Cel mai usor regim de slabire *5*
Raspunsuri - Pagina 15
Madachan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Littlelight
Buna seara, fetelor, Va urmaresc de ceva vreme din umbra, ba chiar am inceput de luna trecuta un tip de regim asemanator si singura chestie care ma impiedica sa ma alatur acestui simpatic grup, era lipsa stepperului (impediment din pct meu de vedere, evident). L-am asteptat cu sufletul la gura, am comandat unul la Quelle si mi l-au trimis dobitocii defect rau, da' rau de tot. Acum fierb pt ca procedura de inlocuire la astia e asa de complicata , ca-ti vine sa te lipsesti. Oricum m-am lecuit. Nu mai comand de la astia never ever (a fost prima si ultma oara).Si acum ajung unde vroiam de fapt sa ajung. Voi de unde v-ati comandat stepperele? Mie mi-a placut ca asta avea si corzi si era si bun ca pret. Luminati-ma si pe mine ca nu mai stiu incotro s-o iau .![]() Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii... |
Eu l-am primit cadou de la sot ,tot bateam apropouri ca mi-as dorii(mai bine ziceam ca vreau banda). Dar am vazut prin Carefour,Selgros,Metro si nici nu-s scumpe ,ce am vazut eu erau in jur de 250roni.
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr
Madachan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicole1980 Buna, Sunt bucuroasa ca azi am invins iar cantarul, am mai slabit un kg. Uraaaaa!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am 74 acum, deci cu kg mai putin decat cand am inceput. Sunt bucuroasa, asa ca merg inainte.... Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Felicirati!!!
Eu inca stagnez,dar nici nu am tinut cum trebuie,de duminica incep serios ca am sambata o nunta( mereu gasesc motive sa aman).EDWARD 29.11.2004
Madachan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Addicted Fetelor, voi la ce fel de stepper va referiti? De care aveti? Ca sunt cele de genul in care calci in jos cu forta, sau rotativ? Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar |
Eu una am din acela de ,,calci in jos ciu forta''.Nu cred ca am vazut din acel rotativ pe aici.
Addicted,nu cred ca disociatul este mai usor de tinut,doar sper ca o dieta mai stricata imi va face bine.La mine gandul ca pot manca aproape orice pana la pranz ma face chiar sa mananc orice. Offfff, dar de duminica ma apuc iar serios de dieta tot asta,poate de data asta ma tine ambitia mai mult de cateva zile. Pe mine m-a demoralizat si faptul ca eu tineam aproape strict si imi arata in plus la cantar ,dar acum sunt convinsa ca era asa din sportului.
O zi minunata ,atat cat se poate pe ploaia si vantul de afara!!!
EDWARD 29.11.2004
cleo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Madachan
Eu una am din acela de ,,calci in jos ciu forta''.Nu cred ca am vazut din acel rotativ pe aici. Addicted,nu cred ca disociatul este mai usor de tinut,doar sper ca o dieta mai stricata imi va face bine.La mine gandul ca pot manca aproape orice pana la pranz ma face chiar sa mananc orice. Offfff, dar de duminica ma apuc iar serios de dieta tot asta,poate de data asta ma tine ambitia mai mult de cateva zile. Pe mine m-a demoralizat si faptul ca eu tineam aproape strict si imi arata in plus la cantar ,dar acum sunt convinsa ca era asa din sportului. O zi minunata ,atat cat se poate pe ploaia si vantul de afara!!! EDWARD 29.11.2004 http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr |
fetelor, io am mai gasit un tertip. Cand plec undeva, unde e cu mancaruri, etc, bag un ou fiert inainte + bucata de branza-cascaval. Asha nu ma arunc la toate bunataturile...
dar...dar uite ca am ca ispita acasa colocataru
pe de alta parte, io ash mai vrea sa dau joc 2-3 kile, lucru care e destul de greu...ca sunt ultimile 2-3 kile.
Dar stagnez, si asta e bine, da?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Musette79 spune:
Neata fetele!
brazuca, nu te descuraja si nu te apuca sa mananci aiurea, persista inca putin si vei avea rezultate! Nu te lasam noi la greu, ce naiba! Mananca Nutela, dar la pranz ![]()
Si eu am stepper din ala normal, marca Active, e solidoc bine (are si suport de brate in sus, nu-s numai talpile cum am mai vazut prin magazine), l-am primit de la o prietena care nu-l foloseste, deci nu stiu cat costa. Aseara am bagat iara 20 minute, ca tare bine ma simt dupa el, parca ma mai dezmortesc. Ca sa nu ma plicti, ma uit la televizor.
Azi dimineata aveam 67,5...tare sunt incantata, va dati seama, vineri sigur iau floarea de 68 kile.
Nicole, bravos pt 74!! Baga mare si tine-o tot asa!
Aseara am avut musafiri si am primit bomboane de ciocolata Cote D'or (nu vreau sa fac reclama, da-s bune rau). Toata lumea manca, eu nu, le-am zis frumos ca nu mananc seara dar dimineata ma infig in ele. Zis si facut, am ras una azi dimineata + 2 felii de paine cu unt si salam. Nu-s usa de biserica, stiu, nu pot renunta la paine (mananc neagra sau prajita dar de scos cu totul nu pot, nu ma satur si mananc prostii). Plus ca efectiv imi place painea si patiseria in general, rusine mie.
Afara e o vreme cam mizera, asa ca nu cred ca ies azi, si asa mi-o intrat in sange ca parca n-am stare daca nu iau aer macar 20 minute. Sper sa-mi intre si stepperul in sange, nu atat cat sa slabesc cu el, cat sa-mi tonific muschii. Apropo, in 20 minute am consumat 142 calorii, adica cele 2 bucatele de cioco mancate la 3 si paharul de pepsi baut la 8 ![]()
![]()
Spor la slabit si nu va lasati!!
PS: Madachen, disociatul ala merge asa vreo 3 zile inainte de nunta, dar dupa eu puneam dublu inapoi, as fi ros si tocul de la usa de pofta 
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Musette79 spune:
brazuca m-am uitat la pozele tale, sunteti ca 2 papusi si tu si fetita!! Sa va traiasca! M-am distrat ca mai recunosc din jucarele ![]()
Apoi ii chiar pacat sa nu ajungi cum erai (in poza aia de erai blonda, in ceva pantaloni albi
).
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
kokiy spune:
Buna fetele ...ma enervez ca in saptamana asta n-am dat jos nici un gram
...sa mananc doar apa 
Eu am o bici exact ca asta http://www.price.ro/preturi_hms_w_2152_125505.htm ,dar imi creaza probleme ... dupa doua zile de dat la ea ma doare mijlocul de nu ma mai misc
...n-am mai incercat-o de cativa ani buni ...o s-o bag in casa(ca-i ascunsa
) sa vad daca ma mai dor salele de la ea,cred ca am ceva probleme cu coloana ...
Spor la slabit ...
Si Mihaita are nevoie de voi! 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
neliaCris spune:
doamne fete unde sunteti ascunse...ca eu pe aici nu intru
DECI:sa vb despre mine:
-am 1.62m.
-60,6 kg
-masurile nu le stiu:am 88 la burta....restul nu ma mai interesat dar acum ma uit...as vrea sa ajung la 53 kg...am inceput sa elim mancarea cu grasime...sa mananc multe fructe si sa beau apa dupa mancare...am slabit 2 kg intr-o luna si burta se vede mult mai bine..a disparut grasimea de sub ea,a ramas doar lasat mult dar e un inceput...mai fac si abdomene si dansez cu piticul meu prin casa si fac plimbarui lungi...
ma bagati si pe mine pe listutza...?
pentru tine mi-as da si viatza....
brazuca25 spune:
musette multumesc pentru complimente si incurajari. Azi mi-au venit "rusii" deci depresia era sindromul premenstrual.
Stepperul meu e asta si incerc sa il folosesc macar 20 de minute pe zi. Am mai mutat o gaura la curea deci are efect si masajul meu. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
melly23 spune:
buna tututror!!scz absentza dar na...aglomeratzia asta!!!
eu stagnez deocamdata la 74 ptr ca sambata mi-am cam facut de cap cu ziua lui tata si si lui sorela unde am mancat gratare cu cartofi pai vinete cu maioneza, ciuperci cu maioneza, aperitive si binenteles tortul nelipsit!!!
asta e dar mai mult dumineca m-am intins cu o pizza!!!
de atunci nu am mai mancat aiurea nik!luni am ajuns la 75 apoi am scazut la 74.7 apoi pe miercuri 74.4 iar azi 74!speram sa nu se mai intample!!!am fost la sala constant luni, miercuri si vineri plus ca de azi vreau sa merg la gym, adica fitness!!asta va fi martzi si joi daca imi permite timpul!!!
ce am vrut sa va intreb!!!care credetzi ca e cea mai buna crema anticelulitica?caci eu am avut de la Nivea dar na...nu prea pot zice ca am fost multumita!!!
felicitari tuturor celor care au reusit sa slabeasca si bafta in continuare!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele