FIV 212

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Florela hai ca poate esti "ghinionista" ca si mine...la mine nu au iesit idioatele alea de teste decat dupa 3 saptamani pozitiva...parca....oricum f tarziu...deci ai rabdare pana iti faci analizele.

Sheritra...bien ai revenit....de data asta mai mergi la blastocisti, sau embrioni? Atunci cand ai rams cu Alessia, ai facut ET cu embrio? Pup si multa bafta...sa ne vedem la odisee.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Dumnezeule!
Catalinascumpo,
Ai tot dreptul sa-ti aduci aminte de puiutii tai...iarta-ma ca nu am mai multe cuvinte...caci nu isi au rostul..las loc altor fete mai puternice ca mine sa te imbarbateze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Laura nu se stie niciodata de unde sare iepurele, adica bebe! Io de exemplu am o fantezie cu profu .... , fanntezez ca de cate ori merg la el si ma sui asa frumos pe capra suspinelor si ma las pe mainile dumnealui (ai prins imaginea pana acum? romantica, nu ) pricepute..., si eu ma uit pe fereastra vesnic deschisa oricat de frig ar fi, si afara se vad niste muncitori care nu fac nimic, ca ma intreaba asa, pur si simplu, ca la o shueta: de ce ati venit la mine doamna? Eu, imbujorata toata si sfioasa ii soptesc: pt FIV Marite Domn ! Si apoi, apoi, sa aud: pai de ce ati mai venit, ca sunteti insarcinata deja, la varsta voastra sa nu va dati seama? Se poate? O rusine! OFFFFFFFF Si Frailica sa-si dea ochii peste cap, adicatelea cum vin toate nebunele pe capu ei si-i ocupa timpul cu nimicuri! Si sa-mi fac griji cum marit toate injectiile din frigider, poate la en-gross in Europa ca multe mai am . Si visez cum va dau vestea, ce uimire!
Eee, da pana atunci mi-am pregatit punguta cu diphe si vata ca sa nu ma duc cu mana goala ca nu se face, sa mi-o fac pe hol dupa ce ies ca pana ajung acasa se raceste ciorba! Si iau parfumul (nu se face sa ma dau cu spirt in locuri publice, vorba aia e interzis pana si fumatul ca pute ) dar seringa n-am, poate ma miluieste vreo asistenta cu una! Si sa nu traga nimeni cu ochiu la burtica mea ca fac scandal
Si v-am spus povestea mea
pam-pam!

Si on topic: mi-a dat doctora de familie utrogestan compensat, mare realizare! Am facut economie de 40 ron, am fentat sistemul

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Catalina, dupa ce am trimis mesajul l-am citit pe al tau si mi-a pierit veselia , greu ai mai fost incercata! Cand faci analizele?
Betty , nu mai merg pe blasto, am facut in toamna asta cu ei si nu au evoluat la stadiul perfect, asa ca merg pe clasic, embrioni de 3 zile ca la Alesia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Sheritra,
Nu-ti cunosc povestea ta, dar mi-esti tare draga.
Mult noroc! Aduci multa speranta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, m-am uitat azi in frigider si am gasit: 2 fiole de puregon 50 Ui ce expira in februarie 2009, adica luna aceasta se mai pot folosi. Si mai am 2 fiole puregon 100 Ui ce expira in iunie 2009. Eu cred, sper, ca nu mai am nevoie de ele. Asa ca astept PM-ul vostru.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Sheritra - pai dupa ce duc barbat la relaxat si recuperari incep analizele. Oricum aici nu se fac toate asa ca merg acolo. Cel putin am siguranta rezultatelor. Sper sa mai existe si alte "remedii" in afara de aspirina si clexane ca p'astea le-am incercat. Daca ai nevoie de medicamente sa treci sa iei ce mai am (salospir +cortizon) si sa zici ce mai vrei. Chiar...cand bagi o vizita? Pupi.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Betty , nu mai merg pe blasto, am facut in toamna asta cu ei si nu au evoluat la stadiul perfect, asa ca merg pe clasic, embrioni de 3 zile ca la Alesia.

sa'nteleg ca-ti sunt datoare cu un miel?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Sheritra nu am facut de 3.75 . fac diphelerine 0.1 /1 zi .
Mai fetelor ,am niste sani de nu imi vine sa cred. Astazi m-am imbracat sexos, si i-am scos la inaintare .Mandra tare !
Nu mai mai dor asa tare ,dar sunt umflati .
menstruatia nu s-a instalat inca, sper sa nu intarzie .
La mine au inceput durerile de cap si cred ca ma incearca o raceala .
Ce stiti , ce pastile am voie sa iau sa nu se declanseze bine raceala ?

Imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune . Miruna capul sus .Fii tare .

Florella , nu te baza pe teste de sarcina . Eu una nu cred in ele.
Faci testul de sange , acela este concludent .

Mi-a placut enorm faza cu profu "sunteti deja insarcinata"
chiar m-a amuzat teribil .
de ne-ar lovi pe toate o asa bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ce atmosfera frumoasa...Sheri e de vina!
Sheritra, Ralucapaun pe aici sunt, va citesc! Astept sa-mi vina si mie primul CM de dupa "nesansa", vorba Catalinei si vad ca nu vine...mai am putin si fac trei luni de cand nu am mai avut ciclu.
Oricum de cand m-am apucat de FIV, din februarie 2008 si pina acum am
avut CM doar 6 sau 7 luni....in rest pauza si cred ca organismul s-a obisnuit asa...
Catalina si eu tot cu gandul la cei 3 ingerasi ai mei sunt!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput