Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
alina.n spune:
Neata burticute
Bun venit noilor burticute
Ati avut spor la scris nu gluma, eu in week am avut musafiri si nu am mai intrat decat seara tarziu, ma apuc sa recuperez
Vreau si eu contul pe picasa si parola eventual un link ca sa intru direct ca nu ma prind..![]()
Ayla
condoleante, nu am cuvinte ...
revin dupa ce citesc din urma
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
Monnvas spune:
Neata (ca e aproape pranzul).
Ma gandeam sa scot azi o
timida pt Plici, stiu ca are control azi, dar n-a mai semnat condica de mult. Plici, treci la raport!
Am vorbit aseara cu Monica si mi-am dat seama ca's toanta. Mi-era jena sa o bazai pe mess ca ma gandeam ca nu fac decat s-o rascolesc, dar mi-a spus ca ii face bine sa vorbeasca cu noi. Era la spital si nu vroia sa se duca acasa, ca sa stea mai mult cu Luana. E asa frumusica, chiar micuta cum e!
Gia, daca vrei sa stii ce s-a intamplat vezi prima pagina, la "primii ghiocei".
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 doamne fereste... ce incurajari pentru viitoarele mamici din partea reprezentantilor statului...dupa ce ca au scos toate medicamentele pt gravide de pe lista ceor compensate...apoi a fost scandalul cu indemnizatia...acum alta noutate:bebeii nu mai primesc laptic praf gratuit...acum intreb si eu ca un copil prost ce sunt:daca nu am lapte suficient pt bb si nu imi permit sa dau 60 ron pe o cutie de lapte praf...bb meu ce manank?sarmale??? ![]() ![]() mi se pare absurd...si se mira lumea ca este natalitatea scazuta... Nikoleta 20 36+ Mario Andreipoze la albumul DC http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
Nico am vazut si eu la tv stirea, eu nici nu stiam ca laptele praf se dadea gratuit..,si ce fel de lapte dadeau-cum il luai,ca idee
Sa ne rugam fetelor sa avem laptic pt bb-ii nostrii ca sa nu ajungem la mana statului ca in baza lor...
29+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Monnvas spune:
Am vazut niste fete frumoase in poze 
Lysbeth, cum stai mama cu pneumonia?
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE
saby spune:
Neata burtici!!
Eu acum am reusit sa recuperez ce ati mai scris de aseara, ce spor ati mai avut![]()
Ne laudam si noi ca am schimbat prefixul....vai ce mai creste morcovul, si eu care ma laudam mai acum o luna ca nu imi este teama deloc, oare cum puteam fi asa linistita?
Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea
lysbeth spune:
Monnvas, cred ca supravietuiesc
N-am febra, numa imi curge nasul, tusesc destul de rau si ma dor plamanii la frig.
Incerc sa ajung azi la medicul de familie sa vedem dak imi da ceva mai puternic ca si antibiotic.
30+
Damian Codrut Andrei
AMR 10 saptamani
doranna spune:
Buna dimineata si o saptamina minunata tuturor!!!

vin cu un subiect nou (sau cel putin asa cred, ca nu s-a mai discutat), dedicat in special viitoarelor mamici de fetite: v-ati gandit, le dati gauri in urechi micutelor din primele zile? noi n-am luat inca o hotarare definitiva, dar inclinam mai mult pentru gauri, asa ca urmatoarea intrebare este: de unde luam cercei micuti? nu-mi plac bebelinele cu cercei uriasi in urechi si stiu ca se gasesc si unii mici-mici. Am intrebat la cateva bijuterii, dar n-am gasit.
Voi ce ziceti??
dorana
31+
adirys21 spune:
Buna burticute dragi!
Am intrat si eu de la universitate sa semnez condica, am terminat cu examenul..mare stres am avut si acu tre sa astept rezeltatul pana la 12.30.
Va doresc o zi buna.
34+
Andrada Teona
chatonel spune:
pisico, nu se spune acolo cum s-a facut studiul, dar se zice ca lecturile obligatorii nu mai exista in programa
si ca programa a fost redusa cu 30%, iar clasele a 6-a si a 7-a au doar 16 pagini de texte de citit pe an... asta e de risu curcilor!!! pai ce si cum sa invete copiii aia cu 2 pagini citite pe luna? daca mai si chiulesc la ore, s-a dus naibii cititul... deh, ministerul invatamintului creeaza analfabeti, se pare. 

Fille du Sud
32+
Toulouse, la ville rose
saby spune:
Si eu inclin pt. gauri nu de alta dar mai tarziu va fi si mai dureros si sa nu cumva sa zica lumea ca e baietel
Despre cercei n-am idee unde s-ar gasi....dar nici nu ma agit probabil o sa primim de la nasi si doar daca nu imi plac o sa caut alti
Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea