FIV 212
Raspunsuri - Pagina 4
cristinici spune:
Estrelita daca faci culturile decol ,asta inseamna secretie vaginala tip cultura si nu-ti iese pozitiv nu e musai sa faci si din sange.IGg si IGm se fac amandoua si se fac din sange.
cristinici
mami_vreau spune:
Buna estrelita!
Si eu fac FIV tot la prof. Marinescu. Mie mi s-a spus sa fac si IGG si IGM. IGM iti arata daca exista virusul in organism in momentul in care faci analiza iar IGG pentru a se vedea daca ai avut vreodata virusul. In cazul in care IGG iese poztiv nu va mai fi nevoie sa repeti niciodata analiza deoarece esti imuna. Eu asa stiu!
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
estrelita spune:
cristinici,
multumesc mult de tot.
Mi-a dat sa fac asa:
1. Culturi Col: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma
2. Serologie
-Toxoplasma
-Rubella
-CMV
-Herpes
-Listeria
Deci culturile de col se recolteaza vaginal, iar serologia se face din sange si aici platesc dublu la fiecare virus imunoglobulinele??
Iar multumesc!
mami_vreau spune:
In mesajul anterior m-am referit la complexul TORCH (Toxoplasma, rubeola, CMV si herpes). Asa cum a spus si cristinici, ureaplasma, chlamidia si mycoplasma le-am facut din culturile de col.
Laura
"Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat."
estrelita spune:
mami_vreau,
Multumesc pentru ajutor.
Tu cum le-ai facut concret?
Din sange, care din secretie vaginala (logic cum spune cristinici, culturile de col se fac din vagin, si la acestea ai facut analizele duble?).
Norocica spune:
Buna tuturor,sper sa mai fie cineva pe aici care sa-si aminteasca de mine
Dupa esecul din decembrie 2007 mi-a trebuit foarte mult timp sa ma ridic si sa o iau de la capat.Chiar daca nu am mai scris pe forum ,v-am urmarit cu mare drag
.
Acum sunt pregatita sa o iau de la inceput,azi mi-am luat puisorii de la Medsana
si i-am dus la Giulesti unde o sa-i transfer la sfarsitul lunii.Nu am mai auzit de Zouzounaki,sau nu am fost eu atenta,ce face,imi e dor de ea si de optimismul ei.Va pup pe toate!!!
florela30 spune:
Fetelor, nu am avut ce face si am facut un test de sarcina Clearblue 

A iesit negativ 

, nici urma de a doua linie.
Betty, de ce nu te-am ascultat, fata mea?
Va dati seama ce moral am acum? Sa va reamintesc ca azi e ziua 11 de la ET cu blastocisti? Eu cred ca daca era ceva prins trebuia sa iasa azi la test.

Si maine nu mai pot ajunge sa-mi fac beta, s-a amanat drumul la buc ptr poimaine.SUNT VARZA !
mami_vreau spune:
Cu mare placere, estrelita. Eu am facut toxoplasma, rubeola, CMV, herper si lysteria doar din sange (IGG si IGM) si Chlamidia, Ureaplasma si Mycoplasma doar din sange.
Tu stii cand vei incepe inhibarea?
Laura
maria08 spune:
Mami vreau: Multumesc pentru incurajari!
Florela: Eu sunt de acord cu fetele.....testul de sange iti va spune sigur cum stau lucrurile!
many_bani spune:
Buna,
Florela eu am mai auzit de situatii de test de urina negativ si de sange pozitiv. Asa ca te rog, capul sus si astepta rezultatul cumintica, nu intrerupe tratamentul ptr. nimic.
Sunt alaturi de tine si ma rog sa fie bine.