Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Ciresica5 spune:
Monnvas, Anamariame, va multumesc din suflet pentru parola si fac cinste... 
Sunteti niste dulci si pentru asta va pup! 
33+ cu 
alina.n spune:
dorana pt pat pliant eu am etaj intermediar pana la 6 luni iar aici este o saltelute subtire, am inteles ca este suficienta pt bb
dupa 6 luni cand elimini etajul intermediar se pune saltea mai groasa.
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
rivali spune:
hai fetelor ca de o ora si ceva ma chinui sa scriu un mesaj si tot pica netul.
Multumesc pt raspunsuri.
stiu ca sunt normale in perioada astaarsurile la stomac dar de doua zile sunt destul de puternice si destul de greu de suportat. Medicamente nu am luat nici eu pana acum. De mancat nu mananc mult...
Gessy,am citit ca tetinele de silicon sunt bune pentru primul an de viata. Dupa ce ii apare dentitia ( si maselute) sunt bune tetinele din latex
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
32+
anamariame spune:
Ada, m-am distrat copios citind cum va jucati voi. Tu o intrebi unde e si ea zice
Ana-Maria
28+
denisamada spune:
Dupa ce m-am tot vaitat de contractii, fie ele si nedureroase, am ajuns in sfarsit la control... Colul e scurt, moale, centrat... Cum e mai rau... Incepem ginypralul de azi si daca nu avem rezultate... trecem la perfuzii. Obiectiv: 15 martie (35 saptamani). Patutz, gata cu mishcoteala.
Culmea e ca nici nu am reusit sa gasesc pe unde m-am tarat eu in drum spre casa.... noroc ca a reusit Costin sa ia ultimele 29 pastile de la o farmacie. De diseara incepem tratamentul. Mai rau e a desi nu am inceput... reactiile adverse mi-au aparut: agitatie, palpitatii, anxietate.... 
Denisa-Madalina
28+
cu Adela-Marisa
Monnvas spune:
Denisa imi pare rau. Cumintzica si disciplina! La patutz!
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
florinela79 spune:
Mamici dragute si vrednicute....acum am citit de unde ramasesem asta noapte, la 12 si ati scrissssssss nu gluma.
Bebe este activ
, acum bem cafea cu lapte si vorbim cu voi.
Misiunea cu pus poze am indeplinit-o.
mamici de fetite au cercei frumosi la CELLINI, parca speciali pentu bebeline mici (antialergici) 800 de mii vechi.Poate se ofera nasica sa le ia..nu asa? Nu le chinuiti cu gaurile, doar o sa mustaceasca un pic.
fbruma
Azu spune:
Salutare tuturor!
Mai aveti loc de o "participanta"? Tot bantui pe aici de ceva vreme si am zis ca ar fi timpul sa ma anunt.
DN 29/11/1980
UM 20/07/2008
DPN 26/04-2009
Laura
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali fetelor,vin si eu cu o problema, in afara celor care se discuta acum. Voi aveti arsuri la stomac? Ati luat ceva pentru ele? De doua zile simt ca innebunesc din cauza arsurilor. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 31+![]() |
Am si nu-mi trec decat rareori cu putina apa,in rest consider ca asta-i spaga mea
...mult a fost putin a ramas
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADA1974 spune:
Adirys, spune-mi te rog si mie cum pui explicatiii sub pozele din albumul comun ?? Please
.
ada
31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 3ani + 11 luni