Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 13
Musette79 spune:
Bun venit, Alina!
Si eu in weekend am fost cuminte, ca am tot avut de umblat dupa una alta, venit acasa, alaptat fetita, timp ioc de mancat, numa cate putin si pe apucate. Ieri seara mi-a sosit si stepperul, dupa 5 minute de pedalat am contorizat -10 cal
. Am zis ca nici nu ma mai uit la caloriile consumate, ca ma enervez. Pt o ciocolata ar trebui sa stau o zi intreaga pe el ![]()
(vb vine, nu cred ca are cum sa masoare decat o medie).
Sambata dimineata aveam 68,0 fix...dar dadusem raportul deja vineri asa ca o sa-mi reclam floarea vinerea/sambata viitoare 
Is tare mandra de mine ca sambata, la 9 seara sotu si-o facut mici si o umplut casa de miros, mi-era si foame de numa, dar am rezistat eroic bolborosind sa mance ceva ce nu miroase in halul ala!! 
Azi am mancat binisor..ceva sandwich pe la 12, un corn cu gem in plimbare, iar cand am venit sosu de la spaghete cu paine si muraturi + putina cioco. La 5 ii gatesc la sotu ceva spaghete carbonara si oi gusta, ca-mi plac.
Azi dimineata aveam chiar 67,8..dar nu ma culc pe lauri, astept vineri sa-mi iau floarea de 68. Mult am mai tras pt asta!!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
silvana75 spune:
Eu am fost cuminte in we, am bagat sala si inot la greu dar la cantar tot 68 
, stiu ca dadeam sfaturi pe aici dar asta e prea de tot, de 2 saptamani stationez la 68 si pinkie swear ca am fost cuminte ... nu stiu ce sa mai cred ...
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Madachan spune:
[quote]citat din mesajul lui Musette79
Bun venit, Alina!
Si eu in weekend am fost cuminte, ca am tot avut de umblat dupa una alta, venit acasa, alaptat fetita, timp ioc de mancat, numa cate putin si pe apucate. Ieri seara mi-a sosit si stepperul, dupa 5 minute de pedalat am contorizat -10 cal
. Am zis ca nici nu ma mai uit la caloriile consumate, ca ma enervez. Pt o ciocolata ar trebui sa stau o zi intreaga pe el ![]()
(vb vine, nu cred ca are cum sa masoare decat o medie).
Eu nici macar n-am pus bateriile ca sa nu ma enervez de cat de putine calorii pierd,dar...eu transpir mult si gafai
asa ca sunt m,ultumita de stepper,inseamna ca nu fac degeaba pe el.
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Madachan spune:
Felicitari celor ce au slabit !
Eu mananc in continuare mai putin,sport fac(de azi in afara de stepper si abdomene vreau sa sar si cateva minute coarda) dar cantarul se incapataneaza sa nu scada nici un gram. Dar pana vineri nu ma mai cantaresc.
Sunt cam in criza de timp,am sambata o nunta si nu-mi gasesc pantofi,nu-mi place nici un model...am cautat cateva zile
.De tuns nu m-am mai tuns ca a plecat coafeza la care ma tot duceam eu a plecat si imi e teama sa incerc in alta parte.
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Nicole1980 spune:
Madame Bovary, Cleo - multumesc mult de incurajari si multumesc ca ma mai primiti si pe prima pagina. Asta ma impulsioneaza. Am sa dau raport in continuare.
Trebuie neaparat sa slabesc , ca nu ma simt bine in pielea mea de acum.
Sunt mandra de cele 2
.
Vineri cu siguranta voi avea 3....![]()
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
adrianaloy spune:
Off-topic: Addicted, draga mea…hai ca io am inteles una, tu alta. Cand ai zis prima oara ca ceri Mercedes (eu m-am gandit ca-ti dau aia de la service un rental)…asa ca daca tot ii pe gratis incearca un Mustang sau alta fiara sport, la 2 usi, etc…Da, ai dreptate astea consuma mult! Insa, daca tu vorbesti de cumparat alta noua, nu stiu ce te atrage pe tine la Audi si Mercedes. Astea-s cam “fitzoase” pe aici si nu-si merita banii-parerea mea. Eu ma dau cu Honda Civic 08- varianta sport2 usi (cea supranumita la salonul de la Geneva “OZN”). E super si consuma putin- fa un drive test daca ai prilejul! Nu-ti mai vorbesc de resale value- eu ma gandesc la asta ca ma cam plictisesc de masinutze cam la fiecare 2ani.
Accident report se trece in Carfax doar daca daunele sunt mai mari de 750$. Asta cu babeta- depaseste?
Cert este ca acum nu-I o perioada buna sa trade-in masina- mai tine-o putin pana se linisteste piata. Good luck oricum!
Musette- felicitari ptr greutatea pierduta.
resistai tu la miros de mititei? Felicitari! Asa face al meu sot cu popcorn-ul- pute toata casa, noroc ca au putine calorii si-mi permit si eu un pumn-doua.
Madame- ce ne tot dau babele astea curioase tarcoale? Ce ma-nerveaza…deh’ multa lume care n-are ce face…
ihotu72 spune:
Neatza si spor la slabit.Azi o sa fac o exceptie pt ca e ziua socrului asa ca maine o sa mananc mai putin.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze
cleo78 spune:
niatsa
ieri am pacatuit - am facut ceva dulce ca au venit musafiri - fifitsa mea a implinit 9 luni. Am bagat insa un ceai de slabit, si un masaj serios (mai nou am o crema langa calc. - si cat cetesc pe aici, mai ma dau cu maglavaits pe burtica si coapse - dar sa.
stiti ca fac cam de 1 luna asta si nicio modificare...)
ce voiam sa va intrerb: daca ati mai luat ceaiuri de slabit. am luat unu eftin din Donna, cu ginseng, antigrasime, andti constipatie si anti celulita - si am baut duminica 2 cani, si aseara 1/2 de cana dar asta noapte s-a lasat cu diaree. ce ceaiuri ziceti ca sunt cat de cat eficiente? Ca la ca categoria: apa dupa ora 18 - merge si un ceai, nu?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
alsima spune:
Saluti!
Eu azi am facut un shoping de pantaloni de trenning si o saltelutza pt aerobic. De maine...la aerobic!!!
Offff...va pup si spor!!!
brazuca25 spune:
Salutare fetele! E abia marti asa ca nu m-am urcat pe cantar, dar am cam calcat pe alaturi ieri pe la pranz cu niste crema Nutela pe care si-a luat-o sotul si o tine ostentativ in frigi. Am avut si o perioada mai depresiva si pur si simplu am zis ca nu ma mai intereseaza nimik ca oricum sunt ditai
. Aseara am rasfoit agenda in care mi-am notat masuratorile din sarcina si am vazut ca aveam 72 de kg pe la 5 luni de sarcina.
Si acum nu am reusit nici macar sa ma apropii de kg astea!
La aerobic nu am mai ajuns deloc saptamana asta, pe stepper nu m-am mai urcat pentru ca am o intindere ceva si ma doare piciorul din sold foarte tare si nu am mai indraznit sa il mai fortez. In concluzie sunt o mare puturoasa, dar azi am reusit sa ma mobilizez si am incercat o perie de masaj anticelulitica luata de sora-mea si mi s-a parut foarte misto asa ca o sa o cam utilizez.
Oare de la Cola light nu reusesc eu sa scap de kg? 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin