Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, pisigri, chiar ma gandeam ca nu am cerut un certificat de calitate, sau o hartie ceva, sa vad ca au respectat standardele. Stiu ca nu se foloseste orice tip de vopsea la mobila pentru bebelusi, si imi pare rau acum ca m-am lasat dusa de val si nu am cerut si informatiile astea. A fost oricum un pic ciudat, ca noi am mers prima data sa ne interesam, si erau doua doamne foarte ambile, dar care nu pareau sa stie foarte multe detalii tehnice (cel putin despre saltea, ca despre patut ne-au spus), apoi la vreo 30 min ne-am intors sa il cumparam si era deja altcineva, care a intrebat: "Pe cel de calitatea a doua il vreti?" Am fost un pic mirata, dar nu am mai cerut detalii.Si eu stiu ca biberoanele si suzetele de silicon sunt mai bune,cele de latex se lipesc in timp. Tot de pe forum am aflat, nu va ganditi ca am probat eu Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

PetraTudor

Ma duc la doctor sa-mi vad greieroiul. S-aveti spor!

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

multumesc de PM
Te asteptam cu vesti proaspete si numai de bine

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

multumesc de PM
Te asteptam cu vesti proaspete si numai de bine

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Eh, din pacate am primit "la loc comanda" fiindca doctorita era intr-o nastere. Las' c-o sa pateasca si altele la fel cand nasc io

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Gata , am pus si noi poze pe contul comun
Avem burticute taaare frumoase, ma bucur ca s-a facut acest cont,in felul acesta v-am cunoscut pe multe dintre voi care nu aveati pozici la semnatura.

In weekend am primit si noi patut pt bb ,este de la Chicco pliant de panza cu nivel intermediar.L-am montat deja la noi in camera si e asa dragut ...abia il astep pe bb in el

In legatura cu cerceii si eu vreau sa-i fac gauri in spital dar nu am vazut in oras cercelusi,fetele daca gasiti ceva interesant dati de stire

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Eu am cumparat anul trecut cercei pt un botez si am patit ca Leeloo, am constatat ca e cam acelasi model peste tot. Sunt gen tortita, eventual cu vreun model sau vreo pietricica. I-am luat de la un magazin de bijuterii de pe Magheru (n-aveam timp sa caut mai mult) si aveau aprox. 1g.

ADA, si eu am vrut sa-ti zic, fetita ta e buna de inveselit zilele ploioase cu mutrita aia de smecheras...

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
am si eu o nedumerire... (ma rog, una singura? ha! mai bine spun o noua nedumerire
e necesara saltea la patut pliant???
iar masa de infasat care vine de regula la pachet cu patutul pliant, este practica? sau mai bine luam patutul fara si luam cadita de baie cu tot cu masa de infasat...
dar de balansoar ce parere aveti? e practic sau doar costa mult si ocupa spatiu?

astept sfaturile voastre

dorana31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Ana Maria
Am mai pus cateva poze, chiar daca sunt de acum 3 ani si ceva. Cand ma uit la ea nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. I-am imbracat cateva papusi (gen bebelusi) cu costumase de cand avea ea 3-4 luni, si cand ma gandesc ca ea a fost mai mica, nu-mi vine sa cred cand o vad acum, si ce perle poate sa scoata, si ce figuri face, si ce prententii are (in fiecare seara alegem ce bluza, rochita, fundita, coronita, chilotei, ciorapei punem maine la gradi ).

ada 31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetele, o recomandare care mi-a fost facuta si mie de o asistenta care face gauri la fetite in spital: ideal este sa le faceti gauri inainte sa plecati din spital, sunt multe fetite care nici nu protesteaza pentru ca oricum sunt bombardati de stimuli necunoscuti in primele zile si sunt usor ametiti. si tot ea mi-a recomandat pentru finuta mea, sa nu-i pun cercelusii mici pe care-i cumparasem eu, ci unii cu tortita mai mare- asta pana se vindeca urechiusa, pentru ca sunt mult mai usor de manevrat, mai trebuie miscati din pozitie, si poti sa dezinfectezi si mai usor. nici o problema, ca-i schimbati cu cei micuti imediat ce se vindeca urechiusa. la finuta mea am vazut ca a fost de mare ajutor faptul ca i-am pus cercelusii mamei ei, gen tortita clasica (stiti voi, ca toate am avut) si am sucit-o cum am vrut fara sa o zgariem. si rana s-a vindecat in 2 zile de nici nu ziceai ca a fost ceva acolo.

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Fetelor, pe contul comun putem pune si filmulete? Am cateva cu Gabi daca mai vreti sa va amuzati.
Toata lumea imi zicea cand era mica ca o sa fie o smechera, si asa si e. A fost haioasa rau cand am luat-o la 1 an si 10 luni la mine la servici la pomul de iarna, si il tot intreba pe mosul de jucarie daca are bobo: "ai bobo, ai bobo". I-am ascuns in maneca lui cateva bomboane, si era asa incantata cand le gasea , sunt tare mocuti. Si acum cand ne jucam de-a v-ati ascunselea daca o intreb unde e, imi raspunde cu nonsalanta: " dupa usa de la bucatarie", sau "aicea, in baia mica").

Legat de cercei: eu am o prietena care i-a comandat la cineva care pleaca des in turcia si ii aduce dupa catalog (dar cred ca sunt cam mari). Puteti sa va interesati la bijuterii care si confectioneaza cu aur la schimb, si sa va alegeti ce model vreti. Oricum, daca vreti sa ii puneti in maternitate trebuie sa intrebati: mie nu au vrut sa-mi puna decat in ziua cand am plecat acasa.

ada 31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

simina, cat mai ai pana la test?????????? ca stau cu inima in gat de cand ai zis ca ai ameteli

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput