Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenada spune:
Salutare tufetelor, am lipsit la apel vreo 2 zile si ati si terminat cateva capitole. Absenta mea este motivata de ...perfuzele, pentru ca am avut ..... niste minunatii de contractii. Acum sunt o idee mai bine dar nu am scapat complet de dureri asa ca, o sa cam lipsesc si saptamana asta.
Nu am apucat sa va zic vestea buna ca vineri am fost la echo, si bebita are 1400 gr si este tare agitata, insa vestea mai putin buna este legata de col care din cauza contractiilor s-a scurtat putin
Nu am apucat sa ajung la zi cu lecturarea capitolelor, dar am vazut ca discutati de un album cu pozici in care as vrea sa ne prezentam si noi...., asa ca va rog frumos sa-mi trimiteti si mie un PM cu datele.
Carmen 29+
dyana27 spune:
leeloo, am raspuns si la subiectul Alma, ingeras la ceruri- si da, eu vreau sa aud povestea ei, sa o sustin cat mai mult.
diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
pisigri spune:
Si eu sint de acord ca Monica ne poate povesti aici ce si cum s-a intimplat...durerea deja exista...
Va multumesc pt opinii si complimente. S-a votat, si sotul ma vrea tot tunsa scuuurt, dar eu aveam ceva retineri, legate m,ai ales de faptul ca m-am cam..."rotunjit" (adica ma rostogolesc de-a dreptul). Poza aia are o poveste mai lunga; acum 2 ani si ceva am anuntat in februarie ca vrem sa facem nunta in septembrie, si TOATA FAMILIA (ambele familii de fapt) s-au crizat cum ma marit eu, ca aveam parul de....io stiu, 4-5 cm...Si m-au tocat asa pina la nunta, cu amenintari crunte daca indraznesc sa ma mai leg de vreun fir de par din cap etc. Ei, a doua zi dupa nunta a fost ciorba de potroace, in ziua urmatoare m-am dus la salonul unde ma coafasem pt nunta si m-am tuns asa, de...jumatate de cm cred, am facut bagajele si am plecat in concediul de miere. Cu adevarat interesant insa a fost faptul ca fusesem vopsita bruneta, si cind m-am tuns am ramas cu pete de diverse culori in par, si tipa de la salon mi-a zis ca nu are timp (nu aveam programare) de vopsit, dar ma sfatuieste sa ma fac un saten deschis. Zis si facut, mi-am luat vopsea si de decolorat (ca doar sse stie ca pe brunet nu mai prinde nimic)....si au iesit tragedii dupa tragedii. De aici mi se trage culoarea aia turbata....sa nu zic ce fete au facut ai nostri cind ne-am intors
anamaria, noi am ales salteaua aia durflex, cu o fata tare si una moale; e drept ca a cumparat-o sotul, dar a venit cu ea acasa si...era cu iepurasi; are un fel de husa cu fermoar care se scoate si se spala, si cred ca asa era in dotare, nu si-a batut el capul sa se complice cu asa ceva, ca e barbat.
nu, patutul nostru e tot Viktoria si e tot alb, dar l-am luat inainte de sarbatori si a fost ceva mai ieftin...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
pisigri spune:
multumim pentru...incredere. ne rugam in continuare pentru micul ingeras si pentru surioara ei, si pentru parintii atit de greu incercati
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Nikoleta20 spune:
ayla,iti multumim ca ai ales sa ne divulgi cat ai putut din tragedia ta...noi suntem aici,alaturi de tine,asa cum am fii alaturi de oricare dintre noi...iti doresc multa putere sa iti revii si sa ridici capul sus,desi e greu...
si tie leeloo iti multumim ca faci posibila legatura dintre noi si buna noastra prietena Ayla,k si in pozici,esti o adevarata printzesica
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
pisigri...tot pt juma' de cm optez si euiti sta super...desi nici cu parul ung nu poti spune k esti de trecut cu vederea...
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Salutare tufetelor, am lipsit la apel vreo 2 zile si ati si terminat cateva capitole. Absenta mea este motivata de ...perfuzele, pentru ca am avut ..... niste minunatii de contractii. Acum sunt o idee mai bine dar nu am scapat complet de dureri asa ca, o sa cam lipsesc si saptamana asta. Nu am apucat sa va zic vestea buna ca vineri am fost la echo, si bebita are 1400 gr si este tare agitata, insa vestea mai putin buna este legata de col care din cauza contractiilor s-a scurtat putin Nu am apucat sa ajung la zi cu lecturarea capitolelor, dar am vazut ca discutati de un album cu pozici in care as vrea sa ne prezentam si noi...., asa ca va rog frumos sa-mi trimiteti si mie un PM cu datele. Carmen 29+ |
Ti-am trimis PM
Poze
Nikoleta20 spune:
fetele...dar mihaelacg nu a mai intrat???k vad ca nu mai e prezenta p forum...
poze la albumul DC
florinela79 spune:
Fetele am intrat in album..va vad pe toate..dar cum adaug pozele?
trebuie instalat picasa?
fbruma