nu? Ceaiurile astea se bazeaza pe eliminarea apei din corp si pe puterea lor laxativa, corpul tau risca sa fie dezhidratat si pielea sa se usuce. Bea, dar incerca cu masura fiindca nu te scapa de grasime ci doar de apa si minerale/vitamine din corp. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008povestea nashterii |
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Deus spune:
Ceaiurile astea se bazeaza pe eliminarea apei din corp si pe puterea lor laxativa, corpul tau risca sa fie dezhidratat si pielea sa se usuce. Bea, dar incerca cu masura fiindca nu te scapa de grasime ci doar de apa si minerale/vitamine din corp.
Am editat gresit :) scuze! Spor la treaba doamnelor 
poze familia mea
quod me nutrit me destruit
Musette79 spune:
Saluti fetele!
Voi vad ca va simtiti vinovate ca ati mancat nutela la pranz si eu zilnic bag ba un corn cu gem la plimbare, ba 2 patratele de cioco pe la 3 (v-am zis ca am cantitati industriale de Milka). Bine ca ma duc in jos si nu in sus...
Eu luni am bagat 15 minute de stepper, dar ieri am fost in Ambient sa luam ceva si am ajuns la 8 seara storsi acasa, i-am facut baie la asta mica si ciuciu stepper. Of
Azi dimineata 67,7
Sunt pe drumul bun. Cu stepperul vreau sa ajung la 30 minute, ca Madachen, sa simt ca transpir ca lumea.
Cleo, cu ceaiurile alea de slabit, bine zice Deus, iti scot apa din tine, nu grasimea. Parerea mea.
Madame, pai fa-ti mama 2 mici maine la pranz, cu pita si mustar si gata, eu am mancat a 2-a zi micul ramas leftover de la sotu... Decat seara la 9, mai bine la 2 amiaza a 2-a zi.Macar nu s-a lipit de fund ![]()
![]()
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Madachan spune:
Buna fetele!
N-am mai scris ca nu prea am ce,cu cat incerc mai mult sa ma tin de dieta cu atat mananc mai mult. N-o sa reusesc niciodata! Din fericire nu am mai pus,vad ca ma mentin cu toate ca ieri si azi am tot mancat . Pe stepper inca mai fac,mai fac si abdomene.
Cred ca mie imi trebuie o dieta mai stricta,o sa incerc disociatul poate,iat dupa ora 15 de ex sa nu mai mananc decat eu stiu ceva f. puin ,un fruct ceva depinde de ziua la care sunt.Raman aici,combin amundoua dietele ,poate poate reusesc si eu ca acum vine caldura si nu-mi place deloc abdomenul meu.
Cam slaba miscarea pe aici.Pe unde sunteti? Azi m-am tuns si eu in sfarsit.M-am si vopsit o nuanta mai inchisa. Sambata merg la nunta dar inca n-am pantofi,caut zilnic si nu-mi place nimic.
Spor la slabit!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Madachan spune:
| citat din mesajul lui Musette79 Saluti fetele Eu luni am bagat 15 minute de stepper, dar ieri am fost in Ambient sa luam ceva si am ajuns la 8 seara storsi acasa, i-am facut baie la asta mica si ciuciu stepper. Of Azi dimineata 67,7 Sunt pe drumul bun. Cu stepperul vreau sa ajung la 30 minute, ca Madachen, sa simt ca transpir ca lumea. www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru |
Felicitari,la cat mai multe kg jos si la mai multe minute pe stepper! Eu as putea face si mai mult de 30-35 min dar ma plictisesc groaznic .
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Littlelight spune:
| citat din mesajul lui Musette79 Ieri seara mi-a sosit si stepperul, dupa 5 minute de pedalat am contorizat -10 cal www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru |
Buna seara, fetelor,
Va urmaresc de ceva vreme din umbra, ba chiar am inceput de luna trecuta un tip de regim asemanator si singura chestie care ma impiedica sa ma alatur acestui simpatic grup, era lipsa stepperului (impediment din pct meu de vedere, evident). L-am asteptat cu sufletul la gura, am comandat unul la Quelle si mi l-au trimis dobitocii defect rau, da' rau de tot. Acum fierb pt ca procedura de inlocuire la astia e asa de complicata
, ca-ti vine sa te lipsesti. Oricum m-am lecuit. Nu mai comand de la astia never ever (a fost prima si ultma oara).Si acum ajung unde vroiam de fapt sa ajung.
Voi de unde v-ati comandat stepperele? Mie mi-a placut ca asta avea si corzi si era si bun ca pret. Luminati-ma si pe mine ca nu mai stiu incotro s-o iau
.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Nicole1980 spune:
Buna,
Sunt bucuroasa ca azi am invins iar cantarul, am mai slabit un kg. Uraaaaa!!!!

Am 74 acum, deci cu kg mai putin decat cand am inceput. Sunt bucuroasa, asa ca merg inainte....
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ipearina spune:
Steppere se gasesc in Metro, Carefour, Selgros. Eu din unul din aceste magazine l-am luat, nu mai stiu exact din care. Are vreo 5-6 ani si sint tare multumita de el.
Addicted spune:
Buna seara, buna seara.. lipsesc si eu vreo doua-trei zile si voi slabiti cu nemiluita. Nicole si Muse tzuca-le mama pe ele de fete silitoare! Muse vezi ca ai competitie, imediat iti fura Nicole buchetul, nu te lasa!
Eu am fost azi toata ziulica pe drumuri si n-am rezolvat nimic. Am venit acasa lihnita de foame, ca singura mea masa a fost o cafea azi, si zic mai, daca tot n-am mancat nimic, hai sa o fac zi de "dieta". Asa ca mi-am desfacut doua conserve, una de fasole verde si una de mix de legume, fierte, in total toate 150 de calorii ditamai castronul. L-am mancat aproape pe tot, am burta plina dar tot imi ghiortaie matzele de foame
Ce sa fac? sa ma umflu cu apa, poate imi trece senzatia? ca tare mi-e teama sa nu dau iama in frigider.
Fetelor, voi la ce fel de stepper va referiti? De care aveti? Ca sunt cele de genul in care calci in jos cu forta, sau rotativ?
Off topic: Adriana ai inteles bine: si de inchiriat si de cumparat. Si eu ma plictisesc repede de masini, chiar mi-ar placea una ca a ta, e super! Dar am un coleg la servici care are Mercedes cu 300.000 de mile si merge ca in prima zi, cica. Am vazut unul cu 1 milion de mile, nu te mint! Eu tot sper ca daca as avea unul nu m-as plictisi, ca deh, nu e orisice masina. Ma roade, cred ca de plictiseala, stii vorba aia, ce-i lipseste chelului..
Madachen de ce crezi ca disociatul ar fi mai usor de tinut? Eu de fiecare data cand l-am tinut am pus inapoi chiar mai mult, in decurs de cateva zile. Poate ca la alte persoane nu functioneaza asa, dar eu m-am lecuit. Cu regimul asta, chit ca nu's usa de biserica, pt. ca o zi il tin, una ba (a se citi mananc la ore de genul 12 noaptea), macar n-am pus inapoi si am slabit aproape 5 kg fara sa fac nimic, pentru ca am mancat tot ce am vrut, fara nici o retinere. Si stiu si eu cum te simti, numai ca trebuie sa iti programezi creierasul, sa iti intre in "sange" regulile, care nu sunt deloc grele. Poate o sa radeti de mine, dar eu cand am slabit cele 25 de kg am folosit un truc "diabolic". Daca era trecut de ora cutare si stiam ca nu aveam voie sa mai mananc ceva, ma gandeam ca n-am voie mancarea respectiva. De genul: persoanele cu diabet n-au voie sa manance dulciuri, sa zicem. Ei, eu nu am diabet, dar sunt grasa, e tot o boala, daca stai sa te gandesti. Si ma gandeam ca pur si simplu nu am voie acel ceva pe care il pofteam. Incet incet m-am autodresat in asa fel incat, daca ma uitam in frigider sau la magazin, sa "scanez" numai alimente de care am voie sa mananc. Fara sa poftesc la nimic altceva. Stiu, sunt dusa rau cu pluta, dar la mine a functionat. Pe vremuri.. acum, nici n-am incercat, sincera sa fiu. Si ar trebui. Dar sunt secata de vointa, nu stiu de ce. Desi toata ziua, minut cu minut, asta am in cap, ca trebuie sa slabesc, ca am atatea kilograme in plus, ca nu ma mai cuprinde nimic, ca vreau sa arat bine, nu fac absolut nimic ca sa ma apuc odata de treaba serios, sa slabesc odata si toate gandurile astea sa dispara! Imediat cum apare mancarea in fata mea, am uitat complet de orice dorinta de a fi din nou slaba. Off..
Ma duc, ca am casa vraiste, barbat de hranit.. si mie imi ghiortaie matele si mai tare ![]()
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()