Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
florinela79 spune:
asa am facut, numai ca imi cere sa instalez programul in calculator....
vad ca mi-a luat el automat pozele care le aveam in albumul forumului...mai incerc...
fbruma
dyana27 spune:
nu vorbiti de dureri de stat in popou. eu fac documente de audit acum si degeaba am 3 perne sub fund, ca am o durere de noadaaaaa. si faptul ca verific la 2 minute ce scrieti pe forum nu ma prea ajuta sa termin mai repede
diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Shasa, nu fura toate fetele din odisee! Al meu o sa iasa brunetel, ca maica-sa si ca tac-su; pe mine, cand eram mica, ma credeau copil strain si asistentele isi dadeau coate "noi o stim pe ma-sa, da' nu stim cu ce arab a facut-o". Monica Elefantica 35+ CRI CASA LU' BEBE |
NU le fur pe toateHai ca suntem destule burtici si cu baieti si cu fete
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+
Nikoleta20 spune:
florinela ,ai reusit mamico cevga?
ca vad ca nu mai zici nimik...te-ai suparat?ti-ai luat jucarioarele si ai plecat?
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
shasa spune:
ADIRYS hai ca m-ai facut praf cu cuscra Shasa Deja ma vad la vreo 50 de ani cu parul prins cu o basma si un facalet in mana
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa ADIRYS hai ca m-ai facut praf cu cuscra Shasa Deja ma vad la vreo 50 de ani cu parul prins cu o basma si un facalet in mana Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+ |
sa mor aci de ris, nu alta!
Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Nici nu pot instala nu ma lasa Norton...sau cel putin asa scrie.
Oricum apare o poza cu mine si sotul, eu mai incerc sa adaug si alte poze..perseverez.
De suparta nu sunt suparata...doar berbe ma supara ca nu il mai simt la fel ca pana ieri...nu stiu..daca pana maine dimineta nu simt miscarile cum erau deobicei...la doctor
am mancat dulce, m-am plimbat si pe jos si cu masina, m-am intins in pat nicio zvacnire....
fbruma
chatonel spune:
florinela, ia castile, pune-le pe burta, si baga muzica rock la copil, sa vezi ce danseaza apoi!
Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose
shasa spune:
AH! Acum am ajuns la ceea ce spune AYLA. Ma bucur ca a reusit sa isi descarce sufletul de o parte din povara. Monica esti de admirat ca esti asa de rezistenta, si ca te intaresti si te imbarbatezi pt. micuta ta care are acum atata nevoie de tine. Te iubim Monica
Nikoleta20 spune:
florinela,lasa-l si pe el,o dormi k azi si al meu a fost cam lenes...o mai fii crescut si el si nu prea mai are lok asa k pana akum...
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1