Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Referitor la gaurile in urechi la fetite: eu am zis asa, e corpul ei sa decida ea cand o vrea dak vrea sau nu sa-si faca.
La 5 ani a venit si mi-a spus ca ea vrea gauri in urechi si cercei, drept urmare s-a rezolvat in maxim jumatate de ora cu tot cu mers la dispensar, gaurit urechi fara urma de protest si pus cerceii lui mami.

30+ Damian Codrut Andrei
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Inapreda, ti-am trimis pe PM...adaugi acolo pozici...sunt poze cu mamicile de ghiocei...asa un album al tuturor.

fbruma

Vreau si eu sa apar la album, vad ca a devenit serioasa treaba

Va rog frumos, imi trimiteti si mie un PM? Sper ca e avtivat, am mai trimis si primit pana acum....

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

Buna dimineata si o saptamina minunata tuturor!!!

vin cu un subiect nou (sau cel putin asa cred, ca nu s-a mai discutat), dedicat in special viitoarelor mamici de fetite: v-ati gandit, le dati gauri in urechi micutelor din primele zile? noi n-am luat inca o hotarare definitiva, dar inclinam mai mult pentru gauri, asa ca urmatoarea intrebare este: de unde luam cercei micuti? nu-mi plac bebelinele cu cercei uriasi in urechi si stiu ca se gasesc si unii mici-mici. Am intrebat la cateva bijuterii, dar n-am gasit.
Voi ce ziceti??

dorana 31+

io m-am gindit, dar mi-e teama ca o s-o doara pe micuta cu gauri din primele zile si o sa fie un stress suplimentar pt mine, sa ii pansez si urechile, ca parca n-o sa am destule la care sa ma gindesc... asa ca o s-o las pe mai incolo, poate pe la un an, doi.
Cercei in ro nu stiu sa-ti spun unde gasesti, dar afara sint o gramada de modele frumoase:
http://i11.twenga.com/1/tp/21/07/8494219209341622107.png
http://www.lemanegeabijoux.com/la-collection/recherche/boucles-d-oreilles/page-3/?tx_mabvente_pi5[genre]=5&tx_mabvente_pi5[matiere]=14&tx_mabvente_pi5[style]=2,1

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Am reusit sa pun si eu ceva poze: mai vechi, cu fiica mea mai multe. Cea in care o tin in brate si am un pluovar verde e din decembrie (de la serbarea de la gradi) - deci mai recenta; dar promit ca azi sau maine il punem pe tati la treaba, ca de obicei eu fac poze.

ada 31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

fetelor,vin si eu cu o problema, in afara celor care se discuta acum.
Voi aveti arsuri la stomac? Ati luat ceva pentru ele? De doua zile simt ca innebunesc din cauza arsurilor.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Referitor la Ayla, eu vreau sa citesc povestea ei (cu toate ca am citit si la ingerasi).

Cercei eu i-am pus lui Gabi in ziua in care am iesit din spital (nu e mare lucru de ingrijit: sa ii dai cu o crema si sa misti cercelusii zilnic). Nu am avut cercei de la nasa (decat la 1 luna, si i-am schimbat pe la 2 luni), ca urmare i-am pus cececii mei de cand am fost miiica. Acum are altii primiti de la o prietena, deci pe cei de la nasa o sa ii pun bebelinei din burtica. Stiu ca se recomanda sa nu fie prea grei (in jur de 1 -1,5 grame - nu mai stiu exact) pt ca altfel i se maresc gaurile prea rau.
Toata lumea mi-a spus ca e mai usor de suportat cand e mica, decat cand e mai mare, plus ca eu gandesc ca toate fetitele vor vrea cercei (acum fiicamea ar vrea sa-i pun niste cercei de la un set de jucarii care sunt cu clipsuri, dar vrea sa ii dau jos pe cei din aur ...).

In alta oridne de idei: m-am cam speriat in ultimele 2 zile pt ca o simt pe bebelina f.f. jos - sub burta, si mi-e frica sa nu zica BAU, la un moment dat. Legat de miscari: am observat ca daca fac treaba mai multa, sau merg la cumparaturi, sau stau mai mult in picioare nu o mai simt asa activa. Oricum o simt muult mai des si mai energic decat am simtit-o pe Gabi.

ada 31+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Din cate am citit pt asa ceva se recomanda sa mananci in portii mult mai mici si mai des.
Se pare ca arsurile sunt normale pt perioada asta.

30+ Damian Codrut Andrei
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Voi aveti arsuri la stomac? Ati luat ceva pentru ele? De doua zile simt ca innebunesc din cauza arsurilor.

Rennie, dar nu mai mult de 3 pe zi. Ajuta pe moment.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Da,...arsurile bata-le vina...am si eu ...cateodata parca imi simt stomacul un ceaun si mi se pare ca dc as amesteca cu o lingura de lemn in ceaun sigur s-ar topi lingura...ca-n desene animate.

Ma mai 'pansez' cu smantana si paine prajita, sau paine prajita unsa cu 'almette cu smantana' sau cum se mai cheama ( nu vreau sa fac reclama). Medicamente nu am luat nimic de arsuri....ca-s normale in perioada asta de sarcina, dar evit sa mananc chestiile care simt ca mi-ar provoca arsuri gen salata de vinete, varza calita,chestiile prea dulci sau prea acre...(chestii care de altfel imi plac la nebunie,dar le-am cam taiat din meniu).
Te-ar mai putea ajuta : biscuitii.

Sper sa aiba efect si la tine.

Alex... ... 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Inapreda, ti-am trimis pe PM...adaugi acolo pozici...sunt poze cu mamicile de ghiocei...asa un album al tuturor.

fbruma

Vreau si eu sa apar la album, vad ca a devenit serioasa treaba

Va rog frumos, imi trimiteti si mie un PM? Sper ca e avtivat, am mai trimis si primit pana acum....

33+ cu

cauta pe mail, ca PM nu am putut sa trimit.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput