Mamici si burtici de BAIA MARE (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, Carla nu mananca aproape nimic, nici lapte. De abia daca bea 600 ml/zi. Pana acum a avut 2 mese de lapte de 140 respectiv 120 ml. E dezastru . Da' kile are 7.105, nu stiu de unde

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

WAW Clara ai in burtica doua minuni, felicitari si sa te ajute DD sa iei decizia corecta si sa dai peste dr buni care sa va ajute la nastere, va doresc multa multa sanatate si te asteptam cu vesti bune, sa mai treci pe la noi

Malinka imi pare rau ca nu ati putut pleca dar tot raul inspre bine, o sa fie vreme mult mai frumoasa in martie
anca81 exact ce-ti spuneam nu te mai stresa ca ea isi ia cat ii trebuie din lapte atat cat bea si din putina mancare care reusesti sa i-o dai, cu gandul asta ma consolez si eu desi inca nu papa cum trebuie de incurajare.
suzy78 cum mai sunteti?

pacat ca nu e vreme de iesit

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

hello. fetele, pe unde sunteti???

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

da chiar asa!!! unde???

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare si de la noi, si va multumesc de urari
Se vede ca am sot acasa nu. Noi suntem bine, Alex nu a mai facut febra de alaltaieri. Sper sa nu mai avem probleme, desi nu stiu de la ce a facut.

Malinka imi pare rau ca ati putu sa mergeti, dar poate asa a fost mai bine.

Adrianasm voi cum sunteti? Ati reusit sa mergeti la medic?

Anca81 fica ta de pe acuma incepe cu cura de slabir3e. O sa-si revina ea incet incet. Si Dflavia tot asa a fost ca si tine si pana la urma mananca.

Ancaurn cum este cu munca?

Melly am ratat cafeaua din dimineata aceasta, dar nu-i nimica ca poate o recuperam maine dimi.

Nikolleetta foarte bine ati pus pe voi.

Ce pacat ca nu fost timp frumos ca sa putem iesi. Poate o sa fie maine.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

'neata. In sfarsit sunt prima care da cu de toate, eu am baut deja

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Bebele meu acuma da semne ca s-ar trezi. Am avut o noapte foarte frumoasa , adormit la 22.30, trezit la 5.45, schimbat ,mancat putin si adormit la loc. pentru el

Voi ce sunteti asa de somnoroase?

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si de la noi si o mare pentru cine doreste.

Noi n-am avut o noaptea prea buna, Carla s-a trezit de mai multe ori plangand, s-a linistit imediat dar totusi ceva e in neregula cu ea. Cred ca intr-adevar sunt dintii, gingia nu mai e rosu aprins ca pana acum ci albicioasa. Asa se manifesta? Iar de papat, aseara la 21.30 - 150 ml si dimineata la 7 - 90 ml, foarte putin. E tare maraita si tipa foarte tare, mai ales seara. Offf, saracuta de ea.

Am o migrena oribila, nu am chef de nimic, sper sa-mi treaca.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

'neata si de la noi
Si Alex este un pic marait. Nu stiu ce are, dar o sa treaca. Ce bine este sa stai in pat si sa scri, iar tata sa se ocupe de copil. Vreau sa am asemenea dimineti cat mai multe. Abia astept sa mergem la tara, nu am fost de 2 saptamani si parca nu am fost de o vesnicie.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si multzam de cofa!!!copil cuminte, noapte placuta , linistita, eu grabita ca tre sa hranesc bebele!

citit de bebei nemancaciosi, maraitzi dar si cumintzei!!!toti merita un mare, mare !doar sunt copii mai fetelor!!!no va pup!pove mai tarliu!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput