FIV 212

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

mami_vreau,
Deci mie mi-a dat doctorita o pagina imprimata pe care scrie culturi de col si mi-a spus sa nu ma spal in vagin 2 zile.
In fine.
Nu stiu ce sa-ti scun cu inhibarea deoarece de abia pe 16 februarie face sotul meu spermograma la Giulesti si ramane sa pa programez apoi pentru prima vizita la dr. Marinescu sa-mi vada dosarul.
La consultatia din decembrie la cab privat m-a vazut dr. Vultur si mi-a facut Papanicolau si o ecografie vaginala.
Va pup pe toate si va urmaresc!
Bafta MAXIMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

many_bani, maria, mai fetelor, eu inteleg ce spuneti voi, numai ca acum m-a pocnit rau de tot dezamagirea. Cum stateam eu asa cumntica si a venit sotiorul meu cu testul asta idiot de urina si eu, si mai tampita, l-am si facut imediat. Eu nu cred ca testul de sange va arata altceva, pana acum de fiecare data cand am facut teste de urina si au fost negative mi-a venit ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Florela astazi este Intampinarea Domnului in calendarul crestin-ortodox.Minunile lui Dumnezeu sunt multe si noi suntem in grija lui.Sigur va fi bine asa ca nu mai fi tristutza .Ai grija de tine.
Va pup pe toate!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Sheritra mult noroc.
Cristinici mi-ai luat-o inainte.Sa inteleg ca a fost ok. histeroscopia.Poate ai scris si n-am citit.Mult noroc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, care aveti nevoie de diphereline 0,1? E valabil pina in noiembrie 2009 si il dau cu 100 de lei cutia, pt. ca atit am dat si eu pe el. La rindul meu, l-am cumparat de la o fata care acum e proaspata mamica, dar eu nu mai am nevoie de el, pt. ca de data asta mi-a dat sa fac protocolul scurt din z 2. Fiind prevazatoare, l-am cumparat chiar inainte de a intra la control, gindindu-ma ca-mi va da acelasi protocol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Maria, Fireyes, Mami vreau va multumesc de sustinere din duflet....
Azi bhcg =6 deci a scazuuuuuuuttttt
n-a fost sa fie de data asta credeti ma la primul fiv cand am avut 0 val a fost mult mai usor decat acu , sa vezi un rezultat pozitiv si brusc sangerezi si se duce totul...
va pup pe toate.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

miruna, imi pare asa de rau, nici nu stiu ce sa iti spun.

Mergi la inceput

ellanik, e asa de greu sa iti doresti ceva atat de mult, sa faci atatea tratamente si sa nu fie nimic pana la urma. Stiu ca tu ai dreptate si intr-adevar numai Dumnezeu poate face o minune. Eu ma rog ca El sa-si intoarca fata la noi si sa ne binecuvanteze vietile cu copii pentru ca nimic in aceasta viata nu se compara cu asa o binecuvantare. Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Miruna - nu plange fata draga.....gandeste-te ca probabil ceva a fost in neregula ....stiu, o sa te intrebi de ce tu.....eu una nu stiu ce sa iti raspund ....te rog mult un singur lucru....mobilizeaza-te si gaseste forta sa mergi mai departe.

Din pacate eu nu mai cred in minuni....doar in sansa si nesansa.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Florela,te iau de urechi..tocmai te laudam..stii ca si eu am facut ca tine..am vazut testele dupa 2zile la gunoi,am plans pana atunci ca fraiera ca eu credeam ca nu-s insarcinata si ma apucasem ca apucata sa fac curatenie noapte la ora doua in baie,am riscat plangand totul degeaba..se innegrisera liniile,dar tot nu credeam ca pe instructiuni scrie clar ca se considera rezultatul in 15 minute nu dupa enspe ore..iar eu ca fraiera nu am vazut nimic ca era a doua linie aproape invizibila!!testul de sange e concludent,ti-au spus toate fetele,trebuie sa crezi asta,te rog eu mult.uite la mine,negative la urina,pozitiv la sange..fii cuminte pana maine.te pup.iti tinem pumnii.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput