FIV 212
Raspunsuri - Pagina 6
florela30 spune:
muffinutza, trage-ma de urechi cat vrei tu, macar sa fie ca la tine. O sa dau din plans in ras, m-a amuzat tare sotul meu care a iesit cu testu' ala nenorocit si negativ ,afara la lumina zlei , ca poate, poate se vede a doua linie la lumina soarelui. Doamne, o sa o luam razna!
. O sa astept sa mergem poimaine sa fac testul de sange. POATE MAI E O SANSA SA AM UN REZULTAT POZITIV! DOAMNE, AJUTA-MA!
lauraa78 spune:
Buna!
Vai ce harnicute ati fost astazi!!
Miruna,am fost suparata pentru tine,nu sunt buna la incurajari,dar cum ti-a spus si Catalina poate era ceva in neregula.
Florela,sunt alaturi de tine!
Am vazut ca am numai partenere selecte la fiv!
Sheritra si Cristinici,multa bafta,meritati din plin sa aveti succes!
Pentru mine sunteti un exemplu de perseverenta.
Mami_vreau,Maria,ellanik,many_bani,betty succes mult de tot.
Eu astept CM care se incapataneaza sa nu vina la timp.
Si mie mi s-au dezvoltat sanii peste noapte
spre bucuria unora![]()
muffinuta spune:
Doamne,Florela imi sunteti si tu si sotul tau atat de dragi..imi plac cuplurile care emana iubire..vreau sa iti mai spun ceva..cand am primit rezultatul de sange doc care imi facuse FIV-urile era plecat din tara,o doctorita colega cu el care ma stia de "poama" si stia ce figura sunt..cu toti gargaunii mei..mi-a zis ca e pozitiv..aveam beta chiar bun..i-am marturisit ei ca doc meu imi tragea o paruiala!!!
si stii ce mi-a zis ca am riscat totul cu stresul la care m-am supus vazand testul negativ..zicea ca rar foarte rar se pozitiveaza asa devreme,chiar mai tarziu aveam nu mai tin minte cate sapt si mai trageam cate un test ca tot nu imi venea sa cred si cu greu se vedea a doua linie..
inca o data iti doresc tie si tuturor fetelor sa va indepliniti dorinat fierbinte de a avea copii..cu toatele!!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
mami_vreau spune:
norocica iti urez sa ai parte de puiuti lipiciosi in burtica la mami! iti tin pumnii pentru sfarsitul lunii!
estrelita multumesc mult. si eu iti urez bafta!
florela nu te descuraja... testul de urina nu este elocvent! asa ca te rog eu mult de tot sa te mobilizezi si sa iti reincarci provizia de optimism! 
miruna79 imi pare tare, tare, tare rau! nici nu stiu ce sa spun! decat ca ma rog lui dumnezeu sa te ajute sa treci cat mai repede peste aceasta piedica si sa iti dea forta de a o lua de la capat cu o noua incercare (incununata de succes).
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
florela30 spune:
Muffinuta,
, am sa incerc sa nu ma stresez si sa astept sa fac testul de sange.
lauraa, mami_vreau,am inteles.
Testul de urina in acest moment nu este elocvent. trebuie ca aceasta informatie sa ajunga si la psihicul meu.
ellanik spune:
Florela ce e all tau e pus deoparte asa ca nu mai gandi negativ.
Laura 
Muffinuta ce bine ca mai treci si pe la noi sa ni se mai ridice si noua nivelul de optimism.
Catalina, minunile se intampla zi de zi insa trebuie sa avem timp sa le vedem.Nu mai fi trista si nu te opri din visare .Nu inceta sa speri si sa visezi.

pe toate fetele
Doamne,da-mi un pui sanatos!
Sheritra spune:
Saliu saliu la evribadi!
Of abia astept ziua de maine, am frigiderul plin de injectii, imi ploua in gura de cate ori il deschid!
N-am mai intrat ca am avut tot timpul ocupat, inceput de an tumultos, dar acum gata, imi suflec manecile si ma apuc de treaba!
Bey da ce i-ati facut lu madam Getta, i s-a tuflit de tot parul in cap, a zburat creasta mirifica, ramase o codita mica stirba si boccie! I-a smuls vre-una penele? Parca a luat si ceva in greutate, nt-nt! Cand o vedeam gandul imi calatorea spre filme de-ale lui Sergiu Nicolaescu cu dacii si romanii, mii de platose si creste-n vantu Carpatilor!
Dar Cocei super draguta, si saritoare. MI-a facut ea programarea in 2 minute.
N-am facut nici o analiza in plus, ce-o fi o fi, nu-mi mai bat capul ca inebunesc.
Maine dimineata sunt pe baricade sa iau startul.
Mami vreau
bafta!
Fireyes era si cazul sa apar ca ciuperca dupa ploaie, inviorata, abia astept sa ma intep
Andicu
sa-ti traiasca flacaul, mai va bagati la unul?
Florela tin pumnii sa fie un rezultat mare din trei cifre pe putin!
Iana Mariiiiiiii, ce mai faci? Cum merge treaba? Vezi ca pestele ajuta!
Miruna imi pare tare rau de esec. n-a fost sa fie acum, stii cum se zice, ce sa facem si noi! Multa sanatate
.
Laura, cred ca esti singura pe aici care-si doreste cm grabnic, pai bafta atunci, dar poate nu mai vine daca crescura si inaintasele 
Ioana ce mai faci
?
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
lauraa78 spune:
Sheritra,esti o dulce si o scumpa,de aia te iubesc toate fetele.Chiar dupa ce vei reusi bb 2 tot n-ar trebui sa pleci de aici,pur si simplu faci totul sa para mai funny,mai inseninezi niste fetze incruntate.Ma declar fanul tau.!!!!
Ar fi bine sa nu mai apara cm,dar la norocul meu si la
sotului -slabe sperante
Ati vazut ca s-au scumpit medicamentele?Menopurul s-a facut 968 ron fara card.
La Giulesti sunt mai ieftine?Se pot cumpara de acolo?
oanademunck spune:
Florelabeta-i sfant nu-i mai da cu clearblue si alte alea ca nu-s relevante, ai rabdare pana maine si ai sa stii exact ce si cum
Catalinaof doamne, ti-am vazut mesajul mi-au dat lacrimile la ultima fraza.....ai inceput ceva analize sa se vada de ce totusi se opresc puiutii din crestere, tre sa fie o cauza
Sheriprestezi deci de maine, spor la injectii si sa fie cu succes!te urmez si io de poimaine semnez condica
gata ma duc la somn pusici
catalina2307 spune:
Oana....sunt momente cand imi doresc sa existe un loc in care sa ii pot plange. Si nu exista. Asa ca astept sa raman singura acasa si sa ii strig si sa le spun tot ce le-as fi spus daca acum ar fi fost acasa.....nu au avut certificat de nastere,numele lor si fetele lor si ochisorii lor au fost toate stiute numai de mine....si simteam nevoia de un loc....de pomenire....asa ca i-am trecut la semnatura mea.....
La mine prima sarcina nu s-a oprit in evolutie...i-am nascut vii. Acum hematologul din Grecia mi-a dat o lista de analize asa ca luna viitoare o sa merg acolo sa le fac. Inainte de o noua incercare vreau sa stiu ce este in neregula cu mine si care ar fi solutia.....
Nu vreau sa va amarasc....vreau doar sa fie un loc in care sa "stie" ca ii pomenesc si ca ma gandesc la ei in fiecare clipa ....
Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...