Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

da elilov. la ora 15 ar fi frumos sa putem cat mai multe sa ne gandim, macar, la Flori si Stef

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Doamne-ajuta sa fie totul bine cu Stefanut, iar parintilor multa putere sa treaca peste hopul acesta

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

Spiridusule, babyzapi, daca e intalnire cu bebei ma bag si eu.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Un gand bun pentru bb Stefanut sa iasa cu bine din operatie si pentru mamica lui curajoasa Ginye. Ma voi ruga pentru voi la 15.00

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neata!

Am intrat in graba sa transmit un gand bun pentru Stefanut si sa-i urez mamicii multa putere. Domnul sa fie alaturi de ei si sa-i vedem fericiti!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine astazi pt. Stefanut.
Fetelor, am o mare problema legata de restaurantul pt. botez...de fapt 2.
Chiria salii era 1600 ron...s-a dus sotul meu sapt. trecuta sa plateasca si nu i-au luat banii pt. ca au zis ca asteapta ordin de la ministru cu noile tarife.
Am sunat azi si...surpriza 210 ron pe ora!!!!!!!!!Cate ore stam daca incepem la 18?!?Lumea nu o sa vina fix la 18...o sa mai vina si pe la 20-21, ma gandesc.daca dau mancarea din 2 in 2 ore, adica 19, 21, 23 si 1...ce fac cu cei care vin la 21...o sa manance si aperitivul si sarmalele in acelasi timp???
Si marea problema NU SE FUMEAZA IN SALA.Daca se fumeaza si vine control din afara platim amenda...Cum sa vina omul si sa iasa pe hol sa fumeze...e o tampenie.Daca spuneau de fumat de la inceput nu mai faceam la ei.
Chiar nu stiu cum sa procedez...cate ore sa platesc...si va trebui sa-i anunt pe oameni ca nu se fumeaza ca cine stie cate sute de milioane e amenda la o sala ca aia, e vorba de sala Norvegiana de la Casa Centrala a Armatei.Nunta am facut-o tot acolo, dar in Salonul Bizantin..dar s-a fumat...era in 2004.
Cu atatea pe cap, acum mi-am dat seama ca azi e ziua bubulinei mele, a facut 2 luni mititica de ea...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Un gand bun si-o rugaciune pt Ginye si Stefanut!

Lorellay, La Multi Ani si TOT ce vrei al tau sa fie!!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Anca_27 saru-mana de urari si CHIAR AM TOT CE VREAu..o famile frumoasa si fericita...restul nu mai conteaza..lipsa banilor, ratele, micile neajunsuri....FAMILIA SANATOASA SI FERICITA conteaza cel mai mult.Ma simt tanara azi cand fac 30 de ani!
Ramo2007la multe lunite bebelinei. Ce chestie aiurea cu sala..sa platesti pe ora, sa nu se fumeze...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Suntem alaturi de tine si Stefanut! Multa putere!
La 15 o sa ne gandim la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Gynieee
Spiridusul, la multi ani pt Alex, si ziceai ca de azi incepe o noua etapa din viata ta..multa bafta!! despre ce e vorba? (daca simti nevoia sa vb, daca nu, scuze de intrebare, nu e cusuparare).
Ank83 spusese ca e din timisoara, si spusese ca putem apela la ea in caz de nevoie...
Multumim pt felicitarile legate de botez
ramo, la multi ani pt Sara... cu restaurantulnu stiu ce sa zic...noi am facut o masa la un local, nu petrecere propriu zisa, iti diresc sa iasa totul cum vreti voi
sara, larisa, sonia, bianca, raisa

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput