Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
georgyiuly spune:
Monica multumesc frumos!
sper sa ma descurc!
georgiana
33+
Giulia
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/
mababei spune:
Monica, cred ca am facut setarile necesare! Mai incerci odata? Multumesc!
mihaela
32+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Adee spune:
Fetelor va rog sa imi trimite-ti si mie datele contului sa pun si eu pozici![]()
33+
Ariana
poze
Monnvas spune:
Apropos de rontzaitul de capitole. Mai vrea cineva sa invete sa deschida capitole noi si sa se mai ocupe de listuta? Ma gandesc ca Maria mai are putin si n-o sa mai poata sta pe forum asa mult, nici io nu mai am asa mult... Mai sunt inca 2-3 fete care deja au pui mai mari acasa. Poate dintre fetele care nasc in aprilie? Ofer instructaj gratuit ![]()
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
anamariame spune:
Monnvas, poti sa imi trimiti si mie parola. Eu cred ca o sa fiu cam ultima care naste, ca pana pe 25 aprilie mai e mult, si nu stiu sa mai fie activa vreo mamicutza care sa aiba DPN-ul dupa al meu.Chiar voiam sa zic ca am trecut in februarie si trebuie updatata lista cu sarbatoritele lunii
. Nu dati in freza
Ana-Maria
28+
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Buna seara fetele! Am citit si eu despre contul comun cu poze,ami trimite si mie cineva pm cu parola si cateva explicatii ?? multumesc |
Vreau si eu! Pleaaaaaaaaaaase!

Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Monnvas, poti sa imi trimiti si mie parola. Eu cred ca o sa fiu cam ultima care naste, ca pana pe 25 aprilie mai e mult, si nu stiu sa mai fie activa vreo mamicutza care sa aiba DPN-ul dupa al meu. Chiar voiam sa zic ca am trecut in februarie si trebuie updatata lista cu sarbatoritele lunii Ana-Maria 28+ |
Multumim, ai un PM.
Monica Elefantica
35+
CRICASA LU' BEBE
anamariame spune:
Am mai adaugat si eu doua trei poze pe picassa, una cu pisoiul meu drag, ca tot am vazut ca se poarta
. Sa ma laud si eu, ce, numai voi?
Mai multe nu am avut pe calculator...Ana-Maria
28+
florinela79 spune:
Multumesc fetele pentru sfaturi..muzica i-am pus..decat il simt ca impinge (intareste burtica..si asa o intepatura finuta prin coaste).
Falfaieli stangace am simtit astazi, dar eu il simteam ca pe o inimioara care bate aritmic aproape de suprafata pielii..si cate o scufundare prin burta. Ma gandesc ca s-a miscat sau sa pozitionat altfel...
34
fbruma
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vreau si eu! Pleaaaaaaaaaaase! ![]() Denisa-Madalina 28+ cu Adela-Marisa |
TI-AM TRIMIS PM

Poze