LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (182)
Raspunsuri - Pagina 21
NataliaS spune:
Mah nu intra omul cateva ore si tusti o veste mare:
Gabritza - felicitari multe pentru samburelul din burtica! Sa fie o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos si reusit cel putin la fel ca frumoasa lui surioara!
AJ - felicitari pentru primii pasi!

Andreea si Matei

sa cresteti mari , frumosi si sanatosi!

Stancutz

sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!! alaturi de Sofiuca si sotiorul tau!
si nu in ultimul rand:

Ana mea scumpa si draga - sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa, sa iti rezerve viitorul cat mai mult bine, sa fii inteleapta, norocoasa, fericita si iubita! sa stii sa alegi ce e bine si sa te inconjori de oameni care sa-ti aduca fericire!
Mi-au dat lacrimile de fericire in seara asta cand am pus-o la culcare, de emotie amintindu-mi ca acum 4 ani o mai aveam inca in burtica si asteptam cu nerabdare sa-i vad mutrita scumpa, de nemarginita fericire, de multumire catre DD ca mi-a dat atat bucurie prin fetitele mele dragi...si de rugaminti sa mi le pazeasca!!!

si
fetelor care ne-au admirat fotografiile!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Laura Ioana spune:
Nati
La multi ani pt Ana iubita
Sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri de ele mereu! Imi imaginez cat de fericita esti cu doua comori langa tine! Multumim pt primire
Aurel_cris
chiar ca-i tare receptiva gaza mea! Azi i-am dat o felie de para si i-am spus PARA, iar ea a repetat dupa mine: PAIA
Ma mir si eu de ea cum de repeta cam ce cuvinte ii spun eu[
]
Elle
acum am citit de saracuta Eva prin ce a trecut! Pupici sa-i treaca buba cea rea! Cred ca ai innebunit langa ea, cand a cusut-o
Felicitari pt primii pasi si Adelutei
si lui AJ
Felicitari, Creata si Gabritza
Sa aveti sarcini usoare si copilasi sanatosi! Mey, fetelor, voi ma faceti sa-mi fie pofta de un nou bebe![]()
Dar eu cred ca sunt putin cu capul: mi-e teamsa sa-l fac pe al 2-lea, ca ma gandesc ca nu-l voi putea iubi! Cum as putea sa iau din iubirea pt Thea? Sa o marginalizez pt un bebe mai mic?
Si nici rabdare nush cum as avea, cand si pe saracuta Thea tare o mai cert (stiu, stiu, sunt o nebuna, dar de multe ori nu ma pot abtine
)! Si mai demult am judecat pe cineva care, insarcinata fiind cu al 2-lea copil, isi punea exact aceeasi problema ca mine! Iar mie mi se parea anormal sa nu stii cum iti vei iubi ambii copii la fel de mult!
Of, e tarziu si eu bat campii! Sa ma iertati! Oricum, eu le admir pe toate femeile capabile sa se imparta intre mai multi copii si sa le poata oferi tuturor iubire, rabdare si atentie in aceeasi masura
Noapte buna
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
madalina28 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA BIANCA!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI ANA IUBITA!
Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!
LA MULTI ANI MAMICI STANCUTZA SI CORNILIA!
Sa fiti sanatoase sa va puteti creste puii asa cum vreti voi!
Gabita felicitari mami pt samburel!Parca prea iti doreai bb2 si uite ca s-a intamplat sa ai osarcina usoara usoara si o nastere asemenea

Carmen am vazut pozele de la aniversarea puiului ce mare a crescut fata de ultima data cand l-am vazut la BE
Grati e scumpic foc tunsulici Dudu,nu-mi vine sa cred cum tine creionul in mana, copilul asta este un geniu in devenire, iar tortuletul arata immmmmmm
Honey felicitari pt primii pasi facuti de AJ
Dana si mie tot Mark Alexander imi place!Despre mancaruri eu vreau sa fac zilele acestea ceva cu fructe de mare paste sau ceva mai complicat ma gandesc eu...
Stancut mai bine incerci un alt dr, alt sfat nu-ti pot da, eu in Ploiesti cred ca am fost la toti dr de "renume" pana m-am hotarat la unul bun.
Nati era sa te uit![]()

, am vazut pozele cu micutele tale sunt doua papusele iar Stefi e o papusica nazdravana fata de delicata Ana, chiar vroiam sa-ti spun de mult imi place la nebunie cum ai la semnatura "Ana iubita"
Si acum 

Sofia a baut primul ei bibe cu lapte praf din viata, bine nu tot doar 100ml dar este un progres,tinand cont ca pana acum refuza orice fel de lapte, i-am dat milumil junior, normal ca de adormit tot cu titi in gura a facut-o
, sper ca pana la 7 ani cand va merge la scoala sa o intarc - glumesc v-ati prins...
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Roli uite ca iti faceai griji ca nu se va acomoda in tabara, cred ca asta a fost inceputul.
Elena ce face Eva cum ii e buza?cand veti scoate firele?
Vroiam sa multumesc fetelor care ne-au vizionat prezentarea, si pe mine ma emotioneaza de cate ori o vad mai ales ca din unul din embrionii de la inceput chiar s-a dezvoltat micuta mea, au fost fotografiati cu cateva minute inainte de a-i baga in burtica.
Madalina
de
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
AngeliquedeS spune:
Gabi, ce veste buna, ce frumos! Doamne ce multe gravidute noi la odiseea noastra!!
AJ, felicitari pt primii pasi singurel! De asemeea felicitari pt Ioana si Octavian!
Laurici, sa stii ca si eu simt asa vis-a-vis de un al doilea bebe, mi se pare ca nu pot sa-i fac una ca asta Pupicului, sa il privez de dragostea mea pe care sa o imparta cu un alt copil. SI am impresia ca nu as fi in stare sa mai iubesc un al doilea copil cum il iubesc pe el. Oricum asta numai cele de 2xmamici sau de 3xmamici stiu mai bine, eu cred ca sunt cu capul.
Madalina, ce emotionant ca ai poza cu embrionii.
Roli, a fost mortal puiul tau cum voia el inapoi la munte!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
madalina28 spune:
Laura,Angi si eu imi pun intrebarea asta oare il/o voi iubi la fel ca pe Sofia????Cred ca dragostea de mama apare inevitabil e ceva normal o avem in sange si indiferent de cati vom avea ii vom iubi pe fiecare in parte.Asa pana sa nasc imi facem griji oare o sa fiu o mama buna, o sa pot avea grija de ea?si uite ca zici ca m-am nascut mama....Hai ca acum am luat-o eu cu capul si mi-au murit laudatorii
Laura de PN ce istetica este Thea, cate cuvinte prinde ea asa repede, cred ca este o dulce cand le pronunta asa stalcit!
Madalina
de
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Poftiti la
caaaalda si proaspata !!!
Eu tocmai mi-am baut a doua cafeluta pe ziua de astazi la birou.
Sunt plina de emotii de cand m-am trezit...
Retraiesc ziua de acum un an... La ora asta eram pe holurile municipalului, cu bagajelul dupa mine asteptand sa fiu internata, asteptand sa vina clipa sa-mi strang puiutul in brate ![]()
Urma sa astept cam pana la miezul noptii dar asta nu stiam anul trecut, in dimineata aceea ![]()
Un an mai tarziu - in dimineata asta - ma uitam la gagalicea mea... Dupa ce mi-am baut cafelutza in bucatarie am intrat usor in camera noastra sa nu-mi trezesc fata. Cand colo... fata mea era in picioare langa pat si statea cu capul lipit de pat... Parca ar mai fi dormit... parca vroia sa vina dupa mine la bucatarie...![]()
Am schimbat-o de pampers si lua si ea un servetel si se stergea singurica la pasa
.
Am imbracat-o in rochita si s-a dus in fata sifonierului sa se priveasca in oglinda si apoi se pupa singurica in oglinda...![]()
Doamne, ce fericire traiesc, ce fericire traim cu toate !!!!
Ma apuc sa citesc din urma si revin!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
neataaaaa
poftiti la
ca am facut un ibric mare sa ajunga la toata lumea!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:

LA MULTI ANI ELENI!!!! 
numai bucurii si multa sanatate iti doresc. Laura sa iti traiasca fetitza si sa aveti numai clipe minunate impreuna cu restul familiei.
Eu sunt de la 7 la birou. N-am dormit toata noaptea. Clara iar s-a imbolnavit (dupa 3 zile de gradi !!!! si duminica abia am terminat antibioticul pentru otita!!! ). A plans sfasaietor toata noaptea, nu stiu de ce. I-am dat Nurofen nimic, i-am pus spre dimineata si un supozitor de paracetamol ca facuse 38.8 si tot se vaita si tanguia.
Cand am plecat dormea. Abia la 8:30 deschide cabinetul sa sun sa fac o programare. Ce sa mai...imi vine sa imi iau campii!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
E clar ca nu functionez. Azi e 4 nu 5 feb. Eleni uite asa sunt prima care ti-a urat.![]()
Dar o avem totusi pe Stancutza. La Multi Ani
si toate cele bune! 
Si pe clopotzelul Matei
!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/