Redoutistele fidele La Redoute France (159)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Da, pai chiar ma gandeam: oare de unde sa iau rochia?! De pe FR cu 10 euro sau de pe RO cu 150 RON, adica ~ 35 de euro?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Minune: am gasit pe lr.ro un produs mai ieftin decat pe .fr. Va vine sa credeti?
http://www.laredoute.ro/lichidare_mini_pret_pachet_de_3_tricouri_cu_maneca_scurta-128.html

Pe lr.fr e 10,47 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dupa cum observi nu au decat S. Asta inseamna ca cineva a comandat, nu i-au placut si le-a returnat... Le vrea cineva?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Numai la vreo doua combinatii de culori e mai scump pe LR.fr ...
Sunt si combinatii de 2,62 http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-courtes.aspx?productid=324131256&documentid=281808&single=false&categoryid=22898417

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Azi dimineata cand m-am uitat aveau si pe M. Eu am comandat aseara de pe .fr modelul cu gri, cel la 10.47. Stiam ca sunt pe alte culori la 2.62, dar ma refeream strict la modelul pe gri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

n-am mai intrat de vreo 10 capitole pe aci'...va citesc zilnic si ma nervozez cand vad ca faceti comenzi in Franta

La ce s-o fi asteptat tanti care a comandat www.laredoute.ro/lichidare_set_de_sutien_si_chiloti_tanga_peek_a_boo-256.html" target="_blank">astea ...sunt curioasa sa vad cat rezista,o sa fie o piesa de rezistenta si ma rog sa-i prinda falimentul cat mai curand ,iar daca le reduc la 70% le fac eu cadou soacrei

Am directionat pe cineva catre tao.com si a fost multumita...produsele au ajuns in doua saptamani de la tragerea banilor de pe card ...

Va si spor la cumparaturi ...

Si Mihaita are nevoie de voi!

Bazar pentru Sonia si Andrei

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Da, dar nu uita ca pt preturi nereduse sunt coduri care scad si 60% din pret. Multe coduri! Deci, cum ai da-o tot nu e o afacere.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Kokiy, m-am uitat pe link. Fromoaseeee! Numa ca am realizat ca n-am atata imaginatie cat sa-mi inchipui pe cineva imbracata cu chestiile alea, in contextul in care sunt dispo numa 50-52 (marime franceza cred, nu?) Plus ca-s dezamagita ca nu pot vedea comentariul (banuiesc ca este, dar nu-l poti vedea decat logata si cum n-am cont si nici n-am de gand sa-mi fac, raman neconsolata)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Da, dar nu uita ca pt preturi nereduse sunt coduri care scad si 60% din pret. Multe coduri! Deci, cum ai da-o tot nu e o afacere.

Mara si Matei

Normal ca nu e o afacere, nici nu am zis ca ar fi . Doar v-am aratat un produs care era mai ieftin pe .ro, fara sa-i fac vreo reclama sau sa indemn pe cineva sa cumpere de acolo.
Ideea mea era ca poate incepe sa se dea pe brazda si .ro, reducand preturile.

Mergi la inceput

miki, nu exista comentariu. doar vot.nu ai pierdut nimic...

Mara si Matei

Mergi la inceput