Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

florinela,asa am patzit si eu
si nu mergea...iti apare o fereastra ciudata,nu?ceva de active x control...?

Nikoleta 20 36+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cauta un butonel pe care sa scrie UPLOAD. O sa te intrebe in ce album vrei sa incarci, da-i "creeaza album nou". O sa te descurci!

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna seara fetele! Am citit si eu despre contul comun cu poze,ami trimite si mie cineva pm cu parola si cateva explicatii ?? multumesc

monica 35+ Lara

Mergi la inceput

florinela,ia incearca acum sa continui...stiu cred,de ce problemutza te-ai lovit...asa am patit si eu...dar incearca acum sa continui ce am facut eu...dai acolo la upload...pui ce poze vrei si apoi dai start uploading...vezi dk reusesti,daca nu,imi spui si incerc sa iti explic ce si cum,ca si eu am nimerit...

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna seara fetele! Am citit si eu despre contul comun cu poze,ami trimite si mie cineva pm cu parola si cateva explicatii ?? multumesc

monica 35+ Lara

Ti-am trimis PM

Fetele eu a trebuit sa instalez PICASA3 ca sa pot pune poze , ca nu mergea.Dupa ce am vazut ce a zis Nico, am scos picasa din calc si a mers si fara... merci NIKO

Acu sunt la concurenta cu MANOLE

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Adirys sunt in stadiul , adica ma doare fundul de cat am stat jos si am "produs" aproape un sfert din lucrare. Da' stiu ca acum incep sa bag viteza, ca infigerea morcovului are ca efect principal accelerarea.

Leeloo eu i-am raspuns Monicai dincolo. Banuiesc ca o sa ii transmiti tu si din raspunsurile noastre, nu? Multumim mult!

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aaaa, pai daca e asa stai sa va dau si eu 2 mitisoare alintate, ce sa aiba suprematie cateiiiiii???

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

am observat k mai toate avem deja cate un bb cu 4 labutze...pisi sau catzel...e acolo...k l expozitie

poze la albumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Harnice mai sunteti. In stilul asta trebuie sa imi iau liber o zi de la toate activitatile sa pot ajunge la zi.

Poate primesc indicatii cum sa postez una doua poze pe contul foto.

Ma bucur ca inca mai vin burtici, carora le spun BUN VENIT SI NASTERE USOARA

Ma ia asa un fior pe spinare cand ma gandesc ca am intrat in luna februarie si...mai e si scurta decat celelalte luni, asa ca va trece super repede...Cel mai sigur ghiocelul meu va vedea lumea pe 8 martie.
Am luat necesarul pt spital si stiti ce ma retine de nu/mi fac bagajul...spun sotului ca nu gasesc o geanta potrivita. Rade de se prabuseste.Initial chiar a crezut dar acum imi spune...Daca Doamne fereste te ia pe nepregatite in brate iti iei lucrurile si fugi,. nici sacosa de Billa nu mai gasesti. Speram sa nu ne ia pe nepregatite

Cutremurator mesajul Monicai...Sufletul ei stie cum rezista. Multa putere si intelepciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

Sasha oricum ,cred k este cea mai invidiata mamicutza pt nebunaticii ei perfecti...si cand ma gandesc k mai e unul pe vine...imi cer scuze daca exagerez,dar cred k ai avut matrita de baietel perfect cand i-ai facut pe amandoi,sau pe amantrei,k sunt sigura ca si urmatorul se va alinia la standardele perfecte ala fratiorilor lui...se spune k dk iti doresti ceva mult in legatura cu bb di burtica,sa aibe ceva,sa arate cumva ,asa va fii...apoi eu as vrea o copie la xerox dupa baieteii tai...pacat ca nu am gemeni

poze la albumul DC

NIKO multumesc multAdevarul este ca sunt tare mandra cu ei, chiar daca nu sunt chiar modesta recunoscand asta, macar ca nu sunt nici ipocrita sa ma fac ca nu-i asa. Sunt constienta ca am cu ce ma mandri. Am 2 flacai de nota zece, desi tot ce mi-am dorit a fost sa fie sanatosi; asa cum imi doares si pt. bebe3. Ma rog la Dumnezeu sa fie si el sanatos. Nu ma rog de frumusete sau noroc sau orice altceva. Tot ce imi doresc este sa fie sanatosi

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+

Mergi la inceput