Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
pisigri spune:
eu nu ii dau nici un fel de gaura in nici o ureche; eu am, si nu port cercei din...principiu. isi da ea gauri daca vrea, unde vrea (numai in nas as prefera sa nu...). strainii nu-i nevoie sa stie daca e baiat sau fata, desi...mie mi se pare elativ usor de vazut de la citeva luni incolo. ce sa mai zic ca eu nu suport rozul si sint mare fan de albastru !!![]()
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
saby spune:
Rivali eu problema cu arsurile am avut-o si in primul trimestru de sarcina, in loc de greata la mine erau arsuri asa ca am intrebat doctorul ginecolog ce as putea lua si mi-a recomandat malox care a fost bun, am mai auzit varianta cu un pahar de lapte caldut sau rece, la mine nu a tinut ba din contra.
Acum am aceiasi senzatie, orice mananc cat de putin imi vine ianpoi ca si cum imi pica greu. Sa va spun una tare.....in primul trimestru cand toata lumea ma intreba cum ma simt dimineata cand ma trezesc crezand ca o sa dau la boboci eu eram fresh de parca nici nu eram gravida, cum mancam ceva cum imi era rau

Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea
Monnvas spune:
PetraTudor 
Ma duc la doctor sa-mi vad greieroiul. S-aveti spor!
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
anamariame spune:
Ada, am citit ca atunci cand tu faci treaba sau cumparaturi (deci esti in picioare si te misti), bebeii sunt leganati si adorm. La fel si la mine, bebelina e mult mai activa cand stau intinsa in pat. Ieri nu stiu ce-a avut (desi am o banuiala - am mancat cam multe prajituri cu ciocolata si cred ca au agitat-o), dar am simtit-o toata ziua, m-a trezit chiar la prima ora cu loviturile ei.Am admirat noile poze cu burticute, sunteti toate foarte frumoase!Legat de cercei, si eu sunt indecisa, in principiu am vrea din spital sa rezolvam si acest aspect, eu imi imaginez ca o sa am o mogaldeata foarte feminina, niciodata nu am inteles femeile fara cercei - ma scuzati pentru sinceritate
, dar pentru mine sunt indispensabili, am o multime de perechi, iar daca in vreo dimineata uit sa plec fara cercei, toata ziua ma simt aiurea.Acum sper sa nu am un soc, si sa fac o fetita baietoasa, cu cercei, dar in nas
Ana-Maria
28+
gessy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Pisigri, am luat patutul Viktoria, adica unul alb, din lemn masiv, zic ei, reglabil pe trei inaltimi si cu o laterala detasabila...a costat 420 lei. Aaa, si am luat si salteluta, tot de acolo, ceva mai scumpa, 230 lei, cu doua fete, una mai tare, de folosit pana la 6 luni si una mai moale, fibra de cocos...partea buna e ca asigura ei transportul, chiar si in alte localitati. Legat de hairstyle, pot sa iti spun ca mie imi placi si fara plete, dar mai mult cu V-am admirat pe toate, fetelor, facem un grup pe cinste!!! La ce frumuseti am vazut astazi, abia astept sa vad ce puiuti ies Apropo de asta, m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca sunt multe legate de bebelusii pe care ii ascundem in burtica. Nu s-a mai actualizat lista sau chiar acela e raportul corect?Dyana, voiam sa iti zic ceva si am uitat ce Edit: off, gata, mi-am amintit: numele pe care l-ai ales pentru baietelul tau este exact cel pe care l-as fi ales si eu daca mogaldeatza mea nu ar fi fost fetita. E un nume foarte frumos!!! Ana-Maria 28+ |
Buna,
Te rog sa imi spui si mie de unde ai luat patutul si salteaua. Multam
Fetele, voi care credeti ca este mai buna tetina din latex sau cea din silicon. De fapt eu nu stiu care este diferenta.
pupici la burtici
29+
anamariame spune:
Gessy, patutul e cumparat din Iasi, de la un magazin. Vad ca tu esti din Ploiesti, daca te intereseaza sa il cumperi (eventual fara sa il vezi), iti dau toate datele. As face poze sa ti-l arat, insa nu il montam prea curand, inca mai tragem speranta ca ne mutam pana vine bebelina. Poate are Pisigri poze cu patutul, ca avem la fel.Ada, vreau sa iti spun ca prima poza de la albumul tau mi-a inveselit cu totul ziua. Si stii si tu cum sunt diminetile de luni
Arsuri mai am si eu, desi destul de rar. La mine nu prea trec, mai incerc cu lapte cald sau cu covrigi, insa uneori am deja burta plina (cred ca asta e si unul dintre motivele pentru care apar) si nu mai am chef de rontait nimic.Ana-Maria
28+
Leeloo21 spune:
buna dimineata la pranz si din partea noastra! ne-am trezit si am papat de dimineata (laptic cu cereale) dupa o noapte in care bebe mic s-a foit pe toate partile..m-a trezit clar de doua ori..burta mea facea valuri valuri..am vrut chiar sa-l trezesc pe tati sa filmeze, dar am zis ca el mai mult se sperie..asa ca am ramas doar eu cu amintirea..cu mangaieri si vorbe calde..s-a culcat si el intrun final
noi avem baietel..asa ca nu pot intervenii in sub vostru cu gaurelele pt cercelusi la fetite, modele de cercei din pacate nu sunt prea multe (am botezat o fetita anul trecut si am gasit aceleasi modele peste tot)..dar..sper sa va descurcati!
abia astept acum dupa ce va scriu sa intru pe contul comun sa vad ce poze noi au mai aparut
si am si cateva mesaje de la Monica (Ayla) lasate de aseara:
"Am stat cu ea,am stat 3 ore acolo.mi-a fost greu sa nu plang sa nu ma dea afara.a zis asistenta ca ma mai lasa asa pe timp de noapte cand e ea pe tura.e ca o papusa mica-mica.se misca incet ca un alien in reluare.a zis asistenta sa nu imi fie teama ca scapa ca a vazut ea copii si mai mici.nu o pot tine in brate dar abia astept.imi curg lacrimi de bucurie acum."
"Si dimineata cand merg iar ii transmit ca si voi o iubiti.sa stie cata lume o iubeste si se roaga pt ea si ca are pt ce sa lupte"
mamica puternica si are nevoie de sprijinul nostru! sa stie ca ii suntem alaturi si ca ne poate spune orice..poate mai bine ar fi sa scriem despre acest subiect aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132693&whichpage=6
va pupic
o zi minunata sa aveti!![]()
Cristina
cu bebe mic 33+ 
nasterea in apa
pozici dragute
pisigri spune:
Ana-Maria, vezi ca patutul miroase cam tare a vopsea; noi l-am montat de 2 saptamini, sta geamul deschis in camera aia si inca se simte mirosul. Deci...cred ca mai bine il scoti din ambalaj, chiar daca va mutati...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Ciresica5 spune:
Salutare dragi burtici,
Uuuuufff... dar harnicute mai sunteti... abia am reusit sa citesc tot ce-ati scris pana acum!
Va rog din suflet daca puteti sa-mi dati si mie parola de la contul comun si pasii pe care trebuie sa-i urmez! 
Rivali, pentru arsuri la stomac incearca sa mananci morcovi cruzi! Am auzit ca sunt eficienti!
Gessy, eu stiu ca tetina din silicon ar fi mai buna, cea din latex am inteles ca se inmoaie in timp!
Legat de cercei, poate nu sunt tocmai in masura sa raspund, tinand cont ca sunt o viitoare mamica de baietel, dar daca as fi avut fetita cu siguranta ca i-as fi pus cercelusi imediat dupa nastere in spital. Si asta datorita faptului ca venirea pe lume a bebeilor oricum este ca un soc pentru ei...ma gandesc ca spalatul, schimbatul, etc, totul este ca o trauma pentru ei fata de viata minunata din burtica. Si atunci de ce sa mai sufere si altadata din pricina cercelusilor? Parerea mea... ![]()
Va pup pe toate si va doresc o saptamana minunata! 
AMR - 7 SAPTAMANI

33+ cu 

legate de bebelusii pe care ii ascundem in burtica. Nu s-a mai actualizat lista sau chiar acela e raportul corect?