AZI e verdictul cu Ucraina - la Haga

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Sa lamuresc intrebarea lui Marina: CONTRACTUL CARE S-A SEMNAT IN 2008 PRIVIND CONCESIONAREA UNOR ZACAMINTE DIN MAREA NEAGRA A FOST FACUT IN INTERESUL POPORULUI ROMAN SAU NU?
Daca se poate sa mi se dea un raspuns argumentat logic si de bunsimt,fara "fumigene" politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Asta cu contractul defectuos al statului cu firma Steerling din cauza guvernului Tariceanu e praf in ochi ca sa nu mai fie revoltata opinia publica pentru noul buget. Pentru d'alde PDL e gura de oxigen, se agata de ea ca sa raga cum ca Patriciu iar fura statul roman bla bla.

Da Sirimie,m-ai convins ca Boc a aranjat cu cei de la Curtea de la Haga sa dea verdictul tocmai acum cand se discuta bugetul .
Apropos,cine a sustinut financiar procesul,Sterling(ca sunt de mult acolo cu interese)?

Tu nu ai inteles ce am vrut eu sa spun.
Eu am vrut sa spun ca se face deturnarea opiniei publice de la altceva (de exemplu de la o discutie despre bugetul de stat proaspat aprobat de guvern) la un non-issue.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Sirimie,da-mi voie sa spun si eu ca tu deturnezi o problema f. importanta pt. tara,minimalizand-o DELIBERAT,pt. ca sa-ti sustii un meschin interes politic.

Mergi la inceput

Dar ce tot ii dati voi cu bugetul, parca este mare surpriza ca dupa ce a facut jaf vechiul guvern + cu pomenile electorale, nu ne asteptam sa dea de belea noul guvern?
Tocmai cu aceste dificultati si cu un contract facut corect, de un ministru responsabil si patriot, am fi avut mai putine probleme.
Dar tariceanu cred ca poate sa spuna adio politicii, ca si nastase dealtfel.

Mergi la inceput

http://www.hotnews.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

B.nica nu stiu ce profesie ai dar cu tot respectul iti spun ca nu esti pregatita sa ascuti argumente ci ii dai cu interesele politice si alte alea. Banuiesc ca patriciu and co nu isi fac veacul pe DC asa ca lumea de pe aici isi sustine mai cu patos sau mai fara opiniile capatate fie lucrand prin domeniu fie obtinute din presa. By the way as vrea sa amintesc ca presa cea mai virulenta e Realitatea TV , ceea ce pentru mine e un mare semn de intrebare.

Asta cu interesul poporului roman e strict praf in ochi din cateva motive:
1. nu se stie care sunt rezervele reale si cat de comerciale sunt.
2. contractele de impartire a productiei (o sa ma uit in legislatia dinainte de 2004 si legea petrolului ) nu se prea gasesc prin Europa. Legea Petrolului din 2004 stabileste sistemul de taxare al productiei prin redevente asa ca nu ii mai dati cu contractul din 2008
3. Orice contract de impartire a productiei prevede o prima transa de petrol care se duce catre investitoor astfel incat sa-si acopere costurile deloc mici.
4. Daca chiar se gaseste o cantitate de titei sau gaze care sa ne faca egali cu Arabia Saudita, nu exista nici o infrastructura pe acolo de transport. Are loc statul sa faca bani pana se plictiseste din asta.
5. statul poate sa creasca redventele cat vrea in ciuda ctr cu petromul. Daca chiar e adevarat ca ctr cu petromul ii incurca , spun si ei crestem la toti cu exceptia Petromului
6. revin la pct 1....fara sa stim exact ce e pe acolo discutam sa discutam , iar ca sa stim exact despre ce dicutam trebuie investiti sute de milioane
7. mai e suficient de concesionat...pe pariu ca nu vine nimeni important sa imparata productia, si o sa ajungem ca in 1992, castiga cine vine si are chef sa investeasca , in general fonduri de investitii cu risc mare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

B.nica nu stiu ce profesie ai dar cu tot respectul iti spun ca nu esti pregatita sa ascuti argumente ci ii dai cu interesele politice si alte alea. Banuiesc ca patriciu and co nu isi fac veacul pe DC asa ca lumea de pe aici isi sustine mai cu patos sau mai fara opiniile capatate fie lucrand prin domeniu fie obtinute din presa. By the way as vrea sa amintesc ca presa cea mai virulenta e Realitatea TV , ceea ce pentru mine e un mare semn de intrebare.

Asta cu interesul poporului roman e strict praf in ochi din cateva motive:
1. nu se stie care sunt rezervele reale si cat de comerciale sunt.
2. contractele de impartire a productiei (o sa ma uit in legislatia dinainte de 2004 si legea petrolului ) nu se prea gasesc prin Europa. Legea Petrolului din 2004 stabileste sistemul de taxare al productiei prin redevente asa ca nu ii mai dati cu contractul din 2008
3. Orice contract de impartire a productiei prevede o prima transa de petrol care se duce catre investitoor astfel incat sa-si acopere costurile deloc mici.
4. Daca chiar se gaseste o cantitate de titei sau gaze care sa ne faca egali cu Arabia Saudita, nu exista nici o infrastructura pe acolo de transport. Are loc statul sa faca bani pana se plictiseste din asta.
5. statul poate sa creasca redventele cat vrea in ciuda ctr cu petromul. Daca chiar e adevarat ca ctr cu petromul ii incurca , spun si ei crestem la toti cu exceptia Petromului
6. revin la pct 1....fara sa stim exact ce e pe acolo discutam sa discutam , iar ca sa stim exact despre ce dicutam trebuie investiti sute de milioane
7. mai e suficient de concesionat...pe pariu ca nu vine nimeni important sa imparata productia, si o sa ajungem ca in 1992, castiga cine vine si are chef sa investeasca , in general fonduri de investitii cu risc mare?

Marina sunt medic si nu am afinitati politice, poate doar decizionale;adica imi arat simpatia fata de cine imi slujeste interesele,desigur ai putea comenta ca sunt vulnerabila la mani****re dar nu cred pt. ca eu apreciez dupa deciziile concrete care imi sunt favorabile ca cetatean.
Ti-am pus o intrebare ca simplu cetatean mai putin informat,mi-ai raspuns lasandu-mi impresia ca nu cunosc destule elemente care se regasesc in aceste negocieri,OK.
Iti mai pun o intrebare si voi aprecia un raspuns corect si mai ales onest:
-Ce se intampla daca nu se refacea si semna contractul cu Sterling in noiembrie 2008?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

b.nica.. te rog sa-mi satisfaci si mie o curiozitate personala. si anume.. de OMV de ce nu te iei? au obtinut o concesiune mai mare de 3 ori decat Sterling. Contractul cu OMV nu te intereseaza?

Mergi la inceput

Eliza 5, raspunsul tau este revoltator de cinic si demonstreaza ca intentiile tale nu se suprapun intentiilor unui bun roman.
OMV-ul a facut o foarte buna afacere cu guvernul nastase si s-a asigurat ca actele sa fie bine facute.

Eu am intrebat-o pe Marina, care pleda in cunoscator, sa-mi spuna ce se intampla daca nu se semna un nou contract cu Sterling in 2008.
Nu mi-a raspuns si ma astept sa nu-mi raspunda sau sa imi dea un raspuns in 2 peri.Un raspuns corect va dovedii ca tariceanu,prim-ministru si-a tradat tara.Oare se prescrie o astfel de culpa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

P.S.De cand raspund la acest subiect mi s-a dat peste cap calculatorul; am posibilitatea sa aflu daca este deliberata aceasta defectiune si cine a facut-o, asa ca pana maine cand vin oamenii cinstiti la munca,ar fi bine sa va revizuiti intentiile aceia care presupun ca mi-au facut necazul.

E de la Vantu´.E pe DC. Sub acoperire, deghizat.

Sper sa scapi de problema...

Mergi la inceput