Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

daca vreti va trimit eu ctalog italian... asta ca sa vedeti produsele, la capitolul preturi sunt tot cam lr.ro...

picsou in ce oras locuiesti?
eu una am trait in calitate de clandestin si nu am avut niciodata probleme de primit pachete sau de trimis pachete. nu vreau sa critic sau ceva... dar 50€ de pachet mi se pare excesiv... mai ales ca fetele fac comenzi cu duiumul in anumite perioade ale anului si ai putea face un drum pentru 5-10 pachete deodata...

salutari... si shopping placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

daca vreti va trimit eu ctalog italian... asta ca sa vedeti produsele, la capitolul preturi sunt tot cam lr.ro...

picsou in ce oras locuiesti?
eu una am trait in calitate de clandestin si nu am avut niciodata probleme de primit pachete sau de trimis pachete. nu vreau sa critic sau ceva... dar 50€ de pachet mi se pare excesiv... mai ales ca fetele fac comenzi cu duiumul in anumite perioade ale anului si ai putea face un drum pentru 5-10 pachete deodata...

salutari... si shopping placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am si eu un cec cu -20 de euro ptr reduti...inca valabil...azi ii fac de petrecanie...au crocsi dar sunt disponibili abia peste 3 sapt.
Pe mine ma ajuta niste prietene cu livrarea. Sa le dea Dzeu sanatate! Si da o sa-i fentez pe astia cat o sa pot!

Plus ca o sa spun tuturor care vor sa comande pe .ro sa nu o faca!

De la promod mi-am luat si eu niste fluturasi...ca erau f faini. Cand fac reduceri la bijou?

Va pupacim!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

S-au terminat soldarile! Uf! Banii nostri sunt in siguranta acum...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare fetele !

Jasmine, you've got mail ... again

Am primit azi pe mail un Cod 66508 care ofera reduceri in euro de 18/60 sau 29/90 sau 40/120 inclusiv pe preturi verzi !!

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

S-au terminat soldarile! Uf! Banii nostri sunt in siguranta acum...

Mara si Matei

Nu pentru mult timp.... Pe mine una ma relaxeaza foarte tare sa intru sa caut produse, sa ma uit pe cataloage, e un hobby de-al meu as putea zice . Asa ca daca vor mai fi preturi acceptabile poate nu astept pana la vara.

Off topic: Azi am vazut ca au bagat catalog online si la quelle. Hainutele par frumoase, dar preturile...no comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Piscou, este bun site-ul tau, livreaza si in Romania. Au preturi bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

Piscou, este bun site-ul tau, livreaza si in Romania. Au preturi bune.

Care-i site-ul?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

hello,

am primit un cod, nu stiu daca e personalizat: GRATUIT ! Votre colis livré en 24h ŕ PARIS - cod 57029

Mergi la inceput
Mergi la inceput