Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
dyana27 spune:
florinela sa stii ca si al meu are zile cand e mai "fluturas" fata de boxerul care-l stiu eu; si asa e, te cam ingrijorezi, dar eu m-am obisnuit, ca seara tot imi face un recital de labute in ficat. eu de obicei ca sa-l revigorez bag niste citrice, sau lamaie, si in 15 minute danseaza![]()
![]()
diana
30+
David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
georgyiuly spune:
Buna seara fetele! Va rog frumos imi trimite-ti si mie parola....sa vad si eu toate burticutele? Maine poate reusesc sa punem poze si cu noi mai recente!
Multumim frumos, sper sa ma descurc!
georgiana
33+
Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
shasa spune:
Florinela, incearca cu o cafeluta sau un pahar de pepsi, sa vezi atunci miscari... Eu cand am pofta mai beau cate o cafea normala nu intinsa cu mult lapte, sau un pahar de pepsi si atunci misca mult mai tare
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 30+
Monnvas spune:
Florinela, pai daca te-ai plimbat o fi si el obosit. Al meu asa face: cand eu ma plimb sau ma agit sade cuminte, iar cand eu sed incepe sa danseze. Nu te stresa, macar un fluturas ti-a dat pe ziua de azi? Nu tre' sa fie Bruce Lee in fiecare zi!
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
adirys21 spune:
Fetele...in ritmul asta cred ca o sa terminam capitolul in seara asta!
Eu nu mai rezist sa stau pe scaun 
..am plecat la plimbare..pana la colegul de apartament sa vad ce mai face. ![]()
34+
Andrada Teona
shasa spune:
Hai ca am schimbat semnatura! Daca tot mi-a casunat si nu imi mai place Codrin......
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
shasa spune:
Mai fetele eu ies ca ma duc sa culc baietii. Revin sa vad daca mai este cineva mai tarziu. La cum sunt eu insomniaca sefa......
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 30+
mababei spune:
Buna fetelor!
Da' stiu ca ati avut spor nu gluma! Cum vad ca asta e reteta zilei, vreau si eu PM cu datele contului picasa si parola! Multumesc! 
Sper sa recuperez in seara asta cu cititul si mai revin!
mihaela
32+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
anamariame spune:
Pisigri, cred ca avem saltelute diferite. M-am uitat acum pe bon si se cheama "saltea cocos" si a costat 243 lei. Mi-ar fi placut si mie cu Tweety. Stiu ca mai era un model cu doua fete, la 120 lei, poate aia era cu desene.Si eu sunt foarte atenta la miscarile bebelinei. Intr-o seara m-am rasucit mai altfel in pat si m-a durut foarte tare ceva in burta, apoi vreo 24 ore am simtit-o doar fluturand (nu boxand) si am fost putin ingrijorata. Azi insa a fost activa si nu pot sa zic decat ca imi umple sufletul de bucurie la fiecare miscare. Cred ca e cel mai frumos aspect al sarcinii, eu si in somn zambesc daca o simt miscand.Am citit si eu explicatiile Aylei...e foarte dureros si trist, as vrea sa ii pot aduce alinare in vreun fel, dar tot ce reusesc sa fac este sa imi indrept gandurile catre ea. Monica, ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa te aduni pentru micuta Luana!Ana-Maria
28+
Monnvas spune:
Mababei activeaza-ti PM. Intra in contul meu, la mesaje private si vezi ca trebuie bifat ceva acolo, nu mai stiu exact cum ii zice, te prinzi tu...
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE