Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Monica multumesc frumos!sper sa ma descurc!

georgiana

33+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Monica, cred ca am facut setarile necesare! Mai incerci odata? Multumesc!

mihaela

32+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor va rog sa imi trimite-ti si mie datele contului sa pun si eu pozici

33+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Apropos de rontzaitul de capitole. Mai vrea cineva sa invete sa deschida capitole noi si sa se mai ocupe de listuta? Ma gandesc ca Maria mai are putin si n-o sa mai poata sta pe forum asa mult, nici io nu mai am asa mult... Mai sunt inca 2-3 fete care deja au pui mai mari acasa. Poate dintre fetele care nasc in aprilie? Ofer instructaj gratuit

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Monnvas, poti sa imi trimiti si mie parola. Eu cred ca o sa fiu cam ultima care naste, ca pana pe 25 aprilie mai e mult, si nu stiu sa mai fie activa vreo mamicutza care sa aiba DPN-ul dupa al meu.Chiar voiam sa zic ca am trecut in februarie si trebuie updatata lista cu sarbatoritele lunii . Nu dati in freza Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna seara fetele! Am citit si eu despre contul comun cu poze,ami trimite si mie cineva pm cu parola si cateva explicatii ?? multumesc

Vreau si eu! Pleaaaaaaaaaaase!

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Monnvas, poti sa imi trimiti si mie parola. Eu cred ca o sa fiu cam ultima care naste, ca pana pe 25 aprilie mai e mult, si nu stiu sa mai fie activa vreo mamicutza care sa aiba DPN-ul dupa al meu.
Chiar voiam sa zic ca am trecut in februarie si trebuie updatata lista cu sarbatoritele lunii . Nu dati in freza

Ana-Maria

28+

Multumim, ai un PM.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am mai adaugat si eu doua trei poze pe picassa, una cu pisoiul meu drag, ca tot am vazut ca se poarta . Sa ma laud si eu, ce, numai voi? Mai multe nu am avut pe calculator...Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Multumesc fetele pentru sfaturi..muzica i-am pus..decat il simt ca impinge (intareste burtica..si asa o intepatura finuta prin coaste).
Falfaieli stangace am simtit astazi, dar eu il simteam ca pe o inimioara care bate aritmic aproape de suprafata pielii..si cate o scufundare prin burta. Ma gandesc ca s-a miscat sau sa pozitionat altfel...
34

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna seara fetele! Am citit si eu despre contul comun cu poze,ami trimite si mie cineva pm cu parola si cateva explicatii ?? multumesc

Vreau si eu! Pleaaaaaaaaaaase!

Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa

TI-AM TRIMIS PM

Poze

Mergi la inceput