Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Leeloo21 spune:
fetelor poate ca nu este momentul..insa..Ayla(Monica) m-a rugat sa va intreb daca doriti sa stiti cu adevarat ce s-a intamplat cu micuta Alma,,povestea lor..a zis k nu vrea sa scrie nimic decat daca voi doriti sa aflati unele raspunsuri la intrebarile pe care le-ati pus deja..
m-a rugat sa dau copy paste la ce mi-a scris doar daca vreti sa aflati, nu vrea sa intristeze pe nimeni..
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
pozici dragute
adirys21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Adirys, te dadeam pierduta pe taramul finantelor... Gata studiul? Monica Elefantica 35+ CRI CASA LU' BEBE |
Nu-i gata...dar o sa ma opresc ca nu mai pot sta pe scaun. Sper la o minune maine.
Tu in ce stadiu esti? Mai ai?
34+ Andrada Teona
Ilinca_M. spune:
Doamne, bine-nteles ca vrem sa stim; cel putin eu, sa nu vorbesc in numele tuturor. Oricum suntem si vom fi intristate pentru Alma si oricum o s-o sustinem mereu pe Ayla si o sa ne bucuram pentru Luana!
28
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
florinela79 spune:
Eu nu stiu unde intrati voi...am cerut si eu lamuriri..si mi-a zis sa activez PM (adica Mesaj privat, sa-l deschid?...nu e nimic acolo)
plus ca toata lumea pe picassa pe prima pagina....eu nu vad pe prima pagina decat o adresa de e-mail comuna.
Imi pare rau dar nu stiu sa intru sa pun poze......mai studiez poate reusesc sa inteleg.
fbruma
Monnvas spune:
Leeloo chiar te rog. Eu banuiesc ca veselia de azi de pe forum a fost un soi de descarcare a noastra dupa tensiunea din zilele trecute. Din cate mi-am dat seama, azi a avut loc inmormantarea micutei. Io una abia aseara am realizat ce i s-a intamplat Monicai si aseara m-a busit plansul si am si visat-o azi-noapte.
Multumim ca faci legatura!
Monica Elefantica 35+ CRI
CASA LU' BEBE
adirys21 spune:
citat din mesajul lui florinela79 Eu nu stiu unde intrati voi...am cerut si eu lamuriri..si mi-a zis sa activez PM (adica Mesaj privat, sa-l deschid?...nu e nimic acolo) plus ca toata lumea pe picassa pe prima pagina....eu nu vad pe prima pagina decat o adresa de e-mail comuna. Imi pare rau dar nu stiu sa intru sa pun poze......mai studiez poate reusesc sa inteleg. fbruma |
Ti-am trimis PM
34+ Andrada Teona
Nikoleta20 spune:
cu siguranta ca am vrea sa stim ce s-a intmplat cu micuta noastra printesa...atat cat este dispusa sa ne povesteasca...eu sunt ochi si urechi...pt ayla si Luana
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
simina_kin spune:
citat din mesajul lui florinela79 Eu nu stiu unde intrati voi...am cerut si eu lamuriri..si mi-a zis sa activez PM (adica Mesaj privat, sa-l deschid?...nu e nimic acolo) plus ca toata lumea pe picassa pe prima pagina....eu nu vad pe prima pagina decat o adresa de e-mail comuna. Imi pare rau dar nu stiu sa intru sa pun poze......mai studiez poate reusesc sa inteleg. fbruma |
TI-AM TRIMIS PM
Poze
Nikoleta20 spune:
ai pm,florinela
Nikoleta 20 36+Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Leeloo21 spune:
fetelor..am sa dau copy paste la exact ce a scris ea..nu vreau sa credeti k am interpretat nimic..daca va deranja pe cineva imi spuneti si trimit mesajul pe subiectul deschis in amintirea micutei Alma..
"Maine sunt 2 saptamani de cand am plecat la spital,aveam 2 gagalici in burtica.ieri m-am intors acasa goala,fara burta,fara bebe,nici haine pe masura nu aveam"
"Vreau sa raman internata cat pot ei sa ma tine cu Luana.mai pot pleca dar sa revin pt ea.acasa mi-e si mai greu."
"Am nascut la 31 sapt si o zi.marti incheiasem 31 sapt.roaga sa schimbe.Alma nu era dezvoltata nici de 31.a fost din cauza dezlipirii placentei,s-a dezvoltat f putin.nu ar fi trait oricum.nu putea respira,aparatul doar o facea pt ea dar nu putea sa i se oxigeneze celulele.a facut in primele 24 de ore de 2 ori stop respirator.dar creierul nu era oxigenat.avea detresa respiratorie care a dus la ischemie cereblala si in final la infarc cerebral.a facut stop cardio respirator joi dupa ora 15 dar la necropsie s-a vazut ca encefalul avea din artere obsturate"
"Poate si partusistenul care l-am luat.scrie pe prospect risc la probleme placentare.pot declansa hemoragii cerebrale la fat.dar fara partusisten nu ajungeam la 31 sapt.aveam palpitatii si mi l-au scos in ultima sapt.avem tot timpul contractii si dureri.fara el nu o aveam nici pe Luana"
"Da,intreaba daca vor sa stie la odisee.doar daca se intreaba de ce,ce s-a intamplat.cei mai multi intreaba de ce si e atat de greu.nu sunt linistita si impacata dar acum ma gandesc la ce a zis dr.Alma s-a sacrificat pt sora ei.a rezistat timpul asta pt ea.i-a deschis si drumul.Luana va fi protejata.ma uit la ea,dar simt altceva fata de ce simteam inainte.simt ca trebuie sa fie bine ea,si ca eu trebuie sa fiu tare pt ea.chiar daca mi-e sufletul bucati"
"Alma a fost crestinizata cu 6 ore inainte de a pleca.poate astepta asta.azi la 3 am dus-o in noua ei casuta pe pamant.unde o voi gasi mereu sa ii duc flori sa o plang si sa ii spun ca o iubesc.dar ea in cer cu ingeri.si nu o mai doare nimic."
"Am primit calmante.altfel nu stiu cum era ziua de azi.acum sunt linistita.dar daca vreau sa continui alaptarea nu pot lua pastile.trebuie sa aleg.daca nu ma gandesc nu plang.ma doare si ma apasa.am sa ma abtin sa ma gandesc.nu pot sa o iau iar si iar de la capat.pana o voi putea tine pe luana cu mine,sa ma indragostesc de ea,sa umple ea golul.refuz sa infrunt realitatea cu sufletul gol"
"O sa o iubesc mereu si pe Alma mea.chiar daca o sa fie o iubire care doare"
trimit oricum acest mesaj si la celalat subiect..ii putem trimite mesaje acolo..dar cred ca si aici..
Ayla te iubim!
Cristina cu bebe mic 33+
nasterea in apa
pozici dragute